181

Re: Dangus 2

nu ir ka tas intelektualas nuveike??? cirkas dar jo nepasieme :?

182

Daugiau tolerancijos reikia, vien todėl, kad jis į teliką įlindo, negalima smerkti žmogaus.

183

tu rashydavai per eurovizijos finalo atranka, kai budavo apacioj sms galima siust "kur minedas"? nes esi gerbeja kaip matau tokiu "debilu"..

184

nu ka zinau.. matai, Martyna, yra tokiu, kurie ilinde i tv, bet niekas ju nesmerkia ir is ju nesijuokia.. okai zmogus pats is saves daro nesamones... tai nzn...  as maciau jo psl nete :? padek dieve...

185

Gytis, 21 parašė:

tu rashydavai per eurovizijos finalo atranka, kai budavo apacioj sms galima siust "kur minedas"? nes esi gerbeja kaip matau tokiu "debilu"..

Čia man replikuoji, kaip suprantu?
Ne, aš nerašydavau ten, neužsiiminėju tokiais dalykėliais, manęs jie nedomina.
Taip pat nesu gerbėja nei Minedo, nei Antano, nei dar kokių pseudodainininkų, bet tai nereiškia, kad turiu teisę juos užgaulioti. Man tai atrodo žema ir tiek. Ką, dabar dar ir mane pasmerksi už tai, kad nemaišau žmonių su purvu? 

186

Nijolė, 20 parašė:

nu ir ka tas intelektualas nuveike??? cirkas dar jo nepasieme :?

Anksčiau egzistavę išsigimėlių cirkai jau uždrausti - manau Antanas ten būtų pirmo lygio žvaigždė. smile

187

Martyna, 19 parašė:
Gytis, 21 parašė:

Čia man replikuoji, kaip suprantu?
Taip pat nesu gerbėja nei Minedo, nei Antano, nei dar kokių pseudodainininkų, bet tai nereiškia, kad turiu teisę juos užgaulioti. Man tai atrodo žema ir tiek. Ką, dabar dar ir mane pasmerksi už tai, kad nemaišau žmonių su purvu?

Maišyti su purvu gal ir nebūtina - bei jei padėtų tokiais kaip Minedas ar Antanas atsikratyt aš prisižadu akcijoj dalyvauti... :::608

Niekaip nesuprantu tautos mentaliteto - kur tolerancija visai nepamaišytų - jos nė su žiburiu nerasi, o kur geriau kategoriškai išmest degutą iš medaus prasideda filosofavimai...
Pasmerksim mes tave Martyna - pernelyg aršiai gini tai, ką reikėtų naikinti, kaip reiškinį... smile

188

Martyna, 19 parašė:
Gytis, 21 parašė:

niekas ju neuzgaukioja, snekam apie tai kad tokiems nevieta ant scenos..

189

Diva, 33 parašė:

Maišyti su purvu gal ir nebūtina - bei jei padėtų tokiais kaip Minedas ar Antanas atsikratyt aš prisižadu akcijoj dalyvauti... :::608

Niekaip nesuprantu tautos mentaliteto - kur tolerancija visai nepamaišytų - jos nė su žiburiu nerasi, o kur geriau kategoriškai išmest degutą iš medaus prasideda filosofavimai...
Pasmerksim mes tave Martyna - pernelyg aršiai gini tai, ką reikėtų naikinti, kaip reiškinį... smile

Tai kad manęs pernelyg nejaudina, kas stovi ant tos lietuviškos scenos, mano teisė rinktis, ką klausyti, ko ne. Kažkam galbūt patinka tas pats Antanas, tai irgi ne mano reikalas - tegu klauso.
Dar viena nesąmonė smerkti žmones už jų muzikinį skonį. Na kam to reikia? Ar čia jūs bandot įrodyt, kad patys esat labai muzikaliai išprusę, ar šiaip pranašesni kažkokie vien dėl to, kad klausot "teisingą muziką"?

Gytis, 21 parašė:

niekas ju neuzgaukioja, snekam apie tai kad tokiems nevieta ant scenos..

sakai neužgaulioja... O tai kaip pavadintum tuos minėtus epitetus "išsigimėlis", "debilas", "jo vieta cirke"?

190

o tu naktim neuzmiegi kad as taip pasakiau? tv neziuri ka zmones sneka? paziurek ka kiti apie ji sneka, aplinkiniai visi, kas juos supa..  atsimerk pagaliau, nusiimt tuos rozinius akinius, nesakau ant tu zmoniu kurie tokie nera, bet cia matos akivaizdziai net man, kur neesu as muzikos didziausias ekspertas

191

Martyna, cia niekas apie muzika nekalba.. cia ne jo muzikoj esme... as pati valinskiene klausau big_smile big_smile big_smile bet ne esme, KA jis dainuoja.. o kad jis totalus nepritapelis dangaus fone.. jam ten ne vieta.. ir apskritai... pyk nepykus, bet as jo issisokimo i zvaigzdes nesuprantu :?

192

Gytis, 21 parašė:

o tu naktim neuzmiegi kad as taip pasakiau? tv neziuri ka zmones sneka? paziurek ka kiti apie ji sneka, aplinkiniai visi, kas juos supa..  atsimerk pagaliau, nusiimt tuos rozinius akinius, nesakau ant tu zmoniu kurie tokie nera, bet cia matos akivaizdziai net man, kur neesu as muzikos didziausias ekspertas

Prie ko čia tu? smile Nereikia taip asmeniškai priimt visko...
Girdžiu aš, ką tie žmonės šneka, ne kurčia gi.. Tai ką dabar, privalau tą patį šnekėt? Apie kokius akinius tu čia, nelabai suprantu? Niekad neteigiau, kad jo muzikiniai gabumai yra puikūs, jei apie tai kalbi.

Nijolė, 20 parašė:

Martyna, cia niekas apie muzika nekalba.. cia ne jo muzikoj esme... as pati valinskiene klausau big_smile big_smile big_smile bet ne esme, KA jis dainuoja.. o kad jis totalus nepritapelis dangaus fone.. jam ten ne vieta.. ir apskritai... pyk nepykus, bet as jo issisokimo i zvaigzdes nesuprantu :?

Na užsimenama ir apie muziką, tik ją nustelbia to žmogaus asmenybė smile O tai, kad jis nepritapėlis jau yra blogai?
Aš, tiesą sakant, irgi nesuprantu, ko jis ten ėjo, bet tame bėdos didelės neįžvelgiu big_smile Atėjo ir išeis, būta čia ko pergyvent big_smile

193

Martyna, Tam, kad suprastum, kad Antanas ne dainininkas, o ligonis - tai muzikalaus išprusimo visai nereikia... O tu gal bent jau savo nuomonę kokią nors turėk - dabar supratau tiesiog prieštarauji vardant prieštaravimo - tipo, o kodėl gi ne? smile Dangus 2 - muzikinis šou: mes ir diskutuojam apie rodomą kokybę - jei tau Antano pasirodymai atrodo kokybiški - tuomet, ką padarysi, gal tai jau ir neišgydoma... :::044

194

Martyna, Tam, kad suprastum, kad Antanas ne dainininkas, o ligonis - tai muzikalaus išprusimo visai nereikia... O tu gal bent jau savo nuomonę kokią nors turėk - dabar supratau tiesiog prieštarauji vardant prieštaravimo - tipo, o kodėl gi ne? smile Dangus 2 - muzikinis šou: mes ir diskutuojam apie rodomą kokybę (muzikiniai skoniai gali kardinaliai skirtis, bet šou kokybė turi būti) - jei tau Antano pasirodymai atrodo kokybiški - tuomet, ką padarysi, gal tai jau ir neišgydoma... :::044[/quote]

195

Martynai butina mums papriestaraut, man neidomu kurie ji pazysta kad jis normalus ar koks dar, as kalbu apie scena, kad ka tokie zmones joje veikia? Jis jau save laiko scenos zmogum, tai kaip paaiskint, jei zmogus per koncerta nesugeba istot? per metus manau galima ismokt..nezinau, as tokiu "dainininku" nepripazystu, tada geriau cicino garsiai pasiklausysiu, negu i toki ziuret.. net neidomu ziuret.. pagaliau sutik su tai ka mes snekam

196

Ne, Martyna prieštaraus:

"Girdžiu aš, ką tie žmonės šneka, ne kurčia gi.. Tai ką dabar, privalau tą patį šnekėt?".... :::027

197

big_smile big_smile big_smile

198

:::b02
>> tai kas sios savaites fantomas?? gal musu didvyris???

199

Liudas, Justas, Skirmate kazkuris is ju

200

o tai kodel jie??? zdz.. nesamone..

Žinutės: nuo 181 iki 200 iš 292

Puslapiai Ankstesnis 1 8 9 10 11 12 15 Sekantis

Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis