Re: Dangus 2
Kaip supratau Raimonda užsiparino, kad Adeliją veto teise pasinaudoję grąžino, bet kai pamatė savo pasirodymą tai eilinį kartą apsižliumbė - ir manau labai vertėjo šįkart.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Dangus 2
Puslapiai Ankstesnis 1 … 10 11 12 13 14 15 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Kaip supratau Raimonda užsiparino, kad Adeliją veto teise pasinaudoję grąžino, bet kai pamatė savo pasirodymą tai eilinį kartą apsižliumbė - ir manau labai vertėjo šįkart.
na zmogus negali priimt kritikos, nors kartais ji buna labai gerai
jei kalbanta apie soliari, tai man i jo lupos irgi lb nervisna, o dar labiau nervina, kai jis dainuoja ir visas snukelis i sona krypsta tai eina sau kaip bjauriai atrodo tada:D:D
ej as ten gal kazka praziurejau jau... kas vyksta tarp justo ir raimos???? vakar kazka ziurejau ir nesupratau...
uoj as tai nezinau nemaciau taip pat
tokie mes ir ziuretojai:D:D
ten jau taip i rezisura nest pradejo...jau pats nepakartojamiausias reginys buvo, tai tas 2n2kelis antanas is barsuko urvo atropojes i ta sou vienu zodziu jie per letai krenta...vis nauju ateina, kazkaip dangus2 i pasaka be galo virsta...
panašu, kad galas vis tik bus ir neužilgo...
o man atrodo, akd tada bus dangus3...tikrai pasaka be galo
tai nebent dar už metų... po Kelio į žvaigždes 3...
man labai patinka artakas ir liudas ir dar adelia
o man labiausiai nepatinka soliaris, raimonda ir adelija
man ir nepatinka soliaris, raima ir zivile dar.. dainuoja tai gerai, bet kaip zmones nepraeina.. o adelijatai faina visai.. o kuo ji tau kliuna, Gyti?
ai tas balsas pasidare jos toks ikyrus (cia apie dainavima), kai dainuoja ta pacia monotonija, pradzioj visai fun buvo klausyt, db jau pabodo
man tai dar visai preina jos balsas...nepabodes..ne taip kaip Ziviles:D
liudziu,kad Dainius iskrito is dangaus.. siaip norejau, kad jis dar pasiliktu
tai papasakokit kazs gero buvo per finla, ba nemaciau...
as irgi nemaciau, o delfi paskaiciau... bet zdz, liudziu.. nes norejau, kad dainius liktu. .. cia toks jo palaikymas, nes jis is mano marijampoloukes.. ir siaip.. draugas man jis
aplamai net nemaciau!
kas db gero tam danguj? neatsimenu kada maciau
Eglė jau superfinale. Kupido iškrito. Chebrytė po biškį pajutę finalą tarpusavy pjautis pradeda...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 10 11 12 13 14 15 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Dangus 2