221

Re: Dangus 2

Kaip supratau Raimonda užsiparino, kad Adeliją veto teise pasinaudoję grąžino, bet kai pamatė savo pasirodymą tai eilinį kartą apsižliumbė - ir manau labai vertėjo šįkart. smile

222

na zmogus negali priimt kritikos, nors kartais ji buna labai gerai

223

jei kalbanta apie soliari, tai man i jo lupos irgi lb nervisna, o dar labiau nervina, kai jis dainuoja ir visas snukelis i sona krypsta:::041 tai eina sau kaip bjauriai atrodo tada:D:D

ej as ten gal kazka praziurejau jau... kas vyksta tarp justo ir raimos????:::041 vakar kazka ziurejau ir nesupratau...

224

uoj as tai nezinau smile nemaciau taip pat

225

tokie mes ir ziuretojai:D:D

226

ten jau taip i rezisura nest pradejo...jau pats nepakartojamiausias reginys buvo, tai tas 2n2kelis antanas is barsuko urvo atropojes i ta sou:::036 vienu zodziu jie per letai krenta...vis nauju ateina, kazkaip dangus2 i pasaka be galo virsta...

227

panašu, kad galas vis tik bus ir neužilgo... smile

228

o man atrodo, akd tada bus dangus3...tikrai pasaka be galo:::b26

229

tai nebent dar už metų... po Kelio į žvaigždes 3... smile

230

man labai patinka artakas ir liudas ir dar adelia

231

o man labiausiai nepatinka soliaris, raimonda ir adelija

232

man ir nepatinka soliaris, raima ir zivile dar.. dainuoja tai gerai, bet kaip zmones nepraeina.. o adelijatai faina visai.. o kuo ji tau kliuna, Gyti?:::041

233

ai tas balsas pasidare jos toks ikyrus (cia apie dainavima), kai dainuoja ta pacia monotonija, pradzioj visai fun buvo klausyt, db jau pabodo

234

man tai dar visai preina jos balsas...nepabodes..ne taip kaip Ziviles:D

235

liudziu,kad Dainius iskrito is dangaus.. siaip norejau, kad jis dar pasiliktu sad

236

tai papasakokit kazs gero buvo per finla, ba nemaciau...

237

as irgi nemaciau, o delfi paskaiciau... bet zdz, liudziu.. nes norejau, kad dainius liktu. .. cia toks jo palaikymas, nes jis is mano marijampoloukes.. ir siaip.. draugas man jis wink

238

aplamai net nemaciau!

239

kas db gero tam danguj? neatsimenu kada maciau smile

240

Eglė jau superfinale. smile Kupido iškrito. smile Chebrytė po biškį pajutę finalą tarpusavy pjautis pradeda... smile