Re: Dangus 2
soliaris man tai nzn, vienodas visada, stiliumi savo, dainavimu.. man jis darosi silpniausias
Man tai siandienine jo daina visai patiko
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Dangus 2
Puslapiai Ankstesnis 1 … 5 6 7 8 9 … 15 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
soliaris man tai nzn, vienodas visada, stiliumi savo, dainavimu.. man jis darosi silpniausias
Man tai siandienine jo daina visai patiko
uj man tai asmeniskai nieko gero,
uj man tai asmeniskai nieko gero,
Skonio reikalas
tai kas be ko
NEZIURIU!!!! nes tai yra nesamones, kuriuos vyliuoja tik savo skandalais! Aferistu burys;D
kuom jie tave apgaudineja?
neziuriu kazkaip netraukia tokie sou dirbtines zvaigzdes nezavi
o as tai nemanau kad tai dirbtina...
kokios ten žvaigždės..
visishkas meshlas........niekur pasauly nesu mates kad ish paprasto zhmogaus per 3 menesius padarytu zhvaigzhde,dainininka.tam yra labai sunkus kelias...zhmones daug metu sunkiai dirba,kol pasiekia tokio lygio kaip zhvaigzhde.o ce per 3 menesius,va tu jau mol giedorelis.juokinga iki asharu.....
visishkas meshlas........niekur pasauly nesu mates kad ish paprasto zhmogaus per 3 menesius padarytu zhvaigzhde,dainininka.tam yra labai sunkus kelias...zhmones daug metu sunkiai dirba,kol pasiekia tokio lygio kaip zhvaigzhde.o ce per 3 menesius,va tu jau mol giedorelis.juokinga iki asharu.....
Nori pasakyt, kad nėra pasauly nė vieno garsaus atlikėjo, išgarsėjusio būtent per reality show?
visu pirma jie nera atvesti is gatves kurie nesigaudo muzikoje, jie jau kazka pasieke, aisku kalbu apie mokyklos cchorus ar siaip grupes saviskes.. bet jie gaudosi muzikoje, moka grot su instrumentais, atejo zmons mokytis, o ne tapti zvaigzdemis, cia kelias galbut i zvaigzdes, kurie ties danguj ji prades, ir toliaus igytas zinias sitame realybes show panaudos kylant karjeros laiptais niekas negime zvaigzdemis ar zinodami, viskas yra pasiekiama tik noro reikia, o pas juos , noro matau kad yra labai daug
eikit...vapsie tas dangus nesamone....man atrodo ten turetu rodyti,kaip zmones mokosi dainuoti...ir viso to kas vyksta ir turi vykti ant scenos....nieko kito nerodo-kaip glamzos ....ar bliauna....ypac raimonda....jau toks prastas rezisiriu darbas,kad net koktu darosi...
...
eikit...vapsie tas dangus nesamone....man atrodo ten turetu rodyti,kaip zmones mokosi dainuoti...ir viso to kas vyksta ir turi vykti ant scenos....nieko kito nerodo-kaip glamzos ....ar bliauna....ypac raimonda....jau toks prastas rezisiriu darbas,kad net koktu darosi...
...
o tai kam žiūrėt tą šou iš viso, jei jau taip nepatinka?
varda raimondos zino, kas zino vardus jei neziuri show? nepatinka ir nerasai jokiu postu, tyli tada.. o cia paraso kad nesamone nesuprantu tokiu zmoniu
neblogas pastebejimas:D tipo neziuri, nes nesamone, bet daug apie ta show zino:D
tai vat, man kur kas nepatinka tai net neinu ir nerasau nieko
...
o kas "vapsie" tau sąmonė? Pernai rodė, kaip mokosi ir gabalus daro - reitingų nebuvo. dabar reitingai yra. ir net va tokios kaip tu piktinasi, bet žiūri...
svarbu parasyt forume, tada kai parasai kietas buni
na manau, kad jau per daug ten intrigu darosi ir barniu... daugiau dirbtu...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 5 6 7 8 9 … 15 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Dangus 2