161

Re: Dangus 2

matai sapro db nebuvo smile

162

nu dzin.. bet man labai gera liudo daina.. rytais rytais rytais.. nesim geri kibirais :::b08
>> tas geris taip draugiskai skamba...

163

Nijolė, 20 parašė:

eeee, bet jau siandien tai BAUDA buvo per ta dangu :?
kokie durniai uz ta antantana hmm balsavo tai as nesuprantu... paras tik apeme grazioj formoj :{} jau geriau tas saldutis soliaris lieka, nei tas .... zdz, 3.14zut 3.14zutele kaip vienas draugutis sako....
zdz, susinervinau... as tik 6dieniais dangu ziuriu, bet vis tiek.. to snukelio tai as nenorejau matyt....

manau, kad čia tas variantas buvo, kaip kažkada Šapras sakė - jie balsavo ne už Antaną, o prieš Soliarį. Aš vis tikiuosi, kad paskui pasakys - "sorry chebryte, čia toks bajeris buvo"... Antano snukelio tai nei Dangui, nei už Dangaus man matyt nesinori... smile

164

ne tau vienai;)

165

ziuresim sian kaip bus

166

Liuks tas Antanas, įneš bent kiek sąmyšio į "normalių" dangiečių gyvenimą.. smile

167

tai kas kad ines.. bet as nesuprantu,koks tolkas daryti is :::123 zvaigzde kazkokia :? per tuos visokius samysio inesimus paskui visokie.... ai.. susilaikysiu

168

Martyna, 19 parašė:

Liuks tas Antanas, įneš bent kiek sąmyšio į "normalių" dangiečių gyvenimą.. smile

Martyna, būtų vasara, sakyčiau gal saulytėj persikaitinai, bet dabar tai net nežinau, kaip pakomentuot.
Dėl Antano, tai manau, kad ligonių vieta gydymo įstaigose... ir tyčiotis iš neįgalių žmonių negražu. O jei taip norėjo sąmyšio įnešt - tai reikėjo patupdyt ką nors, kas bent jau sugeba ką nors muzijos srity. Antanas galėtų nebent kruopščiai šiukšles surinkt aplink renginio teritoriją...

169

Kodėl dabar forumietės tokios įsitikinusios jo silpnaprotyste (ar kaip tai pavadint)? :::041 Esu mačius kažin kokią laidą apie jo gyvenimą iki "Dangaus". Buvo vienas geriausių mokinių savo mokykloj. Pažįstų ir žmonių, kurie asmeniškai bendrauja su tuo žmogum ir nieko stipresnio negu "keistuolis" niekad nėra pasakę. Taigi...
O apie muzikinius gabumus... tam juk ir yra žiūrovai, kad išsirinktų tai, kas jiems patinka: nenori - nebalsuoji, ir tiek. Nebus tada ir tokių žvaigždžių.

170

bet kaip ji parodo, tokai ir nuomone yra, nera ten is tavo draugu kurie jie pazysta, ar mokyklos laiku suolo draugu. cia kitas gyvenimas, ir nemanau kad juo kas bedraus, nes zmogus is saves durneli daro, o zmones balsuoja kad tik pasijuokt.. gerai buvo jis, paskui mindedas, bet pasijuokei kelis kasrtus ir valio, uzteks, nurasyt reiketu, o ne show daryt ir is  to pinigus gaut, is zmogaus ligos... geda kad lietuva iki tokio lygio nuvaziavo.

171

Martyna, 19 parašė:

Kodėl dabar forumietės tokios įsitikinusios jo silpnaprotyste (ar kaip tai pavadint)? :::041 Esu mačius kažin kokią laidą apie jo gyvenimą iki "Dangaus". Buvo vienas geriausių mokinių savo mokykloj. Pažįstų ir žmonių, kurie asmeniškai bendrauja su tuo žmogum ir nieko stipresnio negu "keistuolis" niekad nėra pasakę. Taigi...
O apie muzikinius gabumus... tam juk ir yra žiūrovai, kad išsirinktų tai, kas jiems patinka: nenori - nebalsuoji, ir tiek. Nebus tada ir tokių žvaigždžių.

va va va. Kad toks gudrus ir protingas - prašom: jo laukia nesulaukia bankai, draudimo bendrovės, komercijos įmonės - bet kur. Prašom realizuoti savo gabumus - kodėl būtinai brautis ten, kur jokių gabumų neturi?  Netgi tegu kokią TV laidą kuria - tik tegul nelipa į sceną - be neturi ką nuo jos pasakyt...

o kur tie žiūrovai, kurie šies promotion laikais gali atsirinkti - pamiršai, kad chebra balsuoja dėl prikolo? o kažkas iš to pasidaro pinigus... o kažkas kas dainuoja, tyliai sėdi kampe, nes reikia Antano vokalą ir charizmą pademonstruot - chebrytė seniai nežvengė...

172

Diva, 33 parašė:

va va va. Kad toks gudrus ir protingas - prašom: jo laukia nesulaukia bankai, draudimo bendrovės, komercijos įmonės - bet kur.
.

Na dėl to tai nieko negaliu pasakyt - nežinau, ką jis šiuo metu veikia ir nenoriu spėliot, kas kaip ir kodėl.

Gytis, 21 parašė:

geda kad lietuva iki tokio lygio nuvaziavo.

kažin, ar čia tik Lietuvoj tokie dalykai dedasi...

173

cia per ji tango tv reitingai nukris.. nes sestadieni ziuriu as dangu,kai griztu namo.. o va,,, uzduduos anatanas ir klikt.. kita kanala jau jungsiu, nes to pelkiu grazuoliuko as neklausysiu :::921 as nieko blogo pasauliui dar nepadariau, kad sitaip kenteciau

174

O man atrodo atvirkščiai bus - pakils reitingai, nes tą šou vis tiek daugiausia jaunimėlis žiūri, kuriam Antanas atrakcija savotiška vis dar... arba vėl iš naujo smile

175

pirmo neziurejau,tai ka apie antra pasakyt?;D ir neziuriu;] 

176

Martyna sad mane i pensininkes jau nurasei big_smile ;D ;D
>nes tą šou vis tiek daugiausia jaunimėlis žiūri

177

Nijolė, 20 parašė:

Martyna sad mane i pensininkes jau nurasei big_smile ;D ;D
>nes tą šou vis tiek daugiausia jaunimėlis žiūri

big_smile neeee, jaunimėlis tai čia iki 15 metų maždaug (orientuojantis pagal tai, kas į koncertus renkasi), o jau mudvi prie jaunimo priskaityčiau big_smile

178

tai ka gali 15 likos metu ziurevoas nusimanyt apie muzika? pamato kad Antanas (Minedas) etc. ant scenos zongliruoja ir pasieme is mamu telefonus balsuoja.. normalus zmones uz tokius komikus nebalsuotu.. sakau gal grazu buvo kelias savaites pasijuokt, kol zmogaus nepazinojom.. viskas po dvieju savaiciu lauk, i savaji undergrounda.. o ne cd leist ir save zvaigzde vadint

179

Gytis, 21 parašė:

tai ka gali 15 likos metu ziurevoas nusimanyt apie muzika? pamato kad Antanas (Minedas) etc. ant scenos zongliruoja ir pasieme is mamu telefonus balsuoja.. normalus zmones uz tokius komikus nebalsuotu.. sakau gal grazu buvo kelias savaites pasijuokt, kol zmogaus nepazinojom.. viskas po dvieju savaiciu lauk, i savaji undergrounda.. o ne cd leist ir save zvaigzde vadint

100% palaikau. :::608

180

:::035