Re: na nezinau kaip jums atrodo kas geriau ar draugauti su vaikinu kurio nemyli ar laukti kol tave pamils kitas?...
nju idomios jusu nuomones bet kaip suprast kad patinki vaikinuj?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → na nezinau kaip jums atrodo kas geriau ar draugauti su vaikinu kurio nemyli ar laukti kol tave pamils kitas?...
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
nju idomios jusu nuomones bet kaip suprast kad patinki vaikinuj?
kaip kaip kaip ir tik kaip! betkokai pana gali nukabint betki berna tik reikai kad vaikinas butu isgeres.. o panelei tik kojas praskest
ir busi sukokiu tik nori bernu
man is tiesu dabar nepatinkane vienas vaikinas bet demesys man patinka...
O kam nepatinka dėmesys?
NU NE MAN TOX BUDAS NEPRIIMTINAS
niu jeigu as su juo bunu nemyledama jo,o jis mane myli,bet as matydavau kad maniskis nervinasi,nes as atseit nebandau jo pamilti,o as viska darydavau,jis pats kaip gavo mane jau pradejo beveik demesio nekreipti ir taip as nedariau iniciatyvos!
O gal meilės visai nėra ti yra prie žmogaus pripratimas
As ta pati manau,gal tai tik susizavejimas zmogumi,pripratimas,o laikuj begant supranti,gavau as ja,bet dabar jau noriu kitos,taip pat kaip ir merginos,visi mes is to pacio molio drebti ir reikia patiems apgalvoti ka darome!
ziuriu, kad kazka meile pradejo kankint ;D
NU NE MAN TOX BUDAS NEPRIIMTINAS
kode nea ? daug paneliu taip daro
nu, aisku, negrazu apie tai atvirai kalbet
Pasiskaiciau as cia zmoniu nuomones ir patarimu, tai net baisu pasidare...
Kas cia baisaus Daivute?:D
ajajaj nu dar ka patarkit nepatyrusiai...:(
Raimonda cia sesilolikmetei panelei tu siulai vaikishkas nygas skaityt?:D:D:D:D:D Tau ka paciai 16kos ner buve?:D ji nebe vaikas jai 16 ji paaugle...Ir a pati paauglyste jau ipusejus:) kokiosdar vaikiskos knygos... :}
aga as jaunebe vaikas!
As tau patarciau neskubek pamilti,nes tas jausmas sunkus ir skausmingas ir dazniausiai tai tik buna susizavejimas zmogumi,kuris palaipsniuj isnyksta!
buk tik su tuo kuri myli ir kuris tave myli...
aha o is kur zinot kad tave myli ? A
nu tai jei pasakys as tave myliu vadinasi myli jei pasakyk atsiknisk vadinasi nemyli
o kaip tokiu atveju jei pasakys jog myli tik del to, kad i lova nusitemptu? ;D
nu tai jei pasakys as tave myliu vadinasi myli jei pasakyk atsiknisk vadinasi nemyli
fainas paaiskinimas man patiko;)
o kaip tokiu atveju jei pasakys jog myli tik del to, kad i lova nusitemptu? ;D
taip jie daznai daro... viena ir palikau po to kai supratau kad nori atimt is manes...
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → na nezinau kaip jums atrodo kas geriau ar draugauti su vaikinu kurio nemyli ar laukti kol tave pamils kitas?...