Re: na nezinau kaip jums atrodo kas geriau ar draugauti su vaikinu kurio nemyli ar laukti kol tave pamils kitas?...
ir teisingai padarei ner cia ko dalint brangenybes taves nemylintiems zmoniems
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → na nezinau kaip jums atrodo kas geriau ar draugauti su vaikinu kurio nemyli ar laukti kol tave pamils kitas?...
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
ir teisingai padarei ner cia ko dalint brangenybes taves nemylintiems zmoniems
AGA KAIP AS DB NUSIVYLIAU TAIS BERNAIS TAI FUUU..........prikalba visokiu pasaku,atrodo jau esi didele bet ne imi kartais ir patiki...
Jeigu poto gailiesi-tai pabandyk draugaut..Bet čia tik tau spręst manau;)
a draugaut.........
ne tau vienai taip būna..;) jeigu gerai save pažysti ir žinai,kad poto kai jam tu nebepatiksi,o tu pavydėsi,tai draugauk..;)
aaa nu ne:D buna as tiesiog pavydziu demesio:D
na, nzn.. as tai laukciau nes kvailesnio dalyko uz >> draugauju, kad tureciau drauga << neisivaizduoju... nes tai tokia kvailyste.. niekada as to nedarysiu (ir sitas mano niekada nebus is tu, kai taikoma niekada nesakyk niekada).. jau tu geriau palauk... as manau taip... na, gal nereikia to zmogaus myleti, uztenka ir stiprios simpatijos. << ne draugiskos simpatijos, o tokios
simpatijos.. tai va, su tokiu galima draugauti... bet jei tau zmogus nepatinka, o tu jam patinki << todel draugauti kvaila... ar draugauti, nes jis tave vaisina kavinej arbata
nzn... zdz.. supratot mane.. aciu ;D
na, nzn.. as tai laukciau
nes kvailesnio dalyko uz >> draugauju, kad tureciau drauga << neisivaizduoju... nes tai tokia kvailyste.. niekada as to nedarysiu (ir sitas mano niekada nebus is tu, kai taikoma niekada nesakyk niekada).. jau tu geriau palauk... as manau taip... na, gal nereikia to zmogaus myleti, uztenka ir stiprios simpatijos. << ne draugiskos simpatijos, o tokios
simpatijos.. tai va, su tokiu galima draugauti... bet jei tau zmogus nepatinka, o tu jam patinki << todel draugauti kvaila... ar draugauti, nes jis tave vaisina kavinej arbata
supratom draugauti beveik neverta;D
i temos klausima galeciau atsakyt taip:
nedraugauk su tuo, kurio nemyli, nes jei matai, kad tikrai meiles ner, veliau atsiras broblemos ir vis tiek asaru bus. nelauk, kol kitas tave pamils, nes bus tas pats. pati isimylek
geriau draugauk..nes be sekso but...net nzn....
geriau draugauk..nes be sekso but...net nzn....
o norint sekso būtinai reik draugaut? :?
Nijolė, 20 parašė:na, nzn.. as tai laukciau
nes kvailesnio dalyko uz >> draugauju, kad tureciau drauga << neisivaizduoju... nes tai tokia kvailyste.. niekada as to nedarysiu (ir sitas mano niekada nebus is tu, kai taikoma niekada nesakyk niekada).. jau tu geriau palauk... as manau taip... na, gal nereikia to zmogaus myleti, uztenka ir stiprios simpatijos. << ne draugiskos simpatijos, o tokios
na jau tuvisai.. ne, nesupratai.. draugauti verta.. bet as tai nedraugausiu su zmogumi siaip, pabandymui... tu klausei, ar geriau draugauti su vaikinu, kurio nemyli ar laukti, kol tave pamils kitas... na... tai as ir sakau, kad geriau nedraugauti su vaikinu, kurio nemyli, ar siaip simpatijos jam nejauti... na, o jei yra simpatija (tokia, kad net nzn.. lieka ji ilgam.. lieka ir iskrapstyti negali, kuri gali peraugti i meile veliau), va tada gali ir draugauti, jei abiems to norisi.... o va.. jei vaikinukas nori su tavim draugauti, o tu nenori, bet pradedi su juo draugauti, nes dabar tipo faina tureti berniuka, tai , atsiprasau, << as tokiu panu nesuprantu...
<< mano drauge viena tasesi beveik 2 men su tokiu berniuku... sake, kad jis toks ir anoks (na, supratau, kad zmogus geras, bet jis jai visiskai nepatinka ir netinka) << va, as jos nesupratau.. ir pykau ant jos, kad gal ji zmogui suteikia per daug vilciu ar dar kazko.. zdz.. net klausyti as jos nebenorejau... nesuprantu, kaip galima vaidinant buciuoti zmogu 2 menesius kaip galima vaidinant ji liesti, buti kartu.... nesuprantu.... as ir nesuprasiu... <<< va per tokias, paskui geri vaikinukai ir bijo panu...
Lina, 16 parašė:Nijolė, 20 parašė:na, nzn.. as tai laukciau
na jau tuvisai.. ne, nesupratai.. draugauti verta.. bet as tai nedraugausiu su zmogumi siaip, pabandymui... tu klausei, ar geriau draugauti su vaikinu, kurio nemyli ar laukti, kol tave pamils kitas... na... tai as ir sakau, kad geriau nedraugauti su vaikinu, kurio nemyli, ar siaip simpatijos jam nejauti... na, o jei yra simpatija (tokia, kad net nzn.. lieka ji ilgam.. lieka ir iskrapstyti negali, kuri gali peraugti i meile veliau), va tada gali ir draugauti, jei abiems to norisi.... o va.. jei vaikinukas nori su tavim draugauti, o tu nenori, bet pradedi su juo draugauti, nes dabar tipo faina tureti berniuka, tai , atsiprasau, << as tokiu panu nesuprantu...
<< mano drauge viena tasesi beveik 2 men su tokiu berniuku... sake, kad jis toks ir anoks (na, supratau, kad zmogus geras, bet jis jai visiskai nepatinka ir netinka) << va, as jos nesupratau.. ir pykau ant jos, kad gal ji zmogui suteikia per daug vilciu ar dar kazko.. zdz.. net klausyti as jos nebenorejau... nesuprantu, kaip galima vaidinant buciuoti zmogu 2 menesiuskaip galima vaidinant ji liesti, buti kartu.... nesuprantu.... as ir nesuprasiu... <<< va per tokias, paskui geri vaikinukai ir bijo panu...
tikrai neisivaizduoju jai zmogys nepatinka tu jam negali duoti toko jis nori...abiem turetu buti labai sunku
na, bet Lina, buna visko siam pasauly, pasirodo, kad kartu zmones buna, jei net stumia ant kito, o tas ne neitaria vargsas .. net daina sukurta, siam pasauly visko buna ;D
siam pasauly bus dar visko:D
hm..
hm..
ka mastai safyra?
nesamone, draugauti tik del to kad tu jam patinki ir lauki kito kad tau patiktu... dar durniau negalima ko sugalvot... :? issiskirk ir lauk to kuri nori ir gali mylet o ne siaip laiko stumimui... paskui veikinai ir sako merginos tokios ir anokios
taipisdalies tu teisi...
Nu kaip galima miegot su zmogum be simpatijos?! nesuprantu... cia jau prostitucija vos ne...
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → na nezinau kaip jums atrodo kas geriau ar draugauti su vaikinu kurio nemyli ar laukti kol tave pamils kitas?...