Re: na nezinau kaip jums atrodo kas geriau ar draugauti su vaikinu kurio nemyli ar laukti kol tave pamils kitas?...
Reikia laukti kol abudu myles ir vienas kitam patiks... Reikia laukti tokio zmogaus:)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → na nezinau kaip jums atrodo kas geriau ar draugauti su vaikinu kurio nemyli ar laukti kol tave pamils kitas?...
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Reikia laukti kol abudu myles ir vienas kitam patiks... Reikia laukti tokio zmogaus:)
Nu kaip galima miegot su zmogum be simpatijos?! nesuprantu... cia jau prostitucija vos ne...
na bet jus is kart apie sexa...nezinau as tai dar ne....gal ir atrodysiu nenormali bet manau esu per jauna
Patikek atrodai normali:) Esi saunuole...
Viktorija, 18 parašė:Nu kaip galima miegot su zmogum be simpatijos?! nesuprantu... cia jau prostitucija vos ne...
na bet jus is kart apie sexa...nezinau as tai dar ne....gal ir atrodysiu nenormali bet manau esu per jauna
Ten kazkoks vaikinas uzsimine tai as tik minti tesiau..;) man tai maziausiai rupi
uj tada gerai nes jau maniau kad esu kiekatsilikus...:P
jai nepatinka tai ir neziurek , o jai draugausi su tuo kuris sirdziai nemielas , oti del demesio ... tai anksciau ar veliau tu ji paliksi , nes tavo sirdis ieskos tos tikros meiles...
Iš tiesų labai dažnai taip merginos elgiasi .. patinka demėsys, vadinasi galima su juo pabūti .. jei tik supranti, kad tai nėra tau skirtasis - geriau palikti jį ir ieškoti tokio su kuriuo norėsi būti. Nes kitu atveju mažų mažiausiai elgiesi labai nesąžingai su savo vaikinu. Tai yra toks didžiulis savanaudiškumas, kad tai yra viena iš tų priežasčių dėl ko nekenčiu merginų...
Audriau...Toks pasisakymas ,kad nekenti merginu vercia mena nerimauti...Tai vat noriu tave nudziuginti ,kad esu visada atvira su vaikinu ir jei jam nieko nejauciu taip ir pasakau..Jei leisi tai pasakysiu tau,kad pazinai tikriausiai zemo lygio paneles jei jos tau kelia net neapykanta...Mano patarimas tau-Reiktu plesti akirati,bei atsisakyti senu isitikinimu...
jeigu jo nemyli.. paleisti ji reikia(kam kankinti - paskui iseiti bus abiems sunkiau)... buti tik draugais, to tuomet uztenka.... Reikia leisti kitam tave sutikti...;)
Kaip gali kitas sutikti kada jus dviese.. o gi niekaip
as uz, demesys super, bet reikia prisiimti ir atsakomybe, kad kitas zmogus gali tave pamilti,o jei tu net nesiruosi nieko rimto, tai gali iskaudinti zmogu, juk vistiek bendrauji su tais zmonem , kurie prie sirdies
jeigu patinka bet nemyli tj nematau nieko blogo juk siais laikais daug kas draugauja jei tik patinka viens kitam... o meile ateis kadanors nereik jos laukt
Galbut Bet supratau tai kad tai velniskai painus reikalas
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → na nezinau kaip jums atrodo kas geriau ar draugauti su vaikinu kurio nemyli ar laukti kol tave pamils kitas?...