Re: Televizija
Siais laikais i televizija kisama visokio šššššššššššššššššššš ka jus manote apie siu laiku televizija?
Na paziūru,bun juk ir idomiu filmu ar sejp ko...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Televizija
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Siais laikais i televizija kisama visokio šššššššššššššššššššš ka jus manote apie siu laiku televizija?
Na paziūru,bun juk ir idomiu filmu ar sejp ko...
yra daug geru dalyku
Lina pasake viena paprasta tiesa - niekas nevercia ziureti TV, isvis tokio daikto namuose gali ir nebuti, svarbiausias naujienas ir laikrastyje galima perskaityti. Lietuvoje yra vienintele valstybine televizija, kuri finansuojama mokesciu moketoju pinigais - LTV, taigi tik sitam kanalui galetume reiksti kazkokius priekaistus ir kazko reikalauti. Visos kitos yra komercines televizijos ir joms svarbu tik reitingai, konkurencija ir pelnas ir jiems tikrai maziausiai rupi zmoniu savisvieta. Del ziauriu multiku vaikams, tai viskas paprasta - televizija juos rodys, nes neturi kito pasirinkimo, kadangi perka visa paketa pagal filmus, o multiku niekas nesirenka, kokie buna tame pakete, tokius ir rodo. Ir siaip, dazniausiai tevai nemato ka ziuri ju vaikai, tiesiog ijungia TV ir net nesigilina i tai, ka rodo. Isvada - visu pirma kaltinti reiktu save, o tik po to televizija
ziauru yra tai ka dabar vaikuciams rodo,tie multikai tai ziauresni uz kovinius filmus,kur vaikams smurta net uzdrausta ziuret.patinka man rusu senoji animacija,ten tai filmukai buvo....
as neisivaizduoju savo gyvenimo be teliko.bet ji težiuriu tik savaitgaliais
Na siaip noreciau pasakyti kad Lietuvos televizija na tikrai gal siek tiek atsilikus nuo uzsienio,bet visgi tikrai yra neblogu laidu,o siaip yra ir nelabai geru bet juk visko reikia.
o pati ta s ziuri?
be to, televizija mato, kad atas s patinka visuomenei, todel ji ir kisa. kristu tokiu laidu ar filmu reitingai, tada jie pradetu mastyt ko liaudis nori. isvada: mes patys sukuriame tokia televizija.
jo, jei nori ka nors idomesnio ir naujesnio paziuret turi eiti i kina... jau geriau per tv parodytu... is vis nebeapsimoko tv ziuret nu tik pramogines laidos idomios kur pasijuokt galima
tu nenorek gero dalyko veltui gaut
Lina, 16 parašė:Siais laikais i televizija kisama visokio šššššššššššššššššššš ka jus manote apie siu laiku televizija?
Kad ir kaip ten bebūtų, kiekvienas galim rinktis,ką žiūrėti, ko ne ir ar apskritai žiūrėti. Yra ir dėmesio vertų programų, bet didžioji dalis tik laiko gaišimas. Man, pavyzdžiui, LABAI nepatinka visos tos laidos, kurių tematika yra kriminalai ir žmonių ašaros. Kam to reikia? Pasigraudenti ir pasibaisėti yra kuo ir mūsų pačių gyvenime, o dar per teliką žiūrėt tas nesąmones...
joa, as irgi tokiu laidu nevertinu, nesamones kazkokios man atrodo. nu jei norima zmones informuoti kad vienokiu ar kitokiu afeu saugotusi, tegu tai ir daro, bet be zmoniu asarojimu ir verkslenimu.
Na siaip noreciau pasakyti kad Lietuvos televizija na tikrai gal siek tiek atsilikus nuo uzsienio,bet visgi tikrai yra neblogu laidu,o siaip yra ir nelabai geru bet juk visko reikia.
o kam reikia blogu laidu?
blogu laidu nereikia;)
Yra ir gerų laidų...
Pavyzdžių reikia : )
AGA butu mano valia tai apie talevizija blogo zodzio nerastumet vat;) (isskyrus tai kad akis gadina)
as tai kai tingiu ka nors veikti, tai galeciau ir visa diena prasivartyti lovoje beziurint telikuti
>>> kai idomu, ziuriu, neidomu per kanalus vaikstau ir ieskau idomaus ko nors atsiranda visada... va, o jei nerandu, tai tada pamiegu koki pusvalandi ir vel ziuriu
nežinau kaip Lietuvoje,bet Norvegijoje yra tikrai gerų laidų,kurias žiūrėti yra labai malonu...tas pats ir su filmukais,filmais,serealais ir pan...
na na ir kuo ipatynga jau ta norvegija... ir ka tu laikai idomiu?
AGA butu mano valia tai apie talevizija blogo zodzio nerastumet vat;) (isskyrus tai kad akis gadina)
Lina, nenorėk, kad tave paimčiau kaip akivaizdų pavyzdį teiginiui, kad nacionalinė lietuvių sporto šaka yra visai ir ne krepšinis, o teliko žiūrėjimas
Lina, 16 parašė:AGA butu mano valia tai apie talevizija blogo zodzio nerastumet vat;) (isskyrus tai kad akis gadina)
Lina, nenorėk, kad tave paimčiau kaip akivaizdų pavyzdį teiginiui, kad nacionalinė lietuvių sporto šaka yra visai ir ne krepšinis, o teliko žiūrėjimas
man patiktu kitas sportas koks nors knygos skaitymas arba poezijos klausymasis
Martyna, 19 parašė:Lina, 16 parašė:AGA butu mano valia tai apie talevizija blogo zodzio nerastumet vat;) (isskyrus tai kad akis gadina)
Man irgi ;] bet kas iš to? Poezija ar knygos vargu ar taps kada nors masėms tokiu narkotiku kaip internetas ar ta pati TV.
Linas, 19 parašė:Martyna, 19 parašė:Lina, 16 parašė:AGA butu mano valia tai apie talevizija blogo zodzio nerastumet vat;) (isskyrus tai kad akis gadina)
Man irgi ;]
bet kas iš to? Poezija ar knygos vargu ar taps kada nors masėms tokiu narkotiku kaip internetas ar ta pati TV.
tv nlb mane traukia as vistiek tik zinias ziuri bet ir tai nlb verta nes jos nera objektyvios.. :V
> as galiu daug netu susizinoti ir man gerai
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Televizija