41

Re: Televizija

o ka as zinau man tai patinka eilerascius rasyti o ne skaityti..seip..mhm o lietuviu nacionaliniusporto saku man atrodo laikui begant tiek privis tai,kad laikykis:D

42

na liga ir tiek...jau kaip apseda...kartais isijungi telika tik del bendro vaizdo, kaip fona kazka darant...o jau kai kurios laidos tai tokio auksto intelekto, kad dar nea kiekvienam jas supaistyt...nzn cia juoktis ar verkt jau..

43

Mane labiausiai sokiruoja daugelis filmuku vaikams..

44

Siaubas tikrai kai pamenu as buvau mazesne tai mike pukuotukas ,teliatabiai,kulverstukas ...O dabar visokios baidykles kaunasi ir nesamones rodo...fu...

45

wat per lietuvos televizija rodo nemazai geru laidu...  na pawyzdziui "kultura" smile ir dar yra keletas kuriu neatsisakau paziuret... smile  o kad daug sh prikista, tai tikrai sutinku... smile

46

mane tai labai nervina kai kartoja tuos pačius filmus kasmet po du kartus... turbūt nebeturi ką ir berodyt...

47

Giedrė, 15 parašė:

mane tai labai nervina kai kartoja tuos pačius filmus kasmet po du kartus... turbūt nebeturi ką ir berodyt...

aha... as net buwau nusprendus iswis neziuret filmu, kad kadanors galeciau normaliai tw isijungt, atsisest ir paspoksot... big_smile o taip tai galiu pasigirt, kad kiekviena filma belekiek kartu maciau... big_smile

48

Gerda, 17 parašė:
Giedrė, 15 parašė:

aha... as net buwau nusprendus iswis neziuret filmu, kad kadanors galeciau normaliai tw isijungt, atsisest ir paspoksot... big_smile o taip tai galiu pasigirt, kad kiekviena filma belekiek kartu maciau... big_smile

jo jo big_smile jau tuo manau kiekvienas galim pasigirt:)P

49

Radot kuom girtis smile

50

Martyna, 19 parašė:

Radot kuom girtis smile

O ka darysi radai proga tai ir girkis;D Nezinau jai rimciau tai kis visus amerikoniskus fuflo mhm...nezinau net nejuokinga daros....

51

Martyna, 19 parašė:

Radot kuom girtis smile

tai, wa...  zinok, kad ner daugiau kuom pasigirt... na jei rodytu kazka ivairiau tai galetum sakyt..  waaaa ir wel maciau nauja filma... big_smile o dar nuostabiau butu,jei matytum nauja ir gera filma.. o ne tik nauja bet belekoki... smile

52

tie senieji tarybiniai  geri buvo vaikiski smile bet as bent jau kiek atsimenu tai nuo pat nepriklausomybes tie filmukai panasaus stiliaus tai nereikia sakyti kad dabar jie labai pasikeite, buvo visokiu kur saudo gaudo ir dabar tas pats . Tik kitas reikalas su filmais, dabar tai kur T filmas tai kartais tokiu vaizdeliu parodo kad tikrai ne maziukams ziureti tokius smile ... Ir dar atrodo kad tos televizijos neturi ka rodyti , per sventes tuos pacius filmus 10 kartu matytus rodo ir rodo. galija jau dabar pasakyti ka per kaledas rodys.

53

jo tada buvo viskas kitaip:)

54

sakykit jus ka norit, bet man tie tarybiniai irgi niekada nepatiko... big_smile

55

Aplamai yra zmoniu kuriems niekad niekas nepatiks:D big_smile O gerda tu gyvenai tarybiniuos tau daug teko ju pajusti? ar gerai viska pameni;)

56

na kai buwau maza tai rodydawo tokius rusishkus..  atsimenu.. big_smile bet man jie labai nepatinkdawo.. big_smile

57

Gerda, 17 parašė:

na kai buwau maza tai rodydawo tokius rusishkus..  atsimenu.. big_smile bet man jie labai nepatinkdawo.. big_smile

Man tai patikdavo:) net labai pamenu galedavo saudyt aplink mane ziuredavau isiziojus:D

58

ash tai kazkokius kitokius ziuredawau, bet irgi ishsiziojus big_smile atsimenu is rusu tokia laida baju baj dainuodawo...  wa..  tai tos laidos ypac nemegau... big_smile

59

man tai labai patiko nu zajac pagadi:)

60

o man ir sits nepatiko... big_smile nors..  as jo gal iswis ir neziuredawau.. kazkaip keista..  wisiem jis patinka... o man ne.. big_smile