Re: KA MERGINOS GALVOJATE APIE PRAPLIKUSIUS VAIKINUS?
oi, Tomai, buciau vienisa, tai kabinciau tave, ir man problemu nesukeltu tavo sukuosena...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → KA MERGINOS GALVOJATE APIE PRAPLIKUSIUS VAIKINUS?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
oi, Tomai, buciau vienisa, tai kabinciau tave, ir man problemu nesukeltu tavo sukuosena...
nezinau,todel ir klausineju dabar visu,ar jiems praplike gali patikti,kad galeciau drasiai ,nesikuklindamas nauja pazinti uzmegst
mars i kukliu ir nedrasiu vyru kluba ir visi kuklumai dings ;D
pas mane mintys ne kitokios ;D nors ir neturiu vaikino ir dabar neieskau
kad dabar labai nelengvai pakabinamas
kad dabar labai nelengvai pakabinamas
ai, joa, dabar pasikeles bernuzelis atsirado mat ane? ;D
visus galima pakabint nereikia cia kuklintis
ne lietuvoj gyvenu jau 3 metai,ta norejau pasakyt,atstumas didelis
Tomai, galesi kada man asmeniskai parasyt, galesim apsneket panasius dalykus... Dabar einu i lovyte...
gerai,saldziu blusu
visi tik bega bega is tos vargses lt
ne lietuvoj gyvenu jau 3 metai,ta norejau pasakyt,atstumas didelis
o as zinau kad ne LT ;D
na o siaip manau, kad mergina svecioj saly sunkiau susirast
nebega,tik kuriam laikui,sugrisim daugelis musu as taip manau,reikia cia tik pamatams lietuvoje ruostis ir tiek
Tomas, 27 parašė:ne lietuvoj gyvenu jau 3 metai,ta norejau pasakyt,atstumas didelis
o as zinau kad ne LT ;D
taip,jei nori kad tavoji butu lietuvaite,o apie kitataute tai aciu,anksciau ar veliau skyrybos gresia,ta jau esu patyres
nu nepasiseke tau... ir nezinau uzjaust ar nea, nes nezinau koks tu... :V
uzjaust galima bet koki :=)
Tomas, 27 parašė:ne lietuvoj gyvenu jau 3 metai,ta norejau pasakyt,atstumas didelis
o as zinau kad ne LT ;D
naaaa kaip cia pasakius mergina galima susirast 1 2 3 ir yra:=)aisku jeigu tu
na
toks va
na man asmenishkai tai nepratrauklus plikas pakausis, o ypac tada kai puse galvos praplikus, o kita puse ne... tokiu atveju jau geriau nusiskust plikai ir vaiksciot zhvilganciu virsugalviu tai manyciau butu patraukliau
man jokio skirtumo. kiti ir praplike vyrai yra labai zavus ir patrauklus. tik juokingai atrodo, jei savo plike bando pridengti ilgu plauku sruogomis geriau jau visus plaukus trumpai nusikirptu.
na va.aiskeja tiesa,kad tikrai nepatrauklus jie.nes mano klausimas skambejo apie tai
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → KA MERGINOS GALVOJATE APIE PRAPLIKUSIUS VAIKINUS?