Re: Merginos kodel jums taip reikia sexo???
nu gerai, pripazistu db pirma i tai neatkreipiau demesio
reikejo rasyt 1% ;D nors cia kaip pas ka, taigi nesibarkim
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Merginos kodel jums taip reikia sexo???
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
nu gerai, pripazistu db pirma i tai neatkreipiau demesio
reikejo rasyt 1% ;D nors cia kaip pas ka, taigi nesibarkim
As irgi sakau, kad su vyrais viskas gerai... cia kazkokios bedos su merginom... ;D
As irgi sakau, kad su vyrais viskas gerai... cia kazkokios bedos su merginom... ;D
nemazai merginu nori to sekso nemaziau nei jus, o jei pataikot ant tokiu kurios nenori, gal cia jau jusu problemos, kad ne taiklus esat?
Sigitas, 23 parašė:As irgi sakau, kad su vyrais viskas gerai... cia kazkokios bedos su merginom... ;D
nemazai merginu nori to sekso nemaziau nei jus, o jei pataikot ant tokiu kurios nenori, gal cia jau jusu problemos, kad ne taiklus esat?
Diana, Tau ne PMS?
Ko taip piktai?
Diana, 17 parašė:Sigitas, 23 parašė:As irgi sakau, kad su vyrais viskas gerai... cia kazkokios bedos su merginom... ;D
Diana, Tau ne PMS?
Ko taip piktai?
nea, ne kokie PSM PSM man taip stipriai nesireiskia, kad jos metu noreciau zmones suvalgyt ;D esu normalus bahurs. em, ne, dabar daejo vienas dalykas, tai gal vis del to liksiu prie mergaites titulo ;D
ir kur tu ta monno piktuma iziuri, a?
Sigitas, 23 parašė:Diana, 17 parašė:Sigitas, 23 parašė:As irgi sakau, kad su vyrais viskas gerai... cia kazkokios bedos su merginom... ;D
Diana, Tau ne PMS?
Ko taip piktai?
nea, ne kokie PSM
PSM man taip stipriai nesireiskia, kad jos metu noreciau zmones suvalgyt ;D esu normalus bahurs. em, ne, dabar daejo vienas dalykas, tai gal vis del to liksiu prie mergaites titulo ;D
ir kur tu ta monno piktuma iziuri, a?
Taigi nereikejo teisintis... juk ne mano reikalas...
neskaud gi man
eikit eikit jau vaikinukai...
tipiski lietuviai, tik ant kitu stumt... :V
O tu tuom isitikinus ?????? kaip gali sneket apie visus jug visu nepazysti pvz manes
Ce aisku kaip diena kad mergos visalaik nuori atrodyt gerutes ir viska suvercia vyram
Is vis tos mergos istvirkusios yr palikusios ziurek negali gatve praejt jau uz subiniuku graibynejas
taip jau taip.. dabar del visko kaltos mes
>> niekaip nesuprantu.. merginos nenori - negerai, merginos nori - vel blogai... tai gal, vaikai, apsisprendziam...
merginoms taip reikia sexo???.........ale dažniausiai tai tik matau, kad mes vyrai tam esame tokie ištroškę, maždaug prieš 13 metų mano draugas pasakė tokį marazmą ;D kodėl merginos to nenori taip dažnai kaip mes vyrai............ir dar pridūrė pagalvodamas...;) jaučiu jei būčiau merga, būčiau paleistuvė ;D va tada iš juoko vos į kelnius neprivariau
Tai viskas keiciasi db viskas apsiverte vaikinam reikia meiles ir silumos o tos mergos pasileidusios laksto pas visus is eiles
ka tu cia kliedi... :{} visiems reikia tos meiles ir silumos ir to tavo sexo ... nervuoji net mane....
>> jei viena tau ragus istate, tai nereiskia, kad visos taip daro.. angeliukas plia...
Jo angeliukas o ka tu zinai ko kam reikia ???? mmm??? gal esi gimus ir bernu ir merga ???
pasakei, jaunuoli, ir net susikosejau...
>>> nepyk, bet jau gal suprantu,kad kiekvienam zmoguciui VISO to reikia...
>>>>> tai gal tu be sexo gyvensi ?? aaa??? nejuokink, nes graudu..
O sakai kad negalima gyvent ??? be to paklausyk ka sneku ... manau kad sexas reikalingas bet su mylimu zmogum ... o db tai isigime i kazkoki fanatiska pasisvaistyma ...
Sexomanes jus!!!
ka tucia nusisneki,visi mes vienodi tiek vaikinai,tiek mergins,blin sunervinai ir tu mane ;D
Matau kad dar nesubrendes,kaip pradesi lakstytis,tada pastebesi,kad vaikinams to daugiau reikia nei panelems... Nes tu pasakyk kur matei,kad pana eitu pirkti vaikina,tai vaikinai ju iesko,blin vaikeli gal atsipeikesi!
Lina, gyvenime labai daug yvairiu dalyku buna... Net ir tai ka isvardinai...
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Merginos kodel jums taip reikia sexo???