Re: Vegetarai
Jokio skirtumo, ką tu valgysi.
yra skirtumas) kai valgau mesa reiskia kazkas nuzude gyvuna kad as ji suvalgyciau)
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Vegetarai
Jokio skirtumo, ką tu valgysi.
yra skirtumas) kai valgau mesa reiskia kazkas nuzude gyvuna kad as ji suvalgyciau)

Valdas wrote:Jokio skirtumo, ką tu valgysi.
Kai valgai augalą, reiškia-nužudei augalą. Tada-koks skirtumas ką žudyti?

Aš nevalgau vien vegetariškai, bet man tai labiausiai patinka. Neseniai atradau, kad Burrata - daug skaniau už Mozzarellas, nes grietinė jos viduje - taip padidina malonumą valgyti, kad svajoju apie tai kiekvieną kartą. kai ilgiau būnu jos nevalgęs.
Atrodo sudinai... Tarsi badas Lietuvoje
Žiūrint kodėl tampama vegetarais. Jei dėl to, kad neskanu, tai - suprantu. Bet jei gaila gyvūnėlių, o dažniausiai matau, kaip su apetitu "ėda " savo artimus ir mylimus žmones, tuomet -nesuprantu. Tai kur tas humaniškumas?!
+ Gyvūnų riebalai.
Kodel vegitarai gyvunu nelaiko? Nes gyvunai ju apeda
![]()
Tavo galva šiek tiek blogai veikia, nes 'susapnavai', kad aš aiškinu, jog vegetarai protingi.
Aš manau taip pat, kaip ir tu. Vegetariška mityba = durna galva.
Todėl parašiau, kad taip nevalgau. Bet norėjau 'pasakyti', kad man labai patinka ta dalis: duona ir sūris. ![]()
Tavo galva šiek tiek blogai veikia, nes 'susapnavai', kad aš aiškinu, jog vegetarai protingi.
Aš manau taip pat, kaip ir tu. Vegetariška mityba = durna galva.
Todėl parašiau, kad taip nevalgau. Bet norėjau 'pasakyti', kad man labai patinka ta dalis: duona ir sūris.
sorry tada
Į sveikatą. ![]()

Beje. Sraigių sudėtis - labai įdomi. Net 62 procentai magnio - iš 100 g.
https://nutritiondata.self.com/facts/fi … cts/7742/2
I feel you.. nors pats nesu vegetaras, bet manau kad tai nepakenks zmogui, tik reikia tureti stiprios valios tam pasirizti. Manyciau kad tai yra vienas is sveikesniu maitynimosi budu. O gal girdejai ka nors apie sauleedzius?
Aš nesu vegetarė ir tikriausiai niekada ja pilnai netapsiu, bet mėsos labai daug nevalgau. Galbūt vegetarams, o gal ir kitiems, bus įdomu pasidomėti kaip valgo žmonės Indijoje.
zmonija isgyveno tukstancius metu taip nesvaikai maitinantis o jus cia svaigstat gerai buti mesaedziu ar blogai. siais laikais laisve, nori esti zole - esk, bet aiskinti kad tai sveika, pilnaverte mityba gali tik visiskas profanas
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Vegetarai