Re: kaip tapti moderatoriumi.....
aaaaaaaaaaaaaaa..... o as maniau... ... jei kada noresiu kopti i moderatoriaus karjeros aukstumas, tai tave pati pirma ismesiu ;D ;D ;D ok??? sutarem >???? ;D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Bendravimo Ypatumai → kaip tapti moderatoriumi.....
Puslapiai Ankstesnis 1 … 6 7 8 9 10 … 14 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
aaaaaaaaaaaaaaa..... o as maniau... ... jei kada noresiu kopti i moderatoriaus karjeros aukstumas, tai tave pati pirma ismesiu ;D ;D ;D ok??? sutarem >???? ;D
Edvardas, 25 parašė:Idiotai šalinami su visa anketa.
pagaliau atejo nusvitimas ir i musu sielas
>>>ACIU PACIU, Edvarduk
>> >Pagaliau Edvardas uzziurejo pusproti ir padare tvarka saunuolis
nijole suka,kas nusveta mones tep lengva neatsikratyset,tu edvardai atnaujini mano anketa pydare,o isleksi is admin,
deja..... pusprotis pasirodo, dar voratinkliais apipintoje smegenineje kazkoki zirni turi ir ismoko uzsiregistruoti kitu vardu... ir kitais metais...
>>> mane kazkodel nuojauta kankina, kad sitam vaikisciui nera net 10 metuku.. nes rasyti irgi nelabai tiksliai, raiskiai ir risliai moka ;D
o pasirodo tarakonu nei nuodai nejama ;D
zinai, ir be galvos dar laksto tris dienas ;D
nebijai,kad susitrauks.... :? ir apskritai, jei yra ten kas pas tave
nebijai,kad susitrauks.... :? ir apskritai, jei yra ten kas pas tave
nagi turbūt yra, 2 mažiukai žirniukai ir smilgutė ;D
Nijolė, 20 parašė:nebijai,kad susitrauks.... :? ir apskritai, jei yra ten kas pas tave
nagi turbūt yra, 2 mažiukai žirniukai ir smilgutė ;D
turtas.... pats didziausias turtas
svarbiausia tau išgert daug arbatos su daug daug medaus, tau nepadės, bet nors užsiemes būsi ;D
na nezinau tas mindaugelis net ne savo foto isimetes
tu morkas grausi tuoj,****
mes suprantam, kad esi kompleksuotas zmogus ... tavo vaikyste buvo sunki... mama taves nemylejo ir visaip kaip enge... turbut ir mokykloj tave dar uzgaulioja (nes tavo amzius cia didele paslaptis, ir tau geda ji isduoti; bet pagal tavo rasymo stiliu - toki gangstiska ir visaip kaip nerislu, galima spresti, kad rasineliai ir diktantai tau sekasi prastai... ) bet mes esam tolerantiski zmones.. << gal tau paaiskinti, ka tai reiskia, nes tavo adaptuotoj klasej tokiu zodziu turbut nevartoja...
nezinau, kuo tau padeti.. toks sviesuolis kaip tu...
Nijolyt, man atrodo, kad vaikis labai dėmesio nori sulaukt, paliekam jį su savo šviesiom mintim ;D
ka,cia kliedi nijole,geriau **** i subine
tai as taip ir maniau, tu vorantinklines galveles savininke, kad nesuprasi.. nes ne tau tokius zodelius suprast... tu net puzzles is 2 daliu nesudetum...
> ir nepatarinek man tuose dalykuose, apie kuriuos tu tik tualete besidziaugdamas savo daikciuku skaitai
Vaidotas, 25 parašė:ka,cia kliedi nijole,geriau **** i subine
tai as taip ir maniau, tu vorantinklines galveles savininke, kad nesuprasi.. nes ne tau tokius zodelius suprast... tu net puzzles is 2 daliu nesudetum...
> ir nepatarinek man tuose dalykuose, apie kuriuos tu tik tualete besidziaugdamas savo daikciuku skaitai
;D ;D ;D paskutinis sakinys tiesiog SUPER:D ką jau čia pridūrsi ;D
Tiesa, Nijole reikia apsvarstyt Lino kandidatūrą ;D nes kaip tai jis į blogą nesitaiso ;D (ne korumpuotas ir t.t.) ;D
o kaip as :? mane jau pamirsot
o kaip as :? mane jau pamirsot
O tu irgi nesitaisai???? tai reikės ir tave iš sąrašų pašalint ;D
tai joa.a... su Linuku musu blogis gaunasi... neima jis kysiu matykites ..... tai koks jis cia partietis...
>>>> o tu sesut, jamsi kysi ar ne? nes jei ne... metam ir tave is partojos
Bo mumy laaaaaaaaaaaaaaaaaaabai korumpuoti ;D
Puslapiai Ankstesnis 1 … 6 7 8 9 10 … 14 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Bendravimo Ypatumai → kaip tapti moderatoriumi.....