Тема: Agne is kiz
Labukas,ka weikiat?gal kam patinka Agne is kiz?Kodel?kokios dainos lb patinka:)?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Agne is kiz
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Labukas,ka weikiat?gal kam patinka Agne is kiz?Kodel?kokios dainos lb patinka:)?
nu plyzz,ka nors apie ja parasykit:(
ok parasysiu kad nevergtum: Lieva tema
pritariu lieva tema
na ji man gerai bibliotekoje ziurisi
agne neisprususi dzuke:p(mano nuomone)(nieko izeist nenoriu,ypac jos fanu)
agne neisprususi dzuke:p(mano nuomone)(nieko izeist nenoriu,ypac jos fanu)
Simute as dzukas bet ji gi mokesi univere ir ji pedagoge
> ir dar bibliotekoje sedi pats maciau
>> o as jos kaip dainininkes tai nevertinu o kaip zmogus tai ji lb keista (patikimas saltinis sake jos bendradarbe pazistu mano buvusiosios paneles mama )
na soriukas jei izeidziau,na pries dzukus neturiu nieko blogo:)mano geras draugas irgi dzukas:)
bet man jos elgesys nznau,jinai tikrai pedagoge?idomu koki univera baige?isprusimo nulis pas ja!
na soriukas jei izeidziau,na pries dzukus neturiu nieko blogo:)mano geras draugas irgi dzukas:)
bet man jos elgesys nznau,jinai tikrai pedagoge?idomu koki univera baige?isprusimo nulis pas ja!
bet pasiziurek gi jau tu nesi maza mergaite kodel aj tu sprendi is tv ekrano kad ji yra neisprususi moteruke is Alytaus
>> as nemaanu akd galima susidaryti ispudi apie zmogu jei tu pasiziuri ji per tv ir dar tokiam apgailetinam kelyje i zvaigdes... :V
moteruke:D na manau,kad jei trys menesius ziuri...tai siokia tokia nuomone gali susidaryt...
o apie mane tai as da labai maza:D
moteruke:D na manau,kad jei trys menesius ziuri...tai siokia tokia nuomone gali susidaryt...
o apie mane tai as da labai maza:D
tada metukus numazink iki 16 ;D
>> o siaip tai kiek teko apie pasiklausyti tai meteriske susitvarke rukyti mete pries ta KIZ2 (kuris apgailetinas shou (mano subjektyvuiomis akimis zvelgiant)
ir siaip tokia smarki ji yra ir jos humoras toks lb specifinis kaip visu dzuku
;D na joa juoda humora megstu:)(na patinka jis man)bet jos tai itin juodas ir dar+ specifinis:D
na kiz2 tai s..kruva ir siaip visiskas popsas:D
netukus jei galeciau butinai susimazinciau:D
;D na joa juoda humora megstu:)(na patinka jis man)bet jos tai itin juodas ir dar+ specifinis:D
na kiz2 tai s..kruva ir siaip visiskas popsas:D
netukus jei galeciau butinai susimazinciau:D
nesi gi tu sena patranka ir tau dar grabas i subine nestuksi nepergyvenk ;D
>> o siaip tai sita temos auitore turejo omeny jos dainavima gal nes tik tokiai publikai ir +40 skirtos visos KIZ dainos.. ypac radzio kaaadaaraaay fea kaip shlykstu ;D
nea as labai jauna patranka:D:D
na joa muzika,niu soriukas,kad da labiau neizeisciau...patylesiu:D:D
nea as labai jauna patranka:D:D
na joa muzika,niu soriukas,kad da labiau neizeisciau...patylesiu:D:D
>> del manes nesidrovek as gi morozu muzikos neklausau ;D
na mes juk ne dviese aptarinejam ir kiti tautieciai lietuviskai moka skaityt:D
na mes juk ne dviese aptarinejam ir kiti tautieciai lietuviskai moka skaityt:D
na jei kulturinai išsakysi savąją nuomonę tikrai niekas tau is butelio į galvą nepaleis..
Simona, 21 пишет:na mes juk ne dviese aptarinejam ir kiti tautieciai lietuviskai moka skaityt:D
na jei kulturinai išsakysi savąją nuomonę tikrai niekas tau is butelio į galvą nepaleis..
manau ir taip nepaleistu:Dbent jei bandytu leist iki manes neatskrietu:D
na mano nuomone tokia: na nesiklausau as tokios muzikos ir net nuomones graziai nemoku isreikst:D
na mano mamai agnes muzika irgi nepatinka:)
na tai tavo mama nera stndartine o kas nors patinka is KIZ :?
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Agne is kiz