Topic: nedrasiu ir labai drasiu mergaiciu klubas
kiekviena aprasykit sawe...tame tarpe parasykit drasios ar ne jus....poto ar uzkalbinat pirmos sau patinkanti bahura.....visos pasidalinkim pasisakymais
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → nedrasiu ir labai drasiu mergaiciu klubas
kiekviena aprasykit sawe...tame tarpe parasykit drasios ar ne jus....poto ar uzkalbinat pirmos sau patinkanti bahura.....visos pasidalinkim pasisakymais
uoj kjp miela
uoj kjp miela
tai ko neaprasai saves? niu ar drasi esi
e gi jau nuplogijuota mintis.. apgailetina
Joap buvo nedrasiu vyru klubas man atrodo...:))) a jo cia apie save reik parasyti dar:drasi zavi vienintele ir nepakartojama:)~
Joap buvo nedrasiu vyru klubas man atrodo...:)))
koks buvo, koks buvo... jis YRA ir tai yra vienintelis ir NEPAKARTOJAMAS cia, rimtai.... kazkokiu pusfabrikaciu dvokia
Gintė, 17 wrote:Joap buvo nedrasiu vyru klubas man atrodo...:)))
koks buvo, koks buvo... jis YRA ir tai yra vienintelis ir NEPAKARTOJAMAScia, rimtai.... kazkokiu pusfabrikaciu dvokia
as irgi prisijungiu prie situ zodziu
Esu kreizi mergyte,placiau paziuru,megztanti extremalius pojucius,ir tikrai ne viena karta jau esu uzkalbinusi pirma vaikinuka,tik aisku netaip akivaizdziai prieinu ir sneku,bet moku ir iskirtinai,kad jis pastebetu jog ji bandau pasnekinti... Niu esu drasi istikruju....
Dabar jauciu sulauksiu kritikos...
esu ryzhas,mazhas,kuprotas,shlakuotu snukeliu ir shiaip drowus ir kompleksuotas
vat
Nijolė, 20 wrote:Gintė, 17 wrote:Joap buvo nedrasiu vyru klubas man atrodo...:)))
koks buvo, koks buvo... jis YRA ir tai yra vienintelis ir NEPAKARTOJAMAScia, rimtai.... kazkokiu pusfabrikaciu dvokia
ir as prisijungiu prie jusu:D
Diana, 17 wrote:Nijolė, 20 wrote:Gintė, 17 wrote:Joap buvo nedrasiu vyru klubas man atrodo...:)))
Brangieji nepalikit ir manes
Evelina, 17 wrote:Diana, 17 wrote:Nijolė, 20 wrote:Gintė, 17 wrote:Joap buvo nedrasiu vyru klubas man atrodo...:)))
as taippat
Linas, 19 wrote:Evelina, 17 wrote:Diana, 17 wrote:Nijolė, 20 wrote:Gintė, 17 wrote:Joap buvo nedrasiu vyru klubas man atrodo...:)))
as taippat
a man pas jum galima?
ateik i nedrasiu ir kukliu vyru kluba priimsim
Lina, 23 wrote:Linas, 19 wrote:Evelina, 17 wrote:Diana, 17 wrote:Nijolė, 20 wrote:Gintė, 17 wrote:Joap buvo nedrasiu vyru klubas man atrodo...:)))
as taippat
a man pas jum galima?
joa, kabinames visi ir lekiam
niu kad jau buvo panasi tema tai reiskia kad negalima jos paredaguot taip kad galetu rasyt ir merginos.....nu jei ka tai ten buvo nedrasiu vyru klubas,o ce mergaiciu......ten merginos nerase apie sawe
nu ir bekit visi belekur
niu kad jau buvo panasi tema tai reiskia kad negalima jos paredaguot taip kad galetu rasyt ir merginos.....nu jei ka tai ten buvo nedrasiu vyru klubas,o ce mergaiciu......ten merginos nerase apie sawe
nerase apie save :? :? idomu idomu gal viska perskaityk ka tam klube prirasem ir tada suzinosi ar merginos rase ar ne.. ten daug zmoniu sirdis islsiejo
koks skirtumas
skirtumas tas, kad visos copy/paste temos ZLUNGA... toks pats likimas laukia ir sitos.. jau gali pradet ziureti,kaip leidziasi dulkes....
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → nedrasiu ir labai drasiu mergaiciu klubas