Re: SIMTMECIO DAINOS RINKIMAI
tai labai saunu kad pridiskutuota, naujoke tai nezinojau, bet dabar suzinojau ir likau maloniia nustebinta:)tegyvuoja geros dainos
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → SIMTMECIO DAINOS RINKIMAI
tai labai saunu kad pridiskutuota, naujoke tai nezinojau, bet dabar suzinojau ir likau maloniia nustebinta:)tegyvuoja geros dainos
ai del kelly family tai supoerine daina kazkokia kur dainuoja ___ im in love in teh alien ar kazkaip.. as nemoku tu zodziu, bet ten superine
midedas teguls sudeks kas dega
juokauju
tu taip ziuariai nejuokauk cia silpnu nervu zmoniu beesa:)
Irmantai gerai kad parasei,kad juokauji....
ai del kelly family tai supoerine daina kazkokia kur dainuoja ___ im in love in teh alien ar kazkaip.. as nemoku tu zodziu, bet ten superine
aga sita daina irgi labai gera
[fantastic]
kodel visi taip del jos pamise,ar cia naujos versijos ytaka:)
as tai nzn kokia tai versija.... as tai zn, kad ji tokia leta ir balsas geras
man apskritai labiau prie širdies visokios lyriškos melodijos, tai dar išskirt galėčiau Atika "Tu esi", Andrius Kaniava "Draugas", Bryan Ferry "Slave to love", Chris de Burgh "Lady in red", Laura "Alice", Kings of convenience "An english house", Phil Collins "In too deep", Silbermond "Symphonie"... emmm... įsivažiavau mažumėlę
dar viena nereali daina ( šita jau nebe lyrinė ) - Aretha Franklin "Son Of Preacher Man".
kokios da naujos wersijos?? xDDD an angel ir fell in love with an alien yra dwi skirtingos dainos ;D
upst rimtai buvau pamirsus:)persiprasau fanu siu dainu:)
dar kart nustebinot, Aretha Franklin neitiketina
Aukse, "Fell in love with an alien" tikrai yra dvi versijos.
siulykit dar, negi antro lyderio nebus
Aukse, "Fell in love with an alien" tikrai yra dvi versijos.
gal ir yra, bet "An Angel" tikrai nera "fell in love with an alien" kita versija
siulau i sarasa itraukti system of a down daina "ariel"
Martyna, 19 wrote:Aukse, "Fell in love with an alien" tikrai yra dvi versijos.
gal ir yra, bet "An Angel" tikrai nera "fell in love with an alien" kita versija
to niekas ir neteigė
rodos sis forumas virsta debatais kas ir kokios fersijos ir ar ta pati ar ne ta pati daina ir pan....
RADAU! WHITE sTRIPES "SEVEN NATION ARMY"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
siuo momentu mane veza "fort minor- remember the name" nzn kodel bet man patinka;) o siap dar evanesance ir reamon ( sorry jei blogai parasiau :V ) dar siu kelios dainos geros yra
saunios dainos, dar neblogai butu pridet dj shadow "seven daya atrodo taip vadinasi, keistoka daina ,bet grazi
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → SIMTMECIO DAINOS RINKIMAI