You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 2 3 4 5 6 7 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed
- Dovilė, 24
- Forumo Liūtas
Re: netikeciausias sapnas
Simona, 21 wrote:sapnavau,kad as nescia..su tokiu dideliu pilvu,atejo drauge pasparde i koja ir pasake nesijaudink tiu nenescia cia tau tik siaip:)
tai biski ir juokingas ir baisokas sapnas...:)
as seniau save nescia sapnuodavau. atsibundi ziuri i pilva ir negali patiketi kad jis nera didelis kazkur girdejau, kad tai reiskia, jog truksta sekso. nezinau ar tai tiesa
- Elena
- Forumo Liūtas
tai va >>>GEDIMINAI... tai yra gerai kad tas rukas lyg ir apsaugojo tave nuo tos tamsos, tuo seselio. Vidinis nerimas buvo lyg ir teko, begti, vijosi bet juk nepasike, nors posamone visada perspeja taigi buk apdairus gal kas ir bando kaip nors pakenkti bet atrodo jiems neturetu pavykti jei busi apdairus atsargus situacijose... Matai viskas susipine lyg ir geles, grozis gamtoje bet tuo paciu ir pavojau seseliai. Nebijok cia tik mano maziciai pastebejimai.:)
- Elena
- Forumo Liūtas
Dovile, supranti kad ir kaip tu noretum tipo pajungti smegenis, kaip sakai, bet pasamone kalba tai, ka ji kalba... KAZKOKS NERIMAS KAMUOJA...
- Elena
- Forumo Liūtas
o VISIEMS KAS SAPNUOJA NESTUMUS, MEILES SCENAS sakau kad istiesu jums sito ir truksta gal kazkokio artumo net nebutinai fizinio. Gali buti kad tiesiog kazkokiu nauju patirimu isgyvenimu, ar nesate patenkinti tiesiog esama gyvenimo situacija.... Gali but daug variantu, bet siaip ar taip nauja gyvybe - kazkas nauja... Panasus sapnai daznai pasitaiko beja ir man paciai
- Elena
- Forumo Liūtas
Nera uz ka visada maloniai prasome...
- Viktorija, 19
- Forumo Vijurkas
na as tai pvz siandien sapnavau,kad iskart gyvenu 4 skirtingus gyvenimus...va cia tai galima sukurt ka nors butu
- Diva, 36
- Forumo Liūtas
Elena, 30 wrote:o VISIEMS KAS SAPNUOJA NESTUMUS, MEILES SCENAS sakau kad istiesu jums sito ir truksta gal kazkokio artumo net nebutinai fizinio. Gali buti kad tiesiog kazkokiu nauju patirimu isgyvenimu, ar nesate patenkinti tiesiog esama gyvenimo situacija.... Gali but daug variantu, bet siaip ar taip nauja gyvybe - kazkas nauja... Panasus sapnai daznai pasitaiko beja ir man paciai
nu jau nu... Neužsvaikite... Kas sapnuojate nėštumus - tai labai paprasta: tiesiog kuriate kažkokius naujus planus, brandinate, kažkokią idėją, galbūt prasidėjo kažkokie nauji santykiai, kurie jus neramina. Bet šiaip nėštumas paprastai reiškia tik vieną - naujus įvykius, planus, kurie jums labai svarbūs.
O meilės scenas laikas nuo laiko sapnuoja visi, bet tai neturi jokio ryšio su kokio nors artumo trūkumu. Tiesiog prisiminkite, ar dieną prieš tą naktį nežiūrėjote kokio nors filmo su panašia intymia scena, galbūt kažką tokio aptarinėjote su draugais, tuomet "antspaudėlis" lieka nakčiai.
O jei labai gražiai filosofiškai - jūsų sapnai parodo, kur naktį pleveno ir ką veikė jūsų siela... Kuo šviesesni ir gražesni jūsų sapnai, tuo "švaresnis" jūsų vidus. O jei jus kažkas vejasi, sunkiai atkeliate kojas ir niekaip negalite pabėgti, jaučiate baimę ir didelį nerimą - jūs graužiatės viduje dėl labai daugelio dalykų...
- Elena
- Forumo Liūtas
Butent apie ta ir kalbejau, kad truksta naujoviu gal biski netaip supratai...
- Elena
- Forumo Liūtas
Viktorijai gi sakau kad reikia kalbeti apie kiekviena is 4 lygmenu atskirai : ka jautei, ka tada matei ir t.t...
- Viktorija, 19
- Forumo Vijurkas
na kai gyvenau 4 gyvenimus tai nelabai jau ten ka ir issidemejau, nes zadintuvas kazkokioj baisioj vietoj prizadino, tai vat, kad galu gale ten siaubakas gavos
- Elena
- Forumo Liūtas
Na tada viskas aisku - isskaidyta pasamone, nera uztikrintumo del kazko o dar ypac kai sakai kad galu gale siaubas - pati ir atsakai i savo ?
- Loreta
- Forumo Karalius
Dažnai sapnuoju tą patį sapną, kad vaikštau po didelį nepažįstamą miestą ir pasiklystu. Ieškodama man reikalingo taško mieste, išeinu į apleistas gatves, griūvančių namų rajoną,o galų gale gatvė baigiasi duobetų žvyrkeliu. Dabar jau žinau ką tas sapnas man reiškia.Ir kas džiugina,kad jį sapnuoju rečiau ir dar sapnuoju,kad pradedu orentuotis tame mieste ir žinau kaip man nueiti ten,kur reikia.
- Elena
- Forumo Liūtas
taip yra sapnu kuriu simbolius aiskina butent zmogus pats sau. Net neabejoju LORETA kad tu susigaudei ir dziaugiosi del to, nes taip kuo toliau tuo bus lengviau...
- Dovilė, 24
- Forumo Liūtas
mano kambarioke du kartus sapnavo savo labai geros drauges mirti. as ir pati esu sapnavusi artimu zmoniu mirtis. ka tokie dalykai reiskia? nerima del artimo zmogaus?
- Nijolė, 24
- Forumo Legenda
ka tik sapnavau, kad mokytoja buvau savo mokyklelej. ir dar fizikos :? nieko nesupratau,bet nieko....
- Elena
- Forumo Liūtas
Dovilė, 21 wrote:mano kambarioke du kartus sapnavo savo labai geros drauges mirti. as ir pati esu sapnavusi artimu zmoniu mirtis. ka tokie dalykai reiskia? nerima del artimo zmogaus?
gali buti kad nerimas, bet turiu dar tokia prielaida kad tai tiesiog reiskia issiskirima ir nebutinai tragiska, o tiesiog issuskirima, cia jau is mano patirties...
- Elena
- Forumo Liūtas
Nijolė, 20 wrote:ka tik sapnavau, kad mokytoja buvau savo mokyklelej. ir dar fizikos :? nieko nesupratau,bet nieko....
O cia jau bandimas buti kitokia, patirti kazka naujo, nugaleti.....
- Nijolė, 24
- Forumo Legenda
o karta sapnavau,kad su tokiu draugu vaziavau i kauna, bet as kazka pamirsau :? tada vel grizau namo ir man paskambino drauge,kur as, nes tipo jau paskaitos. sako,jau 13.35, ir as atsikeliu >> rimtai 13.37 buvo tada :?
- Elena
- Forumo Liūtas
tai tiesiog pasamones laikrodis:)
- Dovilė, 24
- Forumo Liūtas
Elena, 30 wrote:Dovilė, 21 wrote:mano kambarioke du kartus sapnavo savo labai geros drauges mirti. as ir pati esu sapnavusi artimu zmoniu mirtis. ka tokie dalykai reiskia? nerima del artimo zmogaus?
gali buti kad nerimas, bet turiu dar tokia prielaida kad tai tiesiog reiskia issiskirima ir nebutinai tragiska, o tiesiog issuskirima, cia jau is mano patirties...
zinok Tu teisi. su kambarioke apsvarstem i nutarem kad taip ir yra. nes musu sapnuotieji zmoguciai gyvena toli nuo musu
Pages Previous 1 2 3 4 5 6 7 Next
You must login or register to post a reply