61

Re: Kokios salies paneles pacios graziausios?

Monika, 13 wrote:

kas cia du klausimas-zinoma kad lietuvaites:D

nu jau tu pati graziausia ;D:::036
nu grazi :::818:::111

62

O lietuvaitės kaip visada iš kuklumo nemiršta...

63

Man atrodo,kad kiekvienoje salyje yra tikrai lb graziu merginu.Na,kiek teko girdeti visiems lb patinka merginos is Venesuelos,Brazilijos,Ispanijos,na ir zinoma Lietuvos.Tik vienas amerikietis man karta pasake:zinai,Lietuvos merginos grazios,bet estes dar grazesnes ir geresnes.Tuo metu kazkaip uzsinorejau ji aplieti kava,kuria gerem,bet susilaikiau,juk kiekvienas zmogus turi savo nuomone.

64

na jei kalbetume apie Europos graziausias tai gal ir lietuvaites i ta sarasa pakliutu, nes uz lenkes ir vokietes tai tikrai manau kad grazesnes wink o jei paemus kitu mastu tai uz lietuves ir yra graziu, nereik saves i padebesius kelt big_smile

65

Ruses..be jokiu abejoniu ruses..Pries keleta metu kai buvau Piteryje, einant Nevos prospektu buvau apakes..kazkur 70% mergu ledas..Aisku LT panikes kaikurios irgi neprastos..:D Kitose EU salyse nieko gero (isskyrus aisku pietietisku bruozu) O apie egzotika tokia kaip lotynu, indijos  ar kitu krastu tai tyliu..grazios bet kadangi ten nebuvau tai..:D

66

na gal dabar pakalbekime apie vaikinus,kokios salies graziausi smile

67

Trinidado ir Tobago vyrai patys gražiausi.

68

Man grazus ispanai,italai,na dar turkai ir gruzinai(nors jie panasus bet vis tiek atskiros valstybes).Prisimenu,anksciau man labai patiko korejieciai,nzn net kuo,bet kai rodydavo koki per tv,issiziojus spoksodavau:D

69

Tomas, 27 wrote:

Ruses..be jokiu abejoniu ruses..Pries keleta metu kai buvau Piteryje, einant Nevos prospektu buvau apakes..kazkur 70% mergu ledas..Aisku LT panikes kaikurios irgi neprastos..:D Kitose EU salyse nieko gero (isskyrus aisku pietietisku bruozu) O apie egzotika tokia kaip lotynu, indijos  ar kitu krastu tai tyliu..grazios bet kadangi ten nebuvau tai..:D

sorry ne ten paspaudziau:)

70

Lina, 24 wrote:

na jei kalbetume apie Europos graziausias tai gal ir lietuvaites i ta sarasa pakliutu, nes uz lenkes ir vokietes tai tikrai manau kad grazesnes wink o jei paemus kitu mastu tai uz lietuves ir yra graziu, nereik saves i padebesius kelt big_smile

nebijok ir tose salyse irgi kartais buna i ka seile pavarvinti.o lenkijoj graziu panu tikrai netruksta

71

man is vaikinu tai ispanai labai patrauklus smile

72

Brazilai, argentinieciai:)

73

patys graziausi yra lietuviai :::036:::305

74

grazhiausios ruses be konkurencijos

75

na yra ir lietuviu vaiknu graziu,nenuvertinkime lietuviu smile

76

Graziu lietuviu reta...:::204 Graziausi pietieciai...mmm...sokoladine oda, juodi plaukai, graziau nebuna...

77

Graziausiomis moteriskosios lyties atstovemis yra pripazystamos lenkaites:::608

78

man asmeniskai graziausios panos  ir bx yra Kiprieciai... ech..tos rudos akys ir tamsi oda lb grazej atrodo... super tiesiog. njum dar Egiptieciai visaj nk.. Bet tik kaj kurie.. nes dazniausiai buna ispampe nuo gero gyvenimo ir lb istvirke net gatve neymanoma praejt.. BRRR... tad panos nevarykit Y Egipta.

79

Kristina, 21 wrote:

Graziu lietuviu reta...:::204 Graziausi pietieciai...mmm...sokoladine oda, juodi plaukai, graziau nebuna...

o tai kas as blondine :::050 o mano pusbrolis jau du big_smile o mano du klasiokai :? o siaip dar mieste mano kiek juodaplaukiu rebiatu :?
nu okur as dabar esu tai vien juodaplaukiai ;D ir cia vertingiausi blondinai nes reti jie big_smile

80

Na man tai lietuves graziausios! :* big_smile big_smile big_smile