1

Тема: Vyrai gyvenantys is moteru kisenes!

Gyvenau su vyru kuris gyveno is mano kisenes,uzsienyje,,,,,gryze i Lietuva jis mane paliko,del paprastos ir neaiskios priezasties neva as pavydi....Nors uzsienyje isgyvenome tik 5 menesius kartu,jis mane nesiojo ant ranku,,kureme kartu planus,,,ir sast gryze i Lietuva jis mane paliko....As jam nieko negailejau,,,,,,,nei dovanu,nei demesio,rupinausi atidaviau VISA save!!!! Jis dabar Lietuvoje mergina kitas moteris,o as likau su tokia sirdgela,kad nezinau kaip toliau gyventi!......Ka manote jus mielos moterys?

2

Re: Vyrai gyvenantys is moteru kisenes!

cia labai daug prisnekes.. bet as manau, kad tai tiesiog tai, kad jis tavim, mieloji, pasinaudojo, pribure, prikerejo, kad tik tu ji islaikytum...
>> taigi buna,kad ir merginos gyevna su vyrais tik del pinigu...
ir apskritai, lepinti ir visaip kaip trodyti demesi reikia su saiku, nes nzn kas bus ateityje, istato paskui nikeliuotus ragus ir tiek :?
ka patarti, as nzn.. nesusidurus su tokiais zmonemis, tai tikrai ne man cia patarineti...

3

jie alfonsai... apgailetina

4

yra ir gražesnis pavadinimas - ŽIGOLO... smile
Ar tikrai jauti širdgėlą, Mirga? ir jei jis grįžtų vėl norėtum būti su juo? juk pati žinai, kad ne....
O ateity nepamiršk, kad pačios brangiausios ir didžiausios dovanos ne pinigais matuojamos... smile

5

Diva, 33 пишет:

Ar tikrai jauti širdgėlą, Mirga? ir jei jis grįžtų vėl norėtum būti su juo? juk pati žinai, kad ne....
O ateity nepamiršk, kad pačios brangiausios ir didžiausios dovanos ne pinigais matuojamos... smile

>> na as tavim zaviuosi
> na as dar jauans todel tu daug protingiau kalbi nes patirties turi :-)

6

Linas, 19 пишет:
Diva, 33 пишет:

>> na as tavim zaviuosi

ačiū, Linuk... :::920

7

Tokiu vyru yra... NEMANYCIAU kad garbinga taip elgtis ; ISNAUDUOT finansiskai ar dar kitaip kita zmogu. Ir tai liecia ir vyru ir moteru puse.

8

Diva, 33 пишет:
Linas, 19 пишет:
Diva, 33 пишет:

>> na as tavim zaviuosi

ačiū, Linuk... :::920

visada prasom..

>>>>>>>>>>
tai griskime prie tu alfonsu ar zigolo.. siaip tai moteriai kaip ir vyrui pirkti zmogu manau zema nes i kaire eina visi ir visos (juk mes zmones ir kartais norisi ko nors naujo..) nes juk gali suvilioti siaip koki prasalaiti ar prasalaite jei nusibodo monotonija su partneriu(e) bet siaip zologo nereikesjei partneriai isradingi. smile

>o Migros tas jaunikaitis buvo linkes tik imti o tai lb negerai.. jei nori gauti reikia ir duoti..

9

bet kokiuose santykiuose geriau yra lygiaverčiai mainai - net jei tai paslaugų ar santykių pirkimas pardavimas. jei abi puses tai tenkina - valio. Bet tik tuo atveju, jei viena kuri nors pusė nepuoselėja visai kitokių iliuzijų. smile

10

Diva, 33 пишет:

bet kokiuose santykiuose geriau yra lygiaverčiai mainai - net jei tai paslaugų ar santykių pirkimas pardavimas. jei abi puses tai tenkina - valio. Bet tik tuo atveju, jei viena kuri nors pusė nepuoselėja visai kitokių iliuzijų. smile

> na manau nepaneigsi kad ilgiau budama su zmogum su kuriuo randi bendra kalba pradedi svajoti big_smile
> todel kaip sakai kad reikia lygiareiksmu partneriu kad jie abu butu linke duoti.. tokia pora nebus gera ir netvers ilgai kartu nes jei abu bus linke tik duoti tada nebus to kuris ima visa geri.

> cia i psichologija pasiziureti reikia daznai cholerikai renkasi melancholikus arba flegmatikus nes vienas greitas o kitas letas ir todel gerai sugyvena :::818 as taip manau.. kas nugincys :? big_smile

11

Linas, 19 пишет:
Diva, 33 пишет:

> na manau nepaneigsi kad ilgiau budama su zmogum su kuriuo randi bendra kalba pradedi svajoti big_smile
> todel kaip sakai kad reikia lygiareiksmu partneriu kad jie abu butu linke duoti.. tokia pora nebus gera ir netvers ilgai kartu nes jei abu bus linke tik duoti tada nebus to kuris ima visa geri.

> cia i psichologija pasiziureti reikia daznai cholerikai renkasi melancholikus arba flegmatikus nes vienas greitas o kitas letas ir todel gerai sugyvena :::818 as taip manau.. kas nugincys :? big_smile

Linuk, Linuk - taigi parašiau LYGIAVERČIAI mainai - kai abu duoda ir gauna, o ne tik duoda... Duok Dieve daugiau tokių porų, kur abu būtų linkę duoti - tai tikrai ne problema! Problemos kyla tada, kai tik vienas linkęs duoti, o kitas - tik imti. Tokia pora gyvuos iki tol, kol duodančiajam baigsis kantrybė: "aš irgi noriu ką nors gauti".
Kad priešingybės traukia viena kita, tai visiems gerai žinoma, tik niekas nepateikia receptų, kaip išgyventi, kai ilgainiui flegmatikas pradeda nervuoti choleriką savo "greitumu" ir t.t. ir pan.
Nėra tokio recepto, kuris veiktų visais gyvenimo atvejais ir padarytų taip, kad dviem žmonėm visada būtų gerai kartu. smile O galėtų būti...

12

suprantat,tas zmogus toks geras aktorius buvo......as nesuprantu kur mano akys ir protas buvo,,,,,JMes tiek kureme planus kartu,kad lietuvoje kursime kartu ateiti,,,,be to turiu sunu,,,,,aplanke mano tevus ,mano maziuka,suteike vilciu tusciu ir beprasmiu,ir dingo is akiracio...!!!
Kaip reikia atsigauti ir toliau tiketi?????

13

Diva, 33 пишет:
Linas, 19 пишет:
Diva, 33 пишет:

Linuk, Linuk - taigi parašiau LYGIAVERČIAI mainai - kai abu duoda ir gauna, o ne tik duoda... Duok Dieve daugiau tokių porų, kur abu būtų linkę duoti - tai tikrai ne problema! Problemos kyla tada, kai tik vienas linkęs duoti, o kitas - tik imti. Tokia pora gyvuos iki tol, kol duodančiajam baigsis kantrybė: "aš irgi noriu ką nors gauti".
Kad priešingybės traukia viena kita, tai visiems gerai žinoma, tik niekas nepateikia receptų, kaip išgyventi, kai ilgainiui flegmatikas pradeda nervuoti choleriką savo "greitumu" ir t.t. ir pan.
Nėra tokio recepto, kuris veiktų visais gyvenimo atvejais ir padarytų taip, kad dviem žmonėm visada būtų gerai kartu. smile O galėtų būti...

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Ziauri tiesa ta kad ir skaniausias tortas atsibosta.. reikia keisti gaminimo yiprocius ir visada kuo nors nustebinit parneri nes kadf ir saldi grazi monotonija atsibosta..
>kartais buna zmones per geri ir tai jau kita nervina (nuo manes pabego viena mergina)

> ok einu i paskaitas nes reikia jas lankyti big_smile

14

Mirga, rašiau jau vienąkart Elenai ir tau parašysiu: NĖ VIENAS VYRAS NĖRA VERTAS TAVO AŠARŲ, O TAS, KURIS JŲ VERTAS, TAVĘS NEPRAVIRKDYS.... smile
Skaudu dėl sudužusios ateities ir dėl savo patiklumo - gal buvo geras aktorius, gal tuo metu tikrai pats tikėjo tuo, ką tau sakė... Atsigauti ir tikėti, kad gyvenimas gali būti šviesus ir geras tau tiesiog būtina dėl tavo mažiuko... Va jis ir yra tas didžiulis ramstis ir postūmis tau atgauti pasitikėjimą ir tikėjimą žmonėmis...

15

Aciu tau Diva uz palaikyma,,,,,!!!!

16

Nėra už ką. Laikykis! Ir sėkmės... :::920

17

To Linas:

"kartais buna zmones per geri ir tai jau kita nervina (nuo manes pabego viena mergina)"

Aik, jau, Linuk... Net nežinojau, kad žmonės dar gali būt ir per geri... :::209
:::157

18

Mirga, 24 пишет:

Gyvenau su vyru kuris gyveno is mano kisenes,uzsienyje,,,,,gryze i Lietuva jis mane paliko,del paprastos ir neaiskios priezasties neva as pavydi....Nors uzsienyje isgyvenome tik 5 menesius kartu,jis mane nesiojo ant ranku,,kureme kartu planus,,,ir sast gryze i Lietuva jis mane paliko....As jam nieko negailejau,,,,,,,nei dovanu,nei demesio,rupinausi atidaviau VISA save!!!! Jis dabar Lietuvoje mergina kitas moteris,o as likau su tokia sirdgela,kad nezinau kaip toliau gyventi!......Ka manote jus mielos moterys?

... nemalonus reikaliukas.... nenuleisk nosies...
.. kaip sakoma, kiekviena gyvenimo pamokele, ant sprando nesedi... manau tu jau turi imuniteta panashiems alfonsiukams... todel shis buvo pirmas ir paskutinis...:)

19

Supranti  Jolanta,turejau tos patirties nemazai,bet ne tokio ziaurios ir skaudzios,nu taip suminde jausmus ,pasitikejima,meile,viska ka turejau graziausio ir tauraus.....Gyveni su zmogum,ziuri tau jis kiekviena diena i akis ir pudrina smegeneles iki beprotybes tokios ,kad pagatava,kojas nubuciuoti,nu nemoku apsakyti,kaip mylejau si zmogu,,,,,ateidavau i darba pas ji,pati atidirbusi 16 valandu,naktineje kartu atbudedavome,is po jos pati nmiegojusi,i savo darba begdavau,be miego,vezdavau su autobusu i darba valgyti kai jam naktine,laukdavau su vakariene garuojancia,kuri buvo ruosiama kas vakara,nors pati negyva budavau po darbo,apskalbtas,pamyletas,svarus,ir priziuretas,negailedavau nei pinigu nei dovanu,nors ir pats uzdirbdavo,ne ka maziau,lt jis turi du vaikus,su zmona tik dabar skiriasi,gryzes i lt....ir jau ieskosi kitos,,,,,!!!!!!!!!!!bleha negaliu,kaip visko gaila.......

20

Vis kartodavo,grysim pradesime nauja gyvenima,,,,ir busiu laimingiausias ji pradedamas su tavimi,naujas lapas,nauja vieta gyvenimo,pasimsim tavo maziuka kartu,dirbsime,gyvensime,atostogausime kartu,,,,taip ir yra grazus vyras,nulio vertas!!!!