41

Re: grupė "delfinai"

kas ju klauso tai galiu pasakyt tikrai nezino kas yra muzika ir profesionalumas...:) ka galiu pasakyt apie delfinus gero, tai man tik plaukt delfinu patinka...;D

42

o gal kiti klauso ne del to kad profesionalios muzikos nori..tiesiog atpalaiduoja ta muzika..

P.s. Dirzas labai originalus.

43

as ju neklausau nes tai banali popsucha.. smile del ju buwimotai tegul juk stano valgyt taip pat nori ;D ;D

44

Uz sirdies griebianti muzika ir labai prasmingi dainu tekstai wink big_smile
o siaip Delfinu klauso mazos mergaites ir pamaciusios Stano prisysioja is laimes i kelnaites big_smile big_smile big_smile

45

Kaip manote, kodel klauso jaunesni??

46

pati fainiausia grupe , labai prasmingos dainos wink

47

kaip kazkaas kazkada pasake psichodeline  muzika .... muzika gal kazkiek keiciasi bet dainavimo tempas ritmas ar kas ten ...visiskai ne!!! nepatinka man....

48

na kokia jau ten grupė... vienas "delfinas" seilėjasi virš ilgesingų penkiolikmečių akyčių, kažkur scenos kampe dėl vaizdo pastatyti pora vaikių, kurių niekas nei žino, nei pažįsta.. butaforija, o ne grupė.
O jei užsidėsim rožinius akinius... saksofonui pritariant delfino dainos klausosi neblogai.

49

niu man patinka ir jau cia per daug sutirstinai spalvas nes taip nera tongue

50

Man tai jie netrugdo... Tegu dainuoja....

51

:::920 niu tai gerai

52

popsos nevirshkinu,bet uz Delfinus yra daug blogesniu grupiu,kaip Mango ar Yva ir dar dafiga.O beto vienintelis gabalas buvo geras Staniko Atlantos "Jau nebebus daugiau.."ar kazkaip.

53

joa grazi daina wink nu man tai kaip ir visos kitos smile
beje gal kas nors turi Delfinu klipu ? labai reikia plz wink

54

Aš turiu man jie patynka smile

55

Liaukites, gi nieko gero tie delfinai... :V

56

o man visai nieko stanislovas dainuoja.. kartais paklausyt, visai nekenksminga..

57

na jei yra paklausa atsiras ir pasiula big_smile
>> mano teta tai Stanistola vadina mergyte nes jis jai panasus i mergyte big_smile
>> as ju kurybos nevertinu niekaip tiesiog lieku apolitiskas siu klausimu wink

58

jo dainos nuo pirmu dainu nesiskiria niekuo :? vienodos... reiskia, kad vaikas netobuleja visai..

59

o gal cia toks jo tobulumas.. :::041

60

jo, kad net smegenys sukasi ;D