Re: grupė "delfinai"
kas ju klauso tai galiu pasakyt tikrai nezino kas yra muzika ir profesionalumas...:) ka galiu pasakyt apie delfinus gero, tai man tik plaukt delfinu patinka...;D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → grupė "delfinai"
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
kas ju klauso tai galiu pasakyt tikrai nezino kas yra muzika ir profesionalumas...:) ka galiu pasakyt apie delfinus gero, tai man tik plaukt delfinu patinka...;D
o gal kiti klauso ne del to kad profesionalios muzikos nori..tiesiog atpalaiduoja ta muzika..
P.s. Dirzas labai originalus.
as ju neklausau nes tai banali popsucha.. del ju buwimotai tegul juk stano valgyt taip pat nori ;D ;D
Uz sirdies griebianti muzika ir labai prasmingi dainu tekstai
o siaip Delfinu klauso mazos mergaites ir pamaciusios Stano prisysioja is laimes i kelnaites
Kaip manote, kodel klauso jaunesni??
pati fainiausia grupe , labai prasmingos dainos
kaip kazkaas kazkada pasake psichodeline muzika .... muzika gal kazkiek keiciasi bet dainavimo tempas ritmas ar kas ten ...visiskai ne!!! nepatinka man....
na kokia jau ten grupė... vienas "delfinas" seilėjasi virš ilgesingų penkiolikmečių akyčių, kažkur scenos kampe dėl vaizdo pastatyti pora vaikių, kurių niekas nei žino, nei pažįsta.. butaforija, o ne grupė.
O jei užsidėsim rožinius akinius... saksofonui pritariant delfino dainos klausosi neblogai.
niu man patinka ir jau cia per daug sutirstinai spalvas nes taip nera
Man tai jie netrugdo... Tegu dainuoja....
niu tai gerai
popsos nevirshkinu,bet uz Delfinus yra daug blogesniu grupiu,kaip Mango ar Yva ir dar dafiga.O beto vienintelis gabalas buvo geras Staniko Atlantos "Jau nebebus daugiau.."ar kazkaip.
joa grazi daina nu man tai kaip ir visos kitos
beje gal kas nors turi Delfinu klipu ? labai reikia plz
Aš turiu man jie patynka
Liaukites, gi nieko gero tie delfinai... :V
o man visai nieko stanislovas dainuoja.. kartais paklausyt, visai nekenksminga..
na jei yra paklausa atsiras ir pasiula
>> mano teta tai Stanistola vadina mergyte nes jis jai panasus i mergyte
>> as ju kurybos nevertinu niekaip tiesiog lieku apolitiskas siu klausimu
jo dainos nuo pirmu dainu nesiskiria niekuo :? vienodos... reiskia, kad vaikas netobuleja visai..
o gal cia toks jo tobulumas..
jo, kad net smegenys sukasi ;D
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → grupė "delfinai"