Re: Jei waikinas musa panele
stella ar tu mazas vaikas,kam kenteti,ar tu ruosiesi taip ir toliau?esi jauna,ira tu vaikinu ir dar bus tu meiliu...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Jei waikinas musa panele
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
stella ar tu mazas vaikas,kam kenteti,ar tu ruosiesi taip ir toliau?esi jauna,ira tu vaikinu ir dar bus tu meiliu...
Mesk kuo greiciau,nepadaryk taip kaip as...as kentejau tris metus musima...buvau isimylejus labai ir sakiau sau,kad pasikeis,deja ne...susilaukem vaikelio,kurio labai norejom,galvojau vaikas tikrai ji pakeis,deja as net nescia budama vaiskciojau su melynia po akim...galu gale isvaziavau atostogu i lietuva is airijos,nes jau visko buvo perdaug...lietuvoje supratau,kad jis niekada nepasikeis,atmerkiau akis ir pamaciau,kad jis nevertas manes...esu vienisa mama,bet esu laiminga,nesiruosiu buti musama niekada daugiau,niekas manes daugiau nemus ir uz tarnaite nelaikys...o vaikinu pilna ir daug geresniu...tikrai esi verta gero vaikino,o ne to kuris kelia ranka pries tave...dziaukis gyvenimu,neleisk,kad tave zalotu kiti...
Mesk kuo greiciau,nepadaryk taip kaip as...as kentejau tris metus musima...buvau isimylejus labai ir sakiau sau,kad pasikeis,deja ne...susilaukem vaikelio,kurio labai norejom,galvojau vaikas tikrai ji pakeis,deja as net nescia budama vaiskciojau su melynia po akim...galu gale isvaziavau atostogu i lietuva is airijos,nes jau visko buvo perdaug...lietuvoje supratau,kad jis niekada nepasikeis,atmerkiau akis ir pamaciau,kad jis nevertas manes...esu vienisa mama,bet esu laiminga,nesiruosiu buti musama niekada daugiau,niekas manes daugiau nemus ir uz tarnaite nelaikys...o vaikinu pilna ir daug geresniu...tikrai esi verta gero vaikino,o ne to kuris kelia ranka pries tave...dziaukis gyvenimu,neleisk,kad tave zalotu kiti...
šaunuolė, Viktorija. Stella, kuo greičiau praregėsi, tuo tau pačiai bus geriau...
bet as ji myliu ir palikt negaliu...kai buna blaivas jis yra wisai fainas ir labai geras:)
Jam tirai su galva negerai, tokie sudarankiai kaip tavo vaikinas neverti jokios meile. Mesk tu ji kuo greiciau....
Viktorija, 21 parašė:Mesk kuo greiciau,nepadaryk taip kaip as...as kentejau tris metus musima...buvau isimylejus labai ir sakiau sau,kad pasikeis,deja ne...susilaukem vaikelio,kurio labai norejom,galvojau vaikas tikrai ji pakeis,deja as net nescia budama vaiskciojau su melynia po akim...galu gale isvaziavau atostogu i lietuva is airijos,nes jau visko buvo perdaug...lietuvoje supratau,kad jis niekada nepasikeis,atmerkiau akis ir pamaciau,kad jis nevertas manes...esu vienisa mama,bet esu laiminga,nesiruosiu buti musama niekada daugiau,niekas manes daugiau nemus ir uz tarnaite nelaikys...o vaikinu pilna ir daug geresniu...tikrai esi verta gero vaikino,o ne to kuris kelia ranka pries tave...dziaukis gyvenimu,neleisk,kad tave zalotu kiti...
šaunuolė, Viktorija.
Stella, kuo greičiau praregėsi, tuo tau pačiai bus geriau...
Kad taip visos musamos moterys mastytu kaip butu super, bet yra visiskai nemastanciu siuo klausimu. SAUNUOLE VIKTORIJA Taip ir toliau laikykis.
kvailas posakis "kas myli,tas musa"...gyvulys ir tiek,pasikeist, mazai tiketina, kad pasikeis...o ir kentet neverta,tokius tik per borta!!!!!!!!
Diva, 33 parašė:Viktorija, 21 parašė:Mesk kuo greiciau,nepadaryk taip kaip as...as kentejau tris metus musima...buvau isimylejus labai ir sakiau sau,kad pasikeis,deja ne...susilaukem vaikelio,kurio labai norejom,galvojau vaikas tikrai ji pakeis,deja as net nescia budama vaiskciojau su melynia po akim...galu gale isvaziavau atostogu i lietuva is airijos,nes jau visko buvo perdaug...lietuvoje supratau,kad jis niekada nepasikeis,atmerkiau akis ir pamaciau,kad jis nevertas manes...esu vienisa mama,bet esu laiminga,nesiruosiu buti musama niekada daugiau,niekas manes daugiau nemus ir uz tarnaite nelaikys...o vaikinu pilna ir daug geresniu...tikrai esi verta gero vaikino,o ne to kuris kelia ranka pries tave...dziaukis gyvenimu,neleisk,kad tave zalotu kiti...
šaunuolė, Viktorija.
Stella, kuo greičiau praregėsi, tuo tau pačiai bus geriau...
Kad taip visos musamos moterys mastytu kaip butu super, bet yra visiskai nemastanciu siuo klausimu. SAUNUOLE VIKTORIJA Taip ir toliau laikykis.
Aciu...
Stella, mergaite, tau jau 20 metu ir pats laikas suvokti, kad zmogus, kuris tave musa ne tik, kad nemyli (abejoju ar supranti kas tai yra, jei dar buni su tokiu zmogum), bet ir visiskai negerbia taves ir nerupi tu jam daugiau nei koks daiktas. Patogus daiktas. Ir tu sakai, jog negali palikti jo, nes myli.. Tai reiskia, jog neturi jokios savigarbos. Valios. Ir dar. Bunant su tokiu zmogumi, tavo kasdienybe bloges ir bloges. Tu jausi vis didesni pririsisima prie jo, jis jausis vis labiau pasitikintis savimi, nes musdamas islies pykti ir zinos, jog vistiek bus atleista (tad kam gi valdytis). Ir dazna pabaiga - jis tave paliks, nes jam busi visiskai neidomi gera pelyte arba bus su tavim ir tuo paciu su daugeliu kitu. Jei tave tenkina toks gyvenima ir tokia ar panasi ateitis - buk ir toliau. Viena kita karta pavaiksciosi su melynemis, busi profilaktiskai paspardoma, bet tu jk myli ir to uztenka, ar ne?
Nekaip visa tai skamba, sorry, bet galvok dabar kaip gyveni, nes kiekviena diena is taves kazka atima. Ir pagalvok apie tai, jog yra zmogus, kuris tave gali ir myleti, ir gerbti, ir rupintis, ir pasiilgti.. Negadink sau gyvenimo. Tokie zmones nesikeicia.
Mano waikinas mane musa o ypac kai yra isgeres...Myliu ji labai ir palikti nenoreciau nors tai jau seniai galwojau...ka manote apie tai?ka darytumet?
... situacija nepasikeis, net po 10 bendru gyvenimo metu, tik ikals tau kruva kompleksu... nepagarba sau... ir ziaaauruuu nepasitikejima savimi. Netikek, kad tai paskutinis kartas, kad daugiau jis taip nesielgs... tai netiesa, jis tai dare ir darys... kaskart pasitaikius progai.... atsiribok nuo shio zmogaus... laimes tau jis neatnesh...gyvenimas parode, yra kitokiu vyru, kurie moka santykius ishsiaishkinti be kumsciu...
jei vaikinas musa panele, tai nesuprantu kodel ta panele vis dar su tuo vaikinu??
ir apie jokias meiles cia negalima sneketi.......
jei vaikinas musa panele, tai nesuprantu kodel ta panele vis dar su tuo vaikinu??
ir apie jokias meiles cia negalima sneketi.......
Na, yra toksai Stokholmo (ar koks ten) sindromas, kai auka prisiriša prie smurtautojo...
Andriau, manyciau, kad siuo atveju ne sindromas yra priezastis. Daugybe tokiu moteru del baimes likti vienomis, prarasti net tas retas akimirkas kai yra yra gerai ir del netikejimo, kad gali buti kazkas geresnio nei yra.
Omenyje turiu, butent del tu priezasciu jos susitaiko su esama situacija ir nekeicia nieko.
buna gi porose tu pykciu,bet kad pradeti i darba rankas leist-cia manyciau nuprotejimas yra.negalima taip,kiekvienas save gerbiantis vyras to niekada nepadarys,as manau kad cia daugelis jau issake savo nuomone.tikrai dar esi jauna,dar atsiras pas tave zmogutis kitas,nekankink saves dvejonemis.kad ir kaip jis bemaldautu nepalikt jo,tau reiketu padaryt ta visvien.nes neduok dieve dar seima sukursit,tai tada nebe musu patarimu reiks klaust,o jau pareiskimus uz suzalojimus rasyt.nes po vedybu jam daugiau drasos atsiras ta daryt,nes jau zinos kad sunku tau bus ir bepabegt nuo jo,o ypac jei vaikuciu turesit,tai va-paklausyk musu(vyresniu)
Yra ir dar vienas variantas (siaubas, koks aš sugedęs). Gal tai panelei patinka būti mušamai, tik ji nesupranta, ar tai normalu. Lietuvoje tai turbūt nelabai populiaru, bet "iškrypusiuose vakaruose", įtariu, gan dažnas reiškinys. Gal tos muštynės - jų seksualinių žaidimų dalis?
jei jau dabar tokie dalykai, kas bus veliau? brangute, jis turi labai rimtu problemu! labiau mylek save ir neleisk saves skriausti!!! atsimink, kad jis niekada nebus geresnis, niekada nepasitaisys. skirkis ir kuo greiciau!
butent jei toks dar netapes tavo vyru tai kas veliau? Oj....
Yra ir dar vienas variantas (siaubas, koks aš sugedęs). Gal tai panelei patinka būti mušamai, tik ji nesupranta, ar tai normalu. Lietuvoje tai turbūt nelabai populiaru, bet "iškrypusiuose vakaruose", įtariu, gan dažnas reiškinys. Gal tos muštynės - jų seksualinių žaidimų dalis?
na jei jai patiktu buti musamai, ji cia nerasytu ir nesiskustu.
Tiesą sakant, aš irgi taip manau.
Dovilė, 21 parašė:
Tiesą sakant, aš irgi taip manau.
bet siaip tavo variantas buvo idomus
na visu pirma uzduok sau klausima ar nori su tuo zmogum vaiku, seimos???? teisingai tomas parase kad po vedybu jis igaus daugiau drasos.... tas tiesa... turjau ir as toki vaikina kuris pakele pries mane ranka... nor buvau kazkada sakius kad ir kokie jausmai ir meile butu, smurtas sugriaus viska... is pradziu jis mane izeidinedavo... laukiau kol pasibaiks izeidinejimai ir skaudinimai, bet to nebuvo... galu gale blaivas pakele ranka, zinai labai buvo sunku,mes jau gyvenome kartu...jis daug dalyku graziu padares yra del manes kol norejo kad butume kartu.. taciau susirinkau daiktus ir isejau nieko nesakius jam, gryzes po darbo nerado manes... aisku suprantu kad galvoji ir prisimeni tik gera kas buvo tarp jusu... taciau tai tik prisiminimai.... kuriu bus grazesniu ateiti ir be smurto... jis tikrai nepasikeis tokie zmones nesikeicia..... gerbk save... turek orumo...
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Jei waikinas musa panele