61

Re: Jei waikinas musa panele

Na, apibendrinti galima būtų kaip liaudies išmintis sako: "Duoda - imk, muša - bėk".

62

Sakoma meile akla... Na sitam variante jinai ne tik akla, bet dar ir su geleziniais sarvais, jei sugeba pakelti smurta O.o
Siaip draugishkai pasiulyciau "islipt is tanko" ir gerai pagalvot ko tu gyvenime nori...
Tik tarp kitko, jei ziurint i ateiti, musha tave, mushti gali ir jusu vaikus, o to manau jie tikrai nesuprastu...

63

matai jeigu gerimas buna retas svecias tai dar galima ir galvoti bet....jeigu tai buna dazniau nei 1 kartas savaiteja tai bek net neatsisugdama...nes tai nieko gero nezada tikras vyras pries motery niekada nekels rankos o mazgotei taspats ar tai mergina ar tuscia vieta

64

Na, atsiprasau, bet jei geria "tik" karta savaiteje tai viskas gerai ar ne? smile Karta per savaite ir but musamai nieko tokio smile Geria ar negeria, karta per savaite ar du kartus per metus, buti su zmogumi kuris pakele pries tave ranka ir ne tai, kad mushesi i krutine ir atgailavo, bet pakartojo.. Ir darys tai nuolat, manyciau, su progresavimu - buti su tokiu, reiskia, sutikti su smurtu ir netiesiogiai paprasyti dar.

65

nors meile ir stipri ji reikia pagasdinti kad baigtu tave musti, pagrasink kad paliksi ir gal apsiramins, o jei ne tai tada nzn na seip as tavo vietoje jei tai nesibaigtu as ji palikciau

66

Akvilina, 13 parašė:

nors meile ir stipri ji reikia pagasdinti kad baigtu tave musti, pagrasink kad paliksi ir gal apsiramins, o jei ne tai tada nzn na seip as tavo vietoje jei tai nesibaigtu as ji palikciau

na aciu tau uz patarima, as taip buwau padarius ir tikrai jau norejau ji palikt nes man jau buwo atsibode,bet kadangi pasiule man jau tikrai duot jam paskutini sansa, as jam daviau ir dabar jis yra pasikeites ir net pagerejes. Manau kiekvienas zmogus gali keistis jei tik panorejes...

67

aisku dabar rasysit kad esu aklai isimylejus, bet dabar to nera:)

68

vaikinas kuris musa mergina yra ne vyras o siuksle ir nieko vertas toki tik palikti! jei jus nesusituoke o jis jau tave musa tai pagalvok kas butu jei tu uz jo isteketum ogi jis tave laikytu skuduru ir ne vien mustu bet zemintu ir aisku butu tau neistikimas jai toks dar nera:::809 liudna bet tokia realybe

69

jei musa vadinas nusipelne

70

Stella, 20 parašė:

Mano waikinas mane musa o ypac kai yra isgeres...Myliu ji labai ir palikti nenoreciau nors tai jau seniai galwojau...ka manote apie tai?ka darytumet?

Ziauriai primusciau tavo vietoje :? pakviesciau rebiata ir uzdauzyciau su beizbolkem ir GARSIAI REIKCIAU ... AS TAVE MYLIU !!!! MYLIU!! IR VERKCIAU :::036 DAR TAI NUFILMUOCIAU big_smile nuva :? kai jau baigiau nusisneketi tai ka as tau galiu patarti kiek:? Tau dar reikes smugiu i galva kad suprastum kaip jis tave karstai myli :?
------------------------------------------------------- Kol užmuš ?

71

Fiodoras, 24 parašė:
Stella, 20 parašė:

Mano waikinas mane musa o ypac kai yra isgeres...Myliu ji labai ir palikti nenoreciau nors tai jau seniai galwojau...ka manote apie tai?ka darytumet?

Ziauriai primusciau tavo vietoje :? pakviesciau rebiata ir uzdauzyciau su beizbolkem ir GARSIAI REIKCIAU ... AS TAVE MYLIU !!!! MYLIU!! IR VERKCIAU :::036 DAR TAI NUFILMUOCIAU big_smile nuva :? kai jau baigiau nusisneketi tai ka as tau gali patarti kiek Tau dar reikes smugiu i galva kad suprastum kaip jis tave karstai myli :?
------------------------------------------------------- Kol užmuš ?

pritariu.... jis jug tave uzmus is meiles.. hmm geriausia butu palikti ji.....  :::305

72

Aldis, 24 parašė:

jei musa vadinas nusipelne

va tokiu bernu negaliu pakest nusipelne mat... koias nesamones cia sneki niekas neturi teises pakelti ranka pries kita zmogu!!!:::028

73

Stella, 20 parašė:

tavo atvejiu aš jį uždaužyčiau taip kad daugiau nebeatsikeltų už merginos mušimą tik uždaužyt alkoholiką degradą.

74

siaip man labai patiko Pauliaus ir Aleksandro pasisakymai. saunus ir protingi zmones, tuo labiau kad VAIKINAI taip masto ir sako, vadinasi susirasirasti faina issiskyrus, galimybiu yra.ir dar atsimink, kad rimti santykiai kuriami ant ABIPUSES pagarbos ir aukotis viena neturi.tuo labiau, kad to niekas neivertins, tik verksi viena naktim, o jis apsikabines buteliuka sedes.jei pasilikus su juo susilauksi vaiku, kelio atgal nebebus (arba zymiai sunkesnis nei pripratimas prie zmogaus).sekmes tau priimant sprendima

75

Darius, 35 parašė:

jai musa reiskia myli, pasistenk tai yvertinti...........antraip zmogus be reikalo nevarktu.

cia gerai zmogus pavare smile

76

Jei musha vadinasi yra priezhastis, o jei nera, vadinasi kazhkas su galva negerai.

77

jei vaikinas muša panelę vadinasi atėjio vaikiną eilė pakišti po velėna tiesiog užmušt arba užkapot tokie dalykai dėtis negali kad kažkoks nupiepes daunas keltų rankas prieš merginą.

78

stella ateik pas mane givent as merginu nemusu apsaugosiu nuo piktadariu:)

79

kuo stipriau vaikinas musa panele tuo labiau ja myli.. jokauju zinoma... sorry jei ka izeidziau, bet taip sako jei musa vadinasi myli. o seip manau kad neverta tau buti daugiau su juo jei gali pakelti pries savo mergina ranka...

80

O cia nera ko nors giliau?...Turejau toki atveji...Kai viena drauge musdavo jos bahuras...Jin net isbegdavo is namu ir sededavo lauke, kol tas aprims...Bet jokios kalbos apie metima nepadejo...Nesiskiria nors tu ka...O tas gilumas buvo tame, jog jin neturejo taip sakant finansinio uznugario...Kentejo, nes kitaip nebutu isgyvenusi...Na butu, bet buvo jau nuo pinigu islepusi...Vnz...