21

Re: kaip but drasesnei?

agha

22

Irmantas, 20 parašė:
Diana, 15 parašė:

Esu nedrasi o drowi kaip but drasesniai patarimu jusu laukiu:))

kuklumas zmogu puose smile va ka tik galiu paskyt

na ziurint koks kuklumas nesakau,kad reikia zmonems per galvas lipti,bet jei zmogus tave kalbina,o tu paraudonavus stovi ir zodzio negali pralementi tai ir negerai smile

23

ai nu jei ka ne tokia drowi kad ne zodz ne pratarciau o tesiog laiswai elgtis truksta drasos bijau kitu reakcijos

24

Kuklumas zmogu puosia, bet kas is to papuosalo, jei pats zmogus del to jauciasi nejaukiai ir tai trukdo gyventi kaip nori.
Diana, pabandyk padaryti tai, kas labiausiai tau kelia baime. Ir padaryk keleta kartu. Bijai kalbeti pries klase? Eik savanore ta daryti. Po keletos kartu tai neatrodys taip baisu, kaip atrode pries tai. Tik tau reikes valios ir pastangu. Atrask tame pliusus. Pastebek kitus, kurie tai daro ir kaip daro. Padaryk tai. Pirmas zingsnis.

25

Jug pilna žurnalų, kuriuose aprašomi tokie kompleksai ir pilna wisokių patarimų. tik reikia paieškoti.

26

uzknisa kitu reakcija..

27

o tu nekreip i kitu reakcija smile mintyse sau kartok man viedodai kitu reakcija ir as dedu ant visu smile taip ir daryk kas tau tie kiti?niekas....

28

ot tame ziuriu ir problema..kad man rupi kitu nuomone

29

jei nenori keistis tai nieko ir nepakeisi.
drąsiu žmogumi negimstama, reikia išmokti tokia būti.

30

mmm...

31

tiesiog reikia ismokt pasitiket savimi, o kai pasitiki savim tada zinai ka gali ko ne..... taip gali tapti siektiek drasesne, o paskui ismoksi buti drasesne...

32

geras patarimas..aciu..