61

Re: Akys

Mykolas, 19 пишет:
Erika, 16 пишет:

sodrios,dangaus spalvos melynos akys...:::716

tokios kaip pas sita vaika kur nuotrauka=))))

o tu matai jo akis???

62

ka matau tai tikrai nera grazu tai tikriausei akys tokios pat juodos smile

63

Kristina, 15 пишет:

o jeigu vyzdziai dideli buna ir akiu spalvos nesimato ;D mano taip buna kartais big_smile

wyzdziai dideli buna arba nuo tamsos, arba sexualiai susijaudinus;) pasirink, kas tau labiau tinka:D

64

o man tai vaikinu patinka zalios akys o ypac jei vaikinas yra tamsaus gymio mmmmmm smile turiu pazystama viena tai negaliu atsiziuret:) Labai isryskina akis kai buna zmogus tamsaus gymio o akys melynos ar zalios,ir atvirksciai kai buna sviesus rudos akys tiesiog super smile

65

man patinka zalios,melynos bet jei akys labai grazios tai vistiek kokia spalva

66

tamsiai rudos vaikino akytes yra pacios nerealiausios!!;)
nors sakoma,kad rudaakiai - melagiai..
turiu pusbroli,blondinas tamsiai tamsiai rudom akim..nu nerealu!!:D nors siaip,kai pagalvoji,tai nuo akiu spalvos nelabai kas priklauso..:)

67

Akys man graziausios zydros arba ryskiai melynos... mmm... tikra pasaka

68

visos ryshkiu spalvu akys yra grazhios, nors kartais net baisu pasidaro pamachius vaikina su juodom juodom akim... gangstos... tongue

69

visu akytes musu grazios ir kokiu spalvu bebutu

70

Mykolas, 19 пишет:

ka matau tai tikrai nera grazu tai tikriausei akys tokios pat juodos smile

tox gyvenimas...

71

Na maniskes tai melynos, bet kadangi stiklai rudi tai galit pasirinkt ka norit big_smile a siaip as niekad nekreipiu reiksmes i spalva, svarbu nuosirdus zvilgsnis wink

72

Kastytis, 25 пишет:

Na maniskes tai melynos, bet kadangi stiklai rudi tai galit pasirinkt ka norit big_smile a siaip as niekad nekreipiu reiksmes i spalva, svarbu nuosirdus zvilgsnis wink

kokie stiklai?:D

73

Aisku rudi, ypac po saules big_smile plius dar ir artina siektiek big_smile

74

geriausia  tai yra  geltono big_smile:D:D arba raudonos  , violetines  , ir kitokios kokiu nebuna 

75

PACIOS GRAZIAUSIOS AKYS YRA IR BUS ZALIOS! :::138

76

tamsiai rudos

77

man taj rudos graziausios big_smile(vaikino) big_smile

78

o as pazystuu viena baxuriuka kurio tajp pat viena aski melyna ,kita zalia :)man tajp grazeusiai smile

79

aha, gražu skirtingų spalvų akys... smile bet tokio sutikti neteko dar big_smile
šiaip anksčiau "alpdavau" dėl mėlynų, tiesiog žydrų akių, bet dabar... Tik rudų nelabai mėgstu :V apgaulingos big_smile
O mano pilkai žalios big_smile

80

ruda jie traukia demesi