81

Re: Akys

Akyse galsvarbu ne spalva o visas ju zvilxnis..Jeigu tu jauti kaip jis atsimusa i tave tada ciky..:)
O siaip rudos kazkodel man uzkliuna labiausiai, turbut delto kad pats esu melynakis..:)

82

mane seip melynakiai traukia labiausia:) nu ir rudaakiai dar gerazus visai ai net nzn visisi grazus bet pritariu tiems kurie sako kad zvilgsnis turi buti toks geras smile nu tada ir akys tampa grazios manau:)

83

man mano, mano mamos, mano broliuko, mano (pa)tetes ir mano seses akys graziausiu spalvu big_smile

84

nu joa neblogai tu cia Juste pasakei smile))

85

pas mus visus jos skirtingos big_smile

86

man pacios graziausios ryskiai melynos kaip mano

87

tik ne žalia.

88

As visom keturiom uz MELYNAS akytes!!!

89

O man visokios smile Svarbu kad butu grazios ;P;P;P;P

90

o mano vat melsvai pilkai zalios..:D  idomi spalva sakyciau:D man grazu visos..tik rudaakiu nemegstu.. tongue rudaakiai man gywenime visalaik reikalus "pashika"...

91

nesvarbu akiu spalva...nuo akiu zvilgsnio ir israiskingomo jos tokios grazios ben jau man

92

man labai patinka melynos;) na dar gal tamsiai rudos:)

93

rudos akys graziios

94

man irgi akiu spalva reiksmes neturi.. Ziuriu i bendra isvaizda:)

95

niekada neatkreipciau demesio i akis big_smile

96

mane labiausiai traukia melynos arba zalios vaikino akytes..bet rudos man graziausia nzn gal del to kad pati rudaake big_smile

97

Man labai ispudingai atrodo zalios akys... Israiskingai ir temperamentingai - rudos. Bet gal arciausiai dusios paprasti melynakiai wink

98

turejau drauga su skirtingom akim... man tai savotiskai grazu atrode...:/

99

rudos akys... kazkas yammy :DDD na nezinia kodel, bet jauciu rudaakiams silpnybe...:) o jei akytes dar ir dideles..... lydaus big_smile

100

rudos. tokios tamsiai rudos.. mmm..