Re: Akys
Akyse galsvarbu ne spalva o visas ju zvilxnis..Jeigu tu jauti kaip jis atsimusa i tave tada ciky..:)
O siaip rudos kazkodel man uzkliuna labiausiai, turbut delto kad pats esu melynakis..:)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Akys
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 8 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Akyse galsvarbu ne spalva o visas ju zvilxnis..Jeigu tu jauti kaip jis atsimusa i tave tada ciky..:)
O siaip rudos kazkodel man uzkliuna labiausiai, turbut delto kad pats esu melynakis..:)
mane seip melynakiai traukia labiausia:) nu ir rudaakiai dar gerazus visai ai net nzn visisi grazus bet pritariu tiems kurie sako kad zvilgsnis turi buti toks geras nu tada ir akys tampa grazios manau:)
man mano, mano mamos, mano broliuko, mano (pa)tetes ir mano seses akys graziausiu spalvu
nu joa neblogai tu cia Juste pasakei ))
pas mus visus jos skirtingos
man pacios graziausios ryskiai melynos kaip mano
tik ne žalia.
As visom keturiom uz MELYNAS akytes!!!
O man visokios Svarbu kad butu grazios ;P;P;P;P
o mano vat melsvai pilkai zalios..:D idomi spalva sakyciau:D man grazu visos..tik rudaakiu nemegstu.. rudaakiai man gywenime visalaik reikalus "pashika"...
nesvarbu akiu spalva...nuo akiu zvilgsnio ir israiskingomo jos tokios grazios ben jau man
man labai patinka melynos;) na dar gal tamsiai rudos:)
rudos akys graziios
man irgi akiu spalva reiksmes neturi.. Ziuriu i bendra isvaizda:)
niekada neatkreipciau demesio i akis
mane labiausiai traukia melynos arba zalios vaikino akytes..bet rudos man graziausia nzn gal del to kad pati rudaake
Man labai ispudingai atrodo zalios akys... Israiskingai ir temperamentingai - rudos. Bet gal arciausiai dusios paprasti melynakiai
turejau drauga su skirtingom akim... man tai savotiskai grazu atrode...:/
rudos akys... kazkas yammy :DDD na nezinia kodel, bet jauciu rudaakiams silpnybe...:) o jei akytes dar ir dideles..... lydaus
rudos. tokios tamsiai rudos.. mmm..
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 8 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Akys