You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 2
You must login or register to post a reply
RSS topic feed
- Edvardas
- Administratorius
Re: Kaip suvylioti vaikina?
Ovydas, 20 wrote:Siuzana, 21 wrote:Darius, 35 wrote:pabandyk oraliny....
- po tokio vyliojimo ar ziuretum rimtai i mergina?
Tikriausiai blogai issireiskiau arba kazkam galvoje tik lovos santykiai sukasi, bet man idomu suzinot kaip sukurti kazka rimtesnio... Per savo metus ismanau pakankamai, vaikina i lova isitemp - keliu min reikalas. O cia noriu suzinoti kada i kokias merginas ziuri rimciau..
Manes ir per savaite nenusitemtum :D:D as uzsispyres :D:D
Pažiūrėčiau koks būtum užsispyręs, jeigu pagali pasiimtų :D
- Siuzana, 21
- Forumo Pradedantysis
Edvardas, 25 wrote:Ovydas, 20 wrote:Siuzana, 21 wrote:Darius, 35 wrote:pabandyk oraliny....
- po tokio vyliojimo ar ziuretum rimtai i mergina?
Tikriausiai blogai issireiskiau arba kazkam galvoje tik lovos santykiai sukasi, bet man idomu suzinot kaip sukurti kazka rimtesnio... Per savo metus ismanau pakankamai, vaikina i lova isitemp - keliu min reikalas. O cia noriu suzinoti kada i kokias merginas ziuri rimciau..
Manes ir per savaite nenusitemtum :D:D as uzsispyres :D:D
Pažiūrėčiau koks būtum užsispyręs, jeigu pagali pasiimtų :D
Po menesio pats atbegtum :D:D
- Tomas
- Forumo Fantomas
Siuzana, 21 wrote:Patarkit visi kas ismano si mena Kaip draugiskus santykius paverst meiles..
ikisk ji imaisa ir pati ten isiusk:D
- Gintarė, 17
- Forumo Vijurkas
Siuzana, 21 wrote:na jei moki suvilioti tai nereiskia kad tuo ir teuzsiemi... ir nesu as kazkokia nerimta kaip tu cia sakai blyn bet vat nera man teke lauzyt galvos kaip cia ka cia kad kazkam patikt tai vat ir klausiu aisku kiekvienas ta moka savaip bet vat man idomu paklausyt ka kiti pataria... bet matau mane kazkaip keistai suprato....
cia kiekvieno intelekto lygis pasimato,kai paraso apie tai kaip suprato..:D siaip vaikina suviliot yra lengva,bet gi nenori siulyti savo kuno? jei ne,tai tenka ilgiau paviliot,visu pirma nekaltas gilus zvilgnis,akies mirktelejimas,oro bucinys,veliau jei vaikinas pajunta ka nors pan.turetu prieiti ir uzkalbinti.. nors cia tik vienas is daugelio budu,juk nzn kur ir kada ji gali pamatyt
Pages Previous 1 2
You must login or register to post a reply