Тема: draugyste-meile
ar imanoma jusu nuomone issiskyrus likti tik draugais..? ar vis del to geriau issiskyrus nebesusikti?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → draugyste-meile
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
ar imanoma jusu nuomone issiskyrus likti tik draugais..? ar vis del to geriau issiskyrus nebesusikti?
manau kad geriau nebesimatyti su tuom zmogum, nes visvien susitikes prisiminsi kas buvo, kad buvo ir geru akimirku kartu, gali pradeti dvejoti ar gerai padarei kad issiskyrei. as manau kad geriau nebesusitikti. sakau ka pati patyriau
na kodel?tik pradzioje yra sunku..po kurio laiko gali tapti net lb gerais draugais..tik pradzioj yra savotiskas pyktis,skausmas..veliau visa tai dingsta..
geriau "nebe" !!!!nes is draugystes paskui vel libdom meile ir vel dauzom geriau nereikia
na o jei gyvenimas priverčia? nereik būt užsispyrusiam tik ir viską pamiršt šiaip gal ir geriau bent kurį laiką nesimatyt, kad visos aistros aprimtų...
na, jei viskas ok ir graziai issiskiriama, tai ir lieki draugais, o jei kazkas i sirdele prikrove kazko negero ir pikto, tai kazin ar labai noresis likti draugais..
cia nuo abieju zmoniu poziurio priklauso.. jei abu nusprendzia, kad draugai, tai draugai.. o jei vienas dar vis kazko tikisi, tai tada nekas.. nes jis nores kita susigrazinti vis tiek.. mano tokia nuomone.. o jei jau dar norisi prabegusio laiko akimirku, tai geriau jau saves nekankinti.. arba pasakyti tam zmogui, kad dar jo nepamirsai..
>> va asmeninio gyvenimo gabalelis.. pries metus man toks berniukas meile buvo (nebuvom drauge, bet kazkas buvo), tapom tais tik draugais, bet as jo nepamirsau, emiau ir pasakiau jam, kad jis dar geris, tai jis man pasake, kad jau turejo viskas uzsimirsti.. et... deja.. na, buna visko..
del kito vaikucio irgi liudejau ne per seniausiai na,bet pamazu tvarkausi..
)
niu bet is tikruju kazkaip keista paskui buna bendrauti,nes vis tiek jei daug isgyvenai ir patyrei su tuo zmogumu,savaime kazko tikiesi.. gal po kurio laiko ir galetu bendraut,bet kaip Tomas sake,vel bandytu kazka sulipdyt ar pan.. ir tada vel viskas is pradziu..
ai, ka zinau.. as tai nieko keisto labai nematau.. reikia ismokti suprasti zmones ir nieko nesitiketi nes finito yra finito
tikrai nelipdau as nieko is to, kas praejo ir nebandau ikyriai listi, jei pasako NE, nes tai saves zeminimas.. ir tie visi lindimai man TOTALUS kaimas
>> hmm :? del Tomo pasakymo :? jei abu to nori, tai as nieko blogo tame nematau.. nes tai reiskia, kad ne viskas dar baigta.. bet jei abu to nori... o jei tik vienas, o kitas tik siaip 4fun tai daro.. << tada vel man kaimu smirda :?
niu del to tai pritariu,bet kaip sakoma juk neisakysi sirdziai kaip elgtis:D:D jei myli tai myli,nors kitas to gal ir nebjauciu.. bet cia kiekvieno asmeninis reikalas.. nesu as nusistacius nei vienu nei kitu budu,nes viskas yra imanoma,reikia tik noro ir but supratingiems:D:D kaip pvz mano atveju buvo,tai issiskyrem,bendraujam,nes tai neisvengiama,susirado jis db jau kita.. is pradziu skauda,bet veliau prie to pripratau,ir vis tiek seniai pazistami ir bendravimo neisvengsim,nes tevai sutaria gerai ir siaip ateina daznai papletkint:D:D
va butent, mieloji, jis susirado kita ir eta vsio.... kokia cia meile.. jis turi kita ir jam rupi JI.. tai cia jau nebe meile, o draugyste tarp jusu.. o as snekejau apie tai,kai abu laisvi.
man tas lipdymas vel dauzymas kazkaip fui..
draugyste po issiskirimo priklausys butent nuo to kokie jusu santykiai buvo bunant kartu... nebukit savanaudziai, gerbkit vienas kita, norekit suprasti vienas kita, mylekit vienas kita ir liksite draugais visam gyvenimui...
draugyste po issiskirimo priklausys butent nuo to kokie jusu santykiai buvo bunant kartu... nebukit savanaudziai, gerbkit vienas kita, norekit suprasti vienas kita, mylekit vienas kita ir liksite draugais visam gyvenimui...
grazus zodziai:D tik ne visada juos lengva isteseti....
nors butu gera kaip..:?
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → draugyste-meile