Re: Auksas ar sidabras?;)
tik sidabras!!is aukso dantis galima darytis..;D o siaip tai is viso,geriausia - perlai..;)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Auksas ar sidabras?;)
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 … 8 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
tik sidabras!!is aukso dantis galima darytis..;D o siaip tai is viso,geriausia - perlai..;)
perlai tikrai neblogai
as lb megstu sidabra bet auksas irgi visai nieko.... tik vat su auksu tai problemu buna kai eini ir tau ji nutraukia nuo kuno kaip buvo mano kaimynui...:D
sidabras
Jauniems zmonems labiau tinka sidabras, o vyresniems- auksas, tad man labiau kol kas patinka sidabras, baltas auksas irgi labai grazu...
sidabras
as lb megstu sidabra bet auksas irgi visai nieko.... tik vat su auksu tai problemu buna kai eini ir tau ji nutraukia nuo kuno kaip buvo mano kaimynui...:D
is kur zinai ???
asz ir uz sidabra;)
Man sidabras megstu visus sidabrinius dirbinius man jie graziausi ..sakoma kad sidabras jaunimui o auksas pagyvenusiems zmonems nesioti kam per 50 metu
Sidabras gal 5-10 kartu pigesnis del to visom labiau tipo sidabras..nes ant auxo pinigeliu nelabai yra..:)
O siaip nzn as panai pradejau dovanoti ne auxa o IBERO dirbinius, jie salyginai pigus (nevisi) bet atrodo graziai man ir panai patinka.:)
ne del to man istiesu patinka sidabras...as visada atsisakau aukso dirbiniu nes man iskart primena karikatura muse su auksiniu danciu....kas mane pazysta tikrai tokiu dovanu man neperka nes as vistiek nenesiosiu o stoves skrynutej kol sugalvosiu kam padovanoti...
as tai labai nemegstu geltonos spalvos...bet auksas tai nieko,jei baltas:V nors sidabras patinka labiausiai:D
man irgi...
na man labiau patinka sidabras o labiausiai noreciau tai platinos
~:D~:D:D
man patinka labiau sidabras...
nezinau is kur istruket tas nesamones kad auksas ar sidabras kazkaip veikia zmogu, as kaip juvelyras galiu pasakyt kad metalai gali buti tik alergiski kaikuriems, o ka rinktis tai jau kiekvieno asmenine nuomone, bejekaikurie sidabriniai gaminiai kainuoja brangiau uz auksinius.... o auksa su sidabru maisyt kaip cia kai kurie norejo, tai yra visiskas absurdas, tam yra baltas auksas.......
Man ne del kainos sidabras labiau patinka, o del spalvos...:) Turejau pinigu ir vistiek sidabra pirkau ne auksa...nekenciu aukso...:)
Sidabras gal 5-10 kartu pigesnis del to visom labiau tipo sidabras..nes ant auxo pinigeliu nelabai yra..:)
O siaip nzn as panai pradejau dovanoti ne auxa o IBERO dirbinius, jie salyginai pigus (nevisi) bet atrodo graziai man ir panai patinka.:)
Jo gerai cia pasakiai :DDD
sidabras
sidabrelis
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 … 8 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Auksas ar sidabras?;)