201

Re: DIEVAS

ir kaip tu Dovydai sieji alkoholizma su religija?

202

Ishsilakste bradiagos visi, niekas nenori pasireikshti arba bent jau atsakyti i chia pateiktus klausimus.

203

Greta, 22 parašė:

ir kaip tu Dovydai sieji alkoholizma su religija?

lb paprastai nusigerti negalima taip rasoma Swentaknygeje

204

Tomas, 27 parašė:

Ishsilakste bradiagos visi, niekas nenori pasireikshti arba bent jau atsakyti i chia pateiktus klausimus.

kas tos bradegos big_smile? tipo bradesheji sabaki smile

205

Na rusishkai BRODIAGA = Valkata

206

asq supratau  nors ir zinojau

207

Tomas, 27 parašė:

O pats tomai kokia religija ishpazhisti? Gal budistas?

as neispazystu religijos as as pripazistu tai kas sukure pasauli erdve esme ir jausmus big_smile

208

is tiesu tai dievas yra kiausinis. taip buvo uzparintas vienas grupiokas, kai snekejo su filosofijos destytoju, ir anas taip isvarte, kad grupiokas buvo priverstas pripazinti kad kiausinis yra dievas big_smile taip kad kiekvienas gali irodyt savo tiesa, pabreziu SAVO tiesa smile

209

nezinau, man tai biblijoj labai daug neaiskumu yra ir isvis tokia labai keista religija ta musu....

210

Sutinku su Aleksandru, pas mus irgi buvo destytojas kuris deste logika ir galedavo bet ka uzhvartyti savo irodymais:) Kazhkaip paskutiniu metu ateina mintis i galva kad zhmogus dar nepriauges prie tikro tikejimo.

211

Karolina sakoma,kad reikia knyga perskaityti trim savo gyvenimo laikotarpiais.Kad tu suprastum ir igautum is tos knygos kazkoki supratima.tik kiekviename laikotarpy savo,si supratima interpretuosi vis kitaip.O biblija sunki ne savo svoriu,o tiesom.Nezinau ar is vis uztenka zmogui to laiko,kad biblija suprastu,kas joje rasoma.

212

Eglute, 20 parašė:

ej as tikiu dieva ir einu i baznycia... nedatau nuodemiu bet lanaksui baznycioje ir man dievas padeda .........:::d20:::d20:::d20:::216:::726:::726:::730:::730:::722:::722:::744:::744:::724:::724

leisk nusijuokti >>> HA HA HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA... nedarai nuodemiu... tai kaip man miegoti tiek prisijuokus :?
---------------------------------------------------
del biblijos.. neskaitysiu... kazkada buvau pradejus.. bet nesupratau << vadinasi, tai ne man...

213

Chia greta zhiuriu uzhsvaigo, biblija nera sunki bet jei nera noro suprasti tai ir nesuprasi. Tikejimas kiekvienam turetu buti lengvai suprantamas, nereikia patiems jo savo mintimis sunkinti:)

214

Nijolė, 20 parašė:
Eglute, 20 parašė:

ej as tikiu dieva ir einu i baznycia... nedatau nuodemiu bet lanaksui baznycioje ir man dievas padeda .........:::d20:::d20:::d20:::216:::726:::726:::730:::730:::722:::722:::744:::744:::724:::724

leisk nusijuokti >>> HA HA HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA... nedarai nuodemiu... tai kaip man miegoti tiek prisijuokus :?
---------------------------------------------------
del biblijos.. neskaitysiu... kazkada buvau pradejus.. bet nesupratau << vadinasi, tai ne man...

Nu jo chia Eglute uzhsvaigo konkrechiai:)

215

Tomai as galiu tave patikslinti,as nesakiau,kad nenoreciau suprasti biblijos

216

Svarbiau Biblija tiketi nei ja suprasti:)

217

na, matai, Tomai, kai as skaiciau biblija, buvau pasiryzus ja suprasti ir norejau.. nes tada norejau vel tiketi ir t.t. bet nesupratau.. skaiciau ir tuscia.. jokiu minciu, nieko..

218

Tai as ir norejau pasakyti,kad Biblijos supratimas man ir ateina per tikejima.

219

Tai mintys mintimis jei nejauti dievo tai gali turetu minchiu nors pina maisha. zhinau apie ka kalbi nes man irgi panashiai buna

220

Taip,Tomai svarbiausia jei yra tikejimas Dievu.Kazkaip siandien isgirdau is vieno zmogaus,ka jis  sako:"jei netikeciau-isproteciau".Cia nesvarbu kaip mes tikime,o tai kad tas tikejimas musu jis mums tiek duoda.