Re: DIEVAS
ir kaip tu Dovydai sieji alkoholizma su religija?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → DIEVAS
Puslapiai Ankstesnis 1 … 9 10 11 12 13 … 17 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Ishsilakste bradiagos visi, niekas nenori pasireikshti arba bent jau atsakyti i chia pateiktus klausimus.
lb paprastai nusigerti negalima taip rasoma Swentaknygeje
Ishsilakste bradiagos visi, niekas nenori pasireikshti arba bent jau atsakyti i chia pateiktus klausimus.
kas tos bradegos ? tipo bradesheji sabaki
Na rusishkai BRODIAGA = Valkata
asq supratau nors ir zinojau
O pats tomai kokia religija ishpazhisti? Gal budistas?
as neispazystu religijos as as pripazistu tai kas sukure pasauli erdve esme ir jausmus
is tiesu tai dievas yra kiausinis. taip buvo uzparintas vienas grupiokas, kai snekejo su filosofijos destytoju, ir anas taip isvarte, kad grupiokas buvo priverstas pripazinti kad kiausinis yra dievas taip kad kiekvienas gali irodyt savo tiesa, pabreziu SAVO tiesa
nezinau, man tai biblijoj labai daug neaiskumu yra ir isvis tokia labai keista religija ta musu....
Sutinku su Aleksandru, pas mus irgi buvo destytojas kuris deste logika ir galedavo bet ka uzhvartyti savo irodymais:) Kazhkaip paskutiniu metu ateina mintis i galva kad zhmogus dar nepriauges prie tikro tikejimo.
Karolina sakoma,kad reikia knyga perskaityti trim savo gyvenimo laikotarpiais.Kad tu suprastum ir igautum is tos knygos kazkoki supratima.tik kiekviename laikotarpy savo,si supratima interpretuosi vis kitaip.O biblija sunki ne savo svoriu,o tiesom.Nezinau ar is vis uztenka zmogui to laiko,kad biblija suprastu,kas joje rasoma.
ej as tikiu dieva ir einu i baznycia... nedatau nuodemiu bet lanaksui baznycioje ir man dievas padeda .........
leisk nusijuokti >>> HA HA HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA... nedarai nuodemiu... tai kaip man miegoti tiek prisijuokus :?
---------------------------------------------------
del biblijos.. neskaitysiu... kazkada buvau pradejus.. bet nesupratau << vadinasi, tai ne man...
Chia greta zhiuriu uzhsvaigo, biblija nera sunki bet jei nera noro suprasti tai ir nesuprasi. Tikejimas kiekvienam turetu buti lengvai suprantamas, nereikia patiems jo savo mintimis sunkinti:)
Eglute, 20 parašė:ej as tikiu dieva ir einu i baznycia... nedatau nuodemiu bet lanaksui baznycioje ir man dievas padeda .........
leisk nusijuokti >>> HA HA HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA... nedarai nuodemiu... tai kaip man miegoti tiek prisijuokus :?
---------------------------------------------------
del biblijos.. neskaitysiu... kazkada buvau pradejus.. bet nesupratau << vadinasi, tai ne man...
Nu jo chia Eglute uzhsvaigo konkrechiai:)
Tomai as galiu tave patikslinti,as nesakiau,kad nenoreciau suprasti biblijos
Svarbiau Biblija tiketi nei ja suprasti:)
na, matai, Tomai, kai as skaiciau biblija, buvau pasiryzus ja suprasti ir norejau.. nes tada norejau vel tiketi ir t.t. bet nesupratau.. skaiciau ir tuscia.. jokiu minciu, nieko..
Tai as ir norejau pasakyti,kad Biblijos supratimas man ir ateina per tikejima.
Tai mintys mintimis jei nejauti dievo tai gali turetu minchiu nors pina maisha. zhinau apie ka kalbi nes man irgi panashiai buna
Taip,Tomai svarbiausia jei yra tikejimas Dievu.Kazkaip siandien isgirdau is vieno zmogaus,ka jis sako:"jei netikeciau-isproteciau".Cia nesvarbu kaip mes tikime,o tai kad tas tikejimas musu jis mums tiek duoda.
Puslapiai Ankstesnis 1 … 9 10 11 12 13 … 17 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → DIEVAS