281

Re: DIEVAS

Martynas, 24 parašė:

ne uolus tikintieji, o kariai isakyti popieziaus ir kitu aukstu asmenu ejo ir zude tuos kurie netikejo... jei paziuretume i istorija tiek popiezius tiek auksti romos baznycios tarnautojai buvo begalo korumpuoti, turtuoliai, savanaudziai ir istvirkeliai... tai mano akimis yra pacio zemiausio lygio elgesys, nes biblija apie zudima ir visus istvirkavimus labai grieztai kalba... kaip ir kiekvieno zmogaus vidine morale... ir diva34 jei kazkoks kunigas tvirkina nepilnamecius neziurek i tai kaip i koki pavyzdi, tai nesveika, kaip ir zmoniu zudimas, tai vienos is slyksciausiu nuodemiu pasak biblijos... netgi netikintys tam pritars... taigi nei kariai kurie zude netikincius… nei kunigai kurie juos pasiunte… kaip ir tie patys kunigai kurie bando pasipelnyti is baznycios, kurie tvirkina vaikus... jie nera tikintys, jie nemyli dievo, nes tikrai myledame ir tikedami i dieva negaletu taip elgtis... they love and serve the devil...

apibendrinus tavo rašliavą, kaip pasakė vienas rusų humoristas: "niekas nekaltas, bet visų snukučiai daužti"... smile Gal tavo paties protėvius išskerdė už tai, kad jie tikėjo ir mylėjo, tik ne pagal tą knygutę... kam tą bibliją "klijuot" prie Dievo? tai ne Dievo, o žmogaus kūrinys...

282

Martynas, 24 parašė:

... Lot was sick of shameful immorality - and that is why he got saved... galima pasamprotauti...

na tai pasamprotauk, kas tau išsisamprotauja... aš nelabai suprantu, kaip čia taip gerai išeina: "Paksas nekaltas - aplinka kalta..." kaip jau minėjau kiekienas atsako už savo veiksmus ir nereikia rident bačkų ant aplinkos, kitų blogos įtakos ir pan... jis kaltas, bet nekaltas nes yra teisingas???? :::041

283

Diva, 34 parašė:
Tomas, 25 parašė:

Tikintis issako savo nuodemes ir jis vaiksto sviesoje. Jam nuodemes aleidia Dievas, netikintis nepripazista savo nuodemiu ir vaiksto tamsoje,jam negali buti atleista nuodemiu nes ju nepripazysta  .Kas girdi ir turi ausis zino tai,kas nepripazysta tas klimsta i blogi ir jam nebus tu nuodemiu atleista :::818 faktas tas kas rase biblija soprato kad tas kuris pripazysta klydes tas supranta ko nereikia daryti ir jis gereja .O tas kuris daro blogai ir nepripazysta daras blogi tai tas ir toliau seja blogi zmoniu syrdyse.ir nieko nera blogiau uz ji .
Kas turi ausis tas klauso !nieko nera paslepta nuo norincio zinoti smile. Dievas noretu kad jus zinotumet jei tik norit zinoti :::818 kiti nesupranta ka sako Dievo palikimas ,kad blogis neatsiverstu, pirma reikia kad jis pats noretu pasikeisti o jau paskui prisiliestu prie Dievo  :::818 jums issakyta tai nes norejot zinoti big_smile visos nuodemes yra atleidziamos iskyrus viena ...

oi kiek beletristikos... visas tas nuodėmių atpirkimo ir indulgencijų reikalas nekaip kvepia... Taip išeina, kad svarbu išpažint nuodėmes ir gailėtis - va tau ir išrišimas??? :::028 pavogei, nužudei žmogų - pasigailėk ir būsi apšviestas Dievulio... va šito niekaip nesupratau... visų pirma žmonės stebėtinai gerai skiria gera nuo blogo, bet kažkodėl nesirenka to, kas gera... o visų antra: jeigu jau prisidirbai, tai nėr ko keliais šliaužiot aplink žvakiuotą altorių, o geriau galvot, kaip tą prisidirbimą ištaisyt... o atpirkt nuodėmes gali ne kunigėlio išrišimas ar dievulio malonė, o dvigubai ar trigubai didesnis gerų darbų skaičius... jeigu, aišku, išvis tai gali būti kažkaip atleidžiama ir atperkama... o paistalais, kaip jau tu čia iškart pagerėsi, jeigu pripažinsi, kad pasielgei negerai ir pasigailėsi, nepyk, nepatikėsiu...

o kas tavo nuomeone geri darbai :?
zinai Dievo Sunus sedejo ir ziurejo kaip zmones aukoja jo namams :::110 ir sake savo mokiniams "pazekit i siuos zmones kurie aukoja baznyciai" ten ejo turtingi ir vargsai ir jis sako savo mokiniams stai sitie ponai kurie pila dosniai pinigus ir sita senute kuri imete ten keturis varinius skatikus ... tai senute sumokejo daugiau ne tie kurie maisais pyle sidabrinius ":) Nereikia buti net dievu kad suprastum kad senute atidave viska ka turejo, o turtingi zemvaldziai tik dali pinigu. stai koki pastebejima padare Jezus smile zinai Dievas neetleis tam kuris nusisuko paskutine akimirka nuo jo o atleis tam kas atsivers paskutine akimirka ir taps pats didziausias jo karalysteje,tokia mintis isdestyta naujejame testamente! smile Diva Tau nesigauna tai suprasti nes ziuri i religia ne kaip tikincioji o kaip paprastas pagonis jei zinotum kad Dievasa zino kiekviena plaukeli nuo Tavo galvos tai ir pati zinotum kad Dievas zino ka tu galvoji ir tik tikri dalykai ,tikras atgailavimas ir tikras noras tapti geru bus priimtas kaip sutikimas atsiduoti Dievo valai big_smile ir tai pati zinosi ir jausiesi rami o nedaraskysies po sia tema ieskodama dievo nebuvimo... taip tik isiaiskinsi ...zinai ka? kad jo tavyje nera o kad egzistuoja turi atsiduoti i jorankas ir jis Tau duos proto galios ir visko ko tau truko ir busi toks kaip Tomas :::036 ir zvengsi is visko kaip pakvaisus ir busi laiminga ir viska zinosi ir suprasi big_smile:D:D taip kaip jis supranta :::b02
<<<kas klauso broli Tomai 25 tas zino ;D

284

Ka jus chia apie tiesas uzhsikalbejote?:)

285

Tomas, 27 parašė:

Tiesa neatsiejamas dalykas nuo Dievo :::818

286

Fiodoras, 25 parašė:
Tomas, 27 parašė:

Tiesa neatsiejamas dalykas nuo Dievo :::818

Tiksliau pasakius Dievas yra tiesa todel shalimos tiesos negali buti. Kai Jezaus tas Romos valdininkas paklause kas yra tiesa? Jezus atsake jis pats (na chia kitais zhodzhiais):)

287

galiu isiterpti :::036 manau Jezus pasizejo is religinio tasko, o ne is to kurio esam priprate mes ziureti, taigi tiesu yra daug bet viena pagrindine yra tikejimo tiesa :V as taip supratau :::111

Gal kas turit kitokiu minciu ?:::b25

288

Kazhkaip paskutiniu metu nelabai turiu laiko chia parashineti, tiksliau nenoriu sedeti prie kompo per laisvas dienas. Butinai parashysiu savo nuomone veliau. Sekmes visems

289

nu as tikiu ta tiesa big_smile kai paprasai dievo ko nors...ka nors prasmingo tai veliau ar anksciau tai gaunu big_smile labai geras dalykas tiketi ,tiketi kad tai yra ...kad tai ne koks stebuklas o realus dalykas:? ir isvis kartais atsitinka tokiu dalyku kad netiki savo akim ir manau tai nutinka ir kitiems ,bet jie galvoja kad tai normalu tai taip ir turi buti ir panasiai... is pradziu galvojau kad tikejimas tai bobuciu dalykai jos ten eina ir meldziasi dienu dienas ...dabar as manau kad tas kas gyvena tikinciojo gyvenima tai gyvena labai rysku ir prasminga gyvenima nepabostanti ir idomu ,be to turiminga ...
noreciau taip gyventi smile atrodo gyvenimas nerupestingas lengvas ir smagus.Maciau ne karta tokiu bendruomeniu tiesiog visi nuo maziausio iki seniausio visi kartu :::818  nera nei pikcio nei smurto nei nepagarbos nei pazeminimu nei blogo zodzio net pagalvoti blogai yra laikoma nuodeme !manau tai ir yra ko Dievas nori kad gyventume meileje ir miletu viska ne tik drauga bet ir PRIESA kad jis pagalvotu "jei mano priesas mane myli tai koks jis man priesas? "

290

Martynas, 24 parašė:
Fiodoras, 25 parašė:

nu as tikiu ta tiesa big_smile kai paprasai dievo ko nors...ka nors prasmingo tai veliau ar anksciau tai gaunu big_smile labai geras dalykas tiketi ,tiketi kad tai yra ...kad tai ne koks stebuklas o realus dalykas:? ir isvis kartais atsitinka tokiu dalyku kad netiki savo akim ir manau tai nutinka ir kitiems ,bet jie galvoja kad tai normalu tai taip ir turi buti ir panasiai... is pradziu galvojau kad tikejimas tai bobuciu dalykai jos ten eina ir meldziasi dienu dienas ...dabar as manau kad tas kas gyvena tikinciojo gyvenima tai gyvena labai rysku ir prasminga gyvenima nepabostanti ir idomu ,be to turiminga ...
noreciau taip gyventi smile atrodo gyvenimas nerupestingas lengvas ir smagus.Maciau ne karta tokiu bendruomeniu tiesiog visi nuo maziausio iki seniausio visi kartu :::818  nera nei pikcio nei smurto nei nepagarbos nei pazeminimu nei blogo zodzio net pagalvoti blogai yra laikoma nuodeme !manau tai ir yra ko Dievas nori kad gyventume meileje ir miletu viska ne tik drauga bet ir PRIESA kad jis pagalvotu "jei mano priesas mane myli tai koks jis man priesas? "

labai geri ir teisingi zodziai... gyvenimas tikint dievu istikruju tampa pilnesnis, prasmingesnis ir geresnis. vien tas nuostabus jausmas kai padarai kazka gero, padedi, ta ramybe, geris, tikejymas i kazka kas sukure si pasauli, tai kazkas nepakartojamo... isdalies noriu sulauzyti ta stereotipa, kad i dieva tiki zmones kurie yra neturtingi ir kurie nori uzgozti savo kasdienini gyvenima bei problemas tikejymu... as labai retai lankausi lietuvoje, bet per savo trumpus vizitus greitai pajutau, kad kuo turtingesnis zmogus tuo tamsesne jo sirdis, savimeile, pasididziavimas, ergoancija, zmoniu klasifikavimas ir visos kitos slykscios zmogaus savybes... kai vakaru salyse butent tiki i dieva issilavine, aukstose pozicijose dirbantys zmones... as asmeniskai tikiu i dieva gal 8 metus ir biblija bei meile dievui yra mano vadovelis siam gyvenui... turiu zmona ji taippat krikscione, abu mylim dieva, abu baigem studijas uzsienyje, siuo metu dirbam... dievas mums abiem pirmoje vietoje, tai labai sutvirtina musu santykius... istikimybe, pasitikejymas, pagarba, rupestis ir besalygiska meile... ir tai naturalu musu santykiuose nes abu mylim dieva ir abu siekiam to paties tikslo gyvenime ir rememes tomis paciomis taisyklemis bei poziuriais... atrodo butent ta minute kai pradejau tiketi i dieva mano gyvenimas pakeite krypti... priemiau begales geru sprendimu ir butent remdamasis savo meile ir tikejymu i dieva bei biblija... susiradau naujus draugus, tapau darbstesnis nes tikedamas norejau buti netik pavizdys kas liecia mano etika, bet pavizdy savo darbais bei pastangomis… mane tai vercia susimastyti, kad jei tiek daug zmoniu pasaulyje netiki i dieva, tai kodel jie taip vertina mus tikinciuosius... mes pagrystam savo gyvenima meile dievui, tikejymu ir dievo taisyklemis kurios uzkoduotos musu moraleje bei sirdyse... nezudyk, nemeluok, nevok, nesakyk netiesos, mylek savo broli, sese, kaimyna, mylek savo kolega darbe, buk darbstus ir buk pavizdys kitiem..... atrodo galeciau be pabaigos vardinti savybes zmogaus kuris myli dieva...

291

Martynas, 24 parašė:

labai geri ir teisingi zodziai... gyvenimas tikint dievu istikruju tampa pilnesnis, prasmingesnis ir geresnis. vien tas nuostabus jausmas kai padarai kazka gero, padedi, ta ramybe, geris, tikejymas i kazka kas sukure si pasauli, tai kazkas nepakartojamo... isdalies noriu sulauzyti ta stereotipa, kad i dieva tiki zmones kurie yra neturtingi ir kurie nori uzgozti savo kasdienini gyvenima bei problemas tikejymu... as labai retai lankausi lietuvoje, bet per savo trumpus vizitus greitai pajutau, kad kuo turtingesnis zmogus tuo tamsesne jo sirdis, savimeile, pasididziavimas, ergoancija, zmoniu klasifikavimas ir visos kitos slykscios zmogaus savybes... kai vakaru salyse butent tiki i dieva issilavine, aukstose pozicijose dirbantys zmones... as asmeniskai tikiu i dieva gal 8 metus ir biblija bei meile dievui yra mano vadovelis siam gyvenui... turiu zmona ji taippat krikscione, abu mylim dieva, abu baigem studijas uzsienyje, siuo metu dirbam... dievas mums abiem pirmoje vietoje, tai labai sutvirtina musu santykius... istikimybe, pasitikejymas, pagarba, rupestis ir besalygiska meile... ir tai naturalu musu santykiuose nes abu mylim dieva ir abu siekiam to paties tikslo gyvenime ir rememes tomis paciomis taisyklemis bei poziuriais... atrodo butent ta minute kai pradejau tiketi i dieva mano gyvenimas pakeite krypti... priemiau begales geru sprendimu ir butent remdamasis savo meile ir tikejymu i dieva bei biblija... susiradau naujus draugus, tapau darbstesnis nes tikedamas norejau buti netik pavizdys kas liecia mano etika, bet pavizdy savo darbais bei pastangomis… mane tai vercia susimastyti, kad jei tiek daug zmoniu pasaulyje netiki i dieva, tai kodel jie taip vertina mus tikinciuosius... mes pagrystam savo gyvenima meile dievui, tikejymu ir dievo taisyklemis kurios uzkoduotos musu moraleje bei sirdyse... nezudyk, nemeluok, nevok, nesakyk netiesos, mylek savo broli, sese, kaimyna, mylek savo kolega darbe, buk darbstus ir buk pavizdys kitiem..... atrodo galeciau be pabaigos vardinti savybes zmogaus kuris myli dieva...

Kiek cia besilankiau panasu i Tave  dar nebuvo smile Labai dziaugiuosi kad TU issilaisvinai is tustybiu smile O kad Dievas pirmoje vietoje ... super !Tavo mintys cia visada laukiamos ir pageidaujamos :::920

292

Martynai gerai chia suvyniojai sveikinu:)

293

jomajo,o tipo be "Dievo" jis kas butu,eilinis shiknius?nu aju,esu paslaugi bei geranoriska ir be tikejimo,tiesiog mama mane taip isauklejo(ji irgi netikinti)...myliu savo draugus,gerbiu kitus,bet tokiu nieku kaip "be dievo as niekas" nesuprantu...kokie dar teisingi sprendimai paremti biblija?ok ok joje raso kaip pasistatyti nama,kaip musti ir uz ka musti zmona,nesistebiu,kad ji tokia gera big_smile

294

Raimonda, 23 parašė:

jomajo,o tipo be "Dievo" jis kas butu,eilinis shiknius?nu aju,esu paslaugi bei geranoriska ir be tikejimo,tiesiog mama mane taip isauklejo(ji irgi netikinti)...myliu savo draugus,gerbiu kitus,bet tokiu nieku kaip "be dievo as niekas" nesuprantu...kokie dar teisingi sprendimai paremti biblija?ok ok joje raso kaip pasistatyti nama,kaip musti ir uz ka musti zmona,nesistebiu,kad ji tokia gera big_smile

niekas nieko nemusa :::127 ji neskirta geruoliams ji skirta puolusiems ir tiems kas neranda laimes neranda savije gerio neranda prasmes :::110 neturi pirestarauti geriuj .Negalima teigti kad Dievas yra blogis !

295

as neteigiu,kad dievas blogis,baznycia pasistenge tuo visus itikinti pamirsau cia kelintais metais buvo...
siaip man ir be tikejimo gerai gyventi,nekonfliktuoju ir stengiuosi toleruoti daugka smile
ta zadu per duoti ir savo vaiku(daugiau nei 1 tikrai nezadu tureti,tfu tfu tfu)...o kazka blogo daryti ar nusikalsti nematau reikalo.

296

ash manau kad blogis ir geris neegzistuoja

297

Tomas, 27 parašė:

o as manau kad ta visa kova vyksta zmogaus viduje :-)

298

Tomas, 27 parašė:

Panasiai teisingai galvoji, juk kiekvieno poziuris i geri ir i blogy skirtingas... big_smile

299

dar biblija sako - mylek savo priesa. jei tavo vaika nuzudytu, ar sugebetum atleisti savo vaiko zudikui, fanatike tu religinis ?

300

apie dieva griestaij  as ne jezaus tevas,..  dievas ismislaij,kliedesej, kiek baznicia exsistuojia,tiek metiu esame atsilike,ji deginio tuo laikiu genijius,.. vien ATILAIJ  pagarba jok tai pripazino,...  baigite,jiuk gyvybe susiformavo is bakterijos, gileij po zeme ir praejo milijardu,trilijardu metu,kol atsirado zmugius,kiuris yra stiprausias gamtos sutverimas, ir prisigalvojia tokia afera ,kaip dievas,pinigaij,valdzia ir kitokiu nesamoniu, nes kiekvienas zmogius tikraij yra GENIJIUS, dievas,kas tik nori,.... baigite,  religija kaip ir kokia kita kultura ,reikia teisingaij ja suprasti, neperdeti,.. ir tikraij i ja nereikia tiketi, biblija is tikro geneli knyga,filosofijos,ir pamokimiu ir tt,... ir martynaij24     pirma atsiverk sau,save nuteisk ir isteisink, meile dievuj?tu net neisivaizduoji kas yra dievas!!!!! saunuoli tu,savo baibogos sakinius laikik sau,populiste,baznicia iki siol zudo zmones, slepa tiesa nuo placios visuomenes, jaij meluoja,.. ziurekiai reliai i sutuacija o ne vizija,... gal kartais gyveni lenkijoj?  kur baznicia visiskai daro ka nori!!!! net moterims po is prievartavimiu neleidzia darytis abortu, jus kriksnios visada buvot akmeninei,is akmens amziaus ,jiums naujioves kaip velnes,...

Žinutės: nuo 281 iki 300 iš 340

Puslapiai Ankstesnis 1 13 14 15 16 17 Sekantis

Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis