21

Re: pokalbiu temos

Jeigu bendraujant su zmogumi,reikia galvoti,ka cia jam originalesnio pasakyti,tai ar isvis reikia tokio bendravimo?Zmogui,kuriam su tavimi idomu,tai bus idomus ir tavo nusisnekejimai,ir rimtos temos ir t.t.Na mes pvz.su draugais dazniausiai kalbame apie kitus draugus,keliones,gyvenima,problemas,parduotuves,drabuzius,kosmetika,parfumerija,tada dar juokiames vieni is kitu(nepiktai),dar kalbam apie sveikata,apie vyrus(su vaikinais apie merginas,o kartais ir atvirksciai) ir t.t.ar man dar vardint?as asmeniskai niekaip negaliu suprasti,kaip gali atsibosti kokia nors tema?as su draugem galiu kalbeti visa diena,ir kita diena vis apie ta pati dalyka,nes visalaik randam ka nors naujo pasakyti.

22

naturalus bendravimas nera nomedos arba dainiaus pokalbiu sou su anksto zinoma tema, is anksto zinomais tekstais ir pokalbio partneriais. jei nerandat bendros kalbos, reiskia neturit bendru interesu arba abu esat visai nekomunikabilus.

23

blyn... zmoooones.. kartoju... mes tikrai turim apie ka bendraut.. ir taip bendraujam laaaaaaabaaaaai ilgai... ir tikrai netruksta tu temu... ir tikrai nera taip, kad tam zmogui nuobodu su manim..  arba, kad man nuobodu su tuo zmogum.. toks vaizdas, kad pries bendraudama su zmogum turiu pirma sugalwot tema... big_smile (kaip baisu!!!) taip tikrai nera!!! man ishkalbingumo tikrai netruksta...:D 
tikriausiai nemoku apibudint situacijos...:D xex... no matter tada.... wistiek aciu.. big_smile ypac uz malaizija big_smile

24

Gerda, 17 parašė:

blyn... zmoooones.. kartoju... mes tikrai turim apie ka bendraut.. ir taip bendraujam laaaaaaabaaaaai ilgai... ir tikrai netruksta tu temu... ir tikrai nera taip, kad tam zmogui nuobodu su manim..  arba, kad man nuobodu su tuo zmogum.. toks vaizdas, kad pries bendraudama su zmogum turiu pirma sugalwot tema... big_smile (kaip baisu!!!) taip tikrai nera!!! man ishkalbingumo tikrai netruksta...:D 
tikriausiai nemoku apibudint situacijos...:D xex... no matter tada.... wistiek aciu.. big_smile ypac uz malaizija big_smile

o tai kam tada kuri tema ;D

> gi bendrauti glaima bet kur bet kaip su bet kuo ir bet kada big_smile

25

keistai skanba pati tema...:)

26

Linas, 19 parašė:
Gerda, 17 parašė:

sheip zinai neturejau ka weikt... big_smile 
nu pwz tu dabar welnishkai nori miego.. ane?  akis vos prapleshi... big_smile na tai ka ash tokio tureciau pasakyt.. kad tas noras ishgaruotu? big_smile

27

Elena, 30 parašė:

keistai skanba pati tema...:)

neskanba big_smile big_smile big_smile

28

Gerda, 17 parašė:
Linas, 19 parašė:
Gerda, 17 parašė:

nu pwz tu dabar welnishkai nori miego.. ane?  akis vos prapleshi... big_smile na tai ka ash tokio tureciau pasakyt.. kad tas noras ishgaruotu? big_smile

> pasakyk davai pasimylim big_smile ir miegas dings big_smile big_smile

29

Linas, 19 parašė:
Gerda, 17 parašė:
Linas, 19 parašė:
Gerda, 17 parašė:

> pasakyk davai pasimylim big_smile ir miegas dings big_smile big_smile

na wa.. pagaliau kazkas mane suprato... big_smile
tai cia wienintelis budas? big_smile

30

[/quote]

na wa.. pagaliau kazkas mane suprato... big_smile
tai cia wienintelis budas? big_smile
[/quote]

na gal ne vienintelis.. as tai mzai miegu todel man neproblema ;D

31

tai cia sprendimo budas? big_smile reik mazai miegot ir nekils tokiu klausimu kaip kilo man... big_smile :::639

32

Gerda, 17 parašė:

tai cia sprendimo budas? big_smile reik mazai miegot ir nekils tokiu klausimu kaip kilo man... big_smile :::639

> viani sako kad nera kvailu klausimu yra tik kvaili atsakymai.. bet as manau kad yra dr ir kvaili klausimai....

33

Linas, 19 parašė:
Gerda, 17 parašė:

> viani sako kad nera kvailu klausimu yra tik kvaili atsakymai.. bet as manau kad yra dr ir kvaili klausimai....

ash irgi taip manau... ir jeigu cia skirta asmenishkai man.. tai zinok pritarsiu tau..bet tik ish dalies... cia buwo nevykes... big_smile o ne kvailas.. big_smile

34

jei su zmogum randi bendra kalba, tai tiesiog net negalvoji apie ka cia pakalbejus big_smile tiesiog kalbi ir viskas savaime gaunasi big_smile
ir tada jau nesvarbu ar kalbiapie tai kas tau siand gero atsitiko, ar apie tai kokia daina dabar klausai, kokia kvailyste siand iskretei, ka skanaus suvalgei, apie ka sapnavai, ar apie tai kas sirdy ramybes neduoda smile tiesiog kalbi ir tau gera su juo kalbeti smilewink

35

Diana, 20 parašė:

jei su zmogum randi bendra kalba, tai tiesiog net negalvoji apie ka cia pakalbejus big_smile tiesiog kalbi ir viskas savaime gaunasi big_smile
ir tada jau nesvarbu ar kalbiapie tai kas tau siand gero atsitiko, ar apie tai kokia daina dabar klausai, kokia kvailyste siand iskretei, ka skanaus suvalgei, apie ka sapnavai, ar apie tai kas sirdy ramybes neduoda smile tiesiog kalbi ir tau gera su juo kalbeti smilewink

visiskai teisingai Draugute mano wink va mes kaip issiziojam tik skudura i burna sukisus mus uzciaupti galima ;D :::b02

36

mums dvi valandas prasneketi apie beleka skaipu tai yra vienas niekis big_smile

37

tik dwi? big_smile

38

niu tai padarom pertraukele, pasidarom arbata ir toliau tesiam big_smile
taip ir per visa naktigalim big_smile
bet nesedesi juk priekompiuterio visa para big_smile:D;D

39

Gerda, 17 parašė:

tik dwi? big_smile

galetume ir daugiau bet gi mums sesija prasideda.. ir siaip turim ir savus gyvenimus tongue

40

plepuuuciai.. smile