Re: Darbalaukis
dbr >>>
As tai savo nerodysiu
Nijole kaip tu nufotkini visa darbalauki su visais katalogais:? taip kaip cia padariai :?->
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Puslapiai Ankstesnis 1 … 9 10 11 12 13 … 22 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
dbr >>>
As tai savo nerodysiu
Nijole kaip tu nufotkini visa darbalauki su visais katalogais:? taip kaip cia padariai :?->
Tomuk :H, yra klaviaturoj toks mygtukas >> print screen, tai paspaudi ta mygtuka ir paskui begi i PAINT programa, tada edit>paste ir viskas, file> save ir issaugoji, ir tada ikeliu i ieskoka, paskui istrinu )
>>>
kur ta migtuka ieskoti :? desinei pusei arba kairei :? migtukas gal turi kokiu zenklu :? zinai kad pas mane italiskas varijantas ;/ nieko anglizko
na kad ir italiskas variantas netikiu kad italai pavadino mylgtuka kitaip
pas tave jis gali buti sutrumpintas nes speju akd laptopu naudojiesi :? tai glai vadintis jis "prt sc"
>> mano toks >>
Nesenai i toki pasikeiciau:
nusivogiau
maniskis db toks >>
Na, maniskis taip atrodo +-
keiciu i menesi karta mazdaug dabar vat toks
Na, maniskis taip atrodo +-
ale ir bardakas pas tave ant desktopo :D:D
Auris, 20 parašė:Na, maniskis taip atrodo +-
ale ir bardakas pas tave ant desktopo:D:D
na ten dar normalu mačiau dar ne tokių
Ingrida, 22 parašė:Auris, 20 parašė:Na, maniskis taip atrodo +-
ale ir bardakas pas tave ant desktopo:D:D
na ten dar normalumačiau dar ne tokių
>> na tada gerai kad mano desktopo nemato niekas... nes ne pc o siuksledeze jau patapo
tai kaip cia gaunas db as pedante kokia ar kaip
Ingridut, nebardakas. ten kaip tik surusiuota viskas pagal disciplinas ir pan. :] tvarka grieztuliausia:]]]]
sorry uz nepastabuma tada na taip pakomentuosiu tavo darbalauki
kairej programos (kaire ima valdzia), desine zaisminga (na, vyrai niekada nemego eit link desines, kiek pamenu tik i kaire
), per viduriuka , aukstai esi "tu" ir tavo dazniausiai naudojami folderiai (kazkoks saves susireiksminimas
), o apacioj per viduriuka tai, kas svarbu, bet tave nervina (mosklai?), nes ten tikrai man bardakas
:D:D
p.s. cia buvo tik interpretacija
Taip, kairej programos. Desinej - zaidimai. Centre aukstai - slamstas, kuri parsiuncia per skype ir tenka man juos rusiuoti laikinai folderiuose, kol turesiu pakankamai laisvo laiko, kad susideliot ir prideriamas vietas.
Na, o apacioj - mokslai ;D kiekviena eilute vis skirtinga disciplina. Pradedant nuo kaires: logistika, management, ekonomika, CV , mikroekonomika, marketingas, retorika ir komunikacijos, LCC studentu sarasai ir LSP korteliu nesiotojai ;D (prilaikau slapta informacija apie studentu asmeninius duomenis ;D ) ir paskaitu grafikas.
Va! Tobula, ar ne?
va cia tai sauniai atsakyma ispyskinai bet zinai ka? tobulumui ribu nera
:D:D (kazkas minejo mokykloj)
p.s. pradedu jausti Auri, kad mes su tavim po foruma tik lakstom ir dviese diskutuojam visomis temomis
ne ne ,tikrai ne dviese,ir as judesi prilaikau kiek suspeju
na ka, labanakt visiems
Puslapiai Ankstesnis 1 … 9 10 11 12 13 … 22 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis