Re: Darbalaukis
dbr >>>
As tai savo nerodysiu
Nijole kaip tu nufotkini visa darbalauki su visais katalogais:? taip kaip cia padariai :?->
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Страницы Назад 1 … 9 10 11 12 13 … 22 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
dbr >>>
As tai savo nerodysiu
Nijole kaip tu nufotkini visa darbalauki su visais katalogais:? taip kaip cia padariai :?->
Tomuk :H, yra klaviaturoj toks mygtukas >> print screen, tai paspaudi ta mygtuka ir paskui begi i PAINT programa, tada edit>paste ir viskas, file> save ir issaugoji, ir tada ikeliu i ieskoka, paskui istrinu
)
>>>
kur ta migtuka ieskoti :? desinei pusei arba kairei :? migtukas gal turi kokiu zenklu :? zinai kad pas mane italiskas varijantas ;/ nieko anglizko 
na kad ir italiskas variantas netikiu kad italai pavadino mylgtuka kitaip
pas tave jis gali buti sutrumpintas nes speju akd laptopu naudojiesi :? tai glai vadintis jis "prt sc"
>> mano toks >>
Nesenai i toki pasikeiciau:
![]()
nusivogiau

maniskis db toks
>>
Na, maniskis taip atrodo +-
keiciu i menesi karta mazdaug
dabar vat toks
Na, maniskis taip atrodo +-
ale ir bardakas pas tave ant desktopo
:D:D
Auris, 20 пишет:Na, maniskis taip atrodo +-
ale ir bardakas pas tave ant desktopo:D:D
na ten dar normalu
mačiau dar ne tokių
Ingrida, 22 пишет:Auris, 20 пишет:Na, maniskis taip atrodo +-
ale ir bardakas pas tave ant desktopo:D:D
na ten dar normalumačiau dar ne tokių
>> na tada gerai kad mano desktopo nemato niekas... nes ne pc o siuksledeze jau patapo 
tai kaip cia gaunas db
as pedante kokia ar kaip ![]()
Ingridut, nebardakas. ten kaip tik surusiuota viskas pagal disciplinas ir pan. :] tvarka grieztuliausia:]]]]
sorry uz nepastabuma tada
na taip pakomentuosiu tavo darbalauki
kairej programos (kaire ima valdzia), desine zaisminga (na, vyrai niekada nemego eit link desines, kiek pamenu tik i kaire
), per viduriuka , aukstai esi "tu" ir tavo dazniausiai naudojami folderiai (kazkoks saves susireiksminimas
), o apacioj per viduriuka tai, kas svarbu, bet tave nervina (mosklai?), nes ten tikrai man bardakas
:D:D
p.s. cia buvo tik interpretacija ![]()
Taip, kairej programos. Desinej - zaidimai. Centre aukstai - slamstas, kuri parsiuncia per skype ir tenka man juos rusiuoti laikinai folderiuose, kol turesiu pakankamai laisvo laiko, kad susideliot ir prideriamas vietas.
Na, o apacioj - mokslai ;D kiekviena eilute vis skirtinga disciplina. Pradedant nuo kaires: logistika, management, ekonomika, CV
, mikroekonomika, marketingas, retorika ir komunikacijos, LCC studentu sarasai ir LSP korteliu nesiotojai ;D (prilaikau slapta informacija apie studentu asmeninius duomenis ;D ) ir paskaitu grafikas.
Va! Tobula, ar ne? ![]()
va cia tai sauniai atsakyma ispyskinai
bet zinai ka? tobulumui ribu nera
:D:D (kazkas minejo mokykloj)
p.s. pradedu jausti Auri, kad mes su tavim po foruma tik lakstom ir dviese diskutuojam visomis temomis ![]()
ne ne ,tikrai ne dviese,ir as judesi prilaikau kiek suspeju

na ka, labanakt visiems ![]()