Re: Darbalaukis
pas man tai kiekviena diena keiciasi vaizdai. is orai.lt dedu man patinka tokie naturalus lietuviski vaizdeliai
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 … 22 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
pas man tai kiekviena diena keiciasi vaizdai. is orai.lt dedu man patinka tokie naturalus lietuviski vaizdeliai
Tomas, 24 parašė:Nu pas mane degtines butelis o kai neprieinu prie kompo tai pradeda kristi spanguoles ir suformuoja buteli
![]()
orginalu ;DDD
nu pirma buva nuoga moteris
>> va dabar toks >> << ne mano kompas.. bet man grazu.. ir pati toki uzsideciau :V
na, o ten, kur leidziu savo didziuosius ilguosius vakarus >>> anksciau buvo tvarkingas
bet kadangi o taciau rasiau ataskaita tokia, tai nesusitvarkiau..
>> va dabar toks >>
<< ne mano kompas.. bet man grazu.. ir pati toki uzsideciau :V
na, o ten, kur leidziu savo didziuosius ilguosius vakarus >>>
anksciau buvo tvarkingas
bet kadangi o taciau rasiau ataskaita tokia, tai nesusitvarkiau..
abu kokie mmm..=))
o maniskis dabar atrodo taip seip nepakenciu betvarkes ir kiek as ta kompa turiu visada desktopas pavydetinai tvarkingas budavo, bet per paskutinius menesius taip viska ismetyt sugebejau, kad vietoj 3 eiluciu ikonu dabar jos jau puse monitoriaus dengia;D
o pries sita gana ilga laika buvo toks seip pas mane ant desktopo visada karaliauja nuotraukos:D kai griztu is kokios keliones, buna vaizdai is jos arba seip jei kokia smagia foto turiu uzsidedu, ziema uzsikraunu koki siilta vaizda, kad silciau butu, o vat dabartini jau senokai uzsidejau, kai dar gamtoj tos zalios spalvos nelabai buvo o taaaip norejosi..=)) vienintelis vaizdelis ne nuotrauka, kuris kazkada buvo pas mane uzklijuotas, va toks
nes labai pasakas megstu, o cia toks grynai.. jausmas lyg i kokia pasaka isilindes butum:D
pas mane nerealus kaip nuo menulio matos zeme ir kazkodel nieks jo nesalina(artimieji ta prasme:)
pas mane nerealus kaip nuo menulio matos zeme ir kazkodel nieks jo nesalina(artimieji ta prasme:)
o kodel turetu salint?=) o seip parodyk, butu idomu pamatyt:p
<< va db pas mane milky lasers ant dekstopo
vakar susitvarkiau visa kompa... nu zdz.. ant desktopo liko lygiai 6 ikoneles >>
>>> Auste, as irgi labiau megstu foto.. bet siaip deduosi tas, kur su brangiais zmonemis o ypac su tais, su kuriais seniai bunu maciusis, arba visai visai neseniai.. typo pasiilgstu :H
Na pas mane tai.... Tecio nuotrauka Ten jis toks juokingas
VIsas baltas baltas
pagavau ji nufotkint iskart,kai tik baige mano kambary kazkoki spakliu balta sweist ar ka ten daryt
vakar susitvarkiau visa kompa... nu zdz.. ant desktopo liko lygiai 6 ikoneles
>>
![]()
>>> Auste, as irgi labiau megstu foto.. bet siaip deduosi tas, kur su brangiais zmonemiso ypac su tais, su kuriais seniai bunu maciusis, arba visai visai neseniai.. typo pasiilgstu :H
oho as gyvenime iki tokio minimumo nesugebeciau ju sumazint:D
p.s. idek ta foto su drieziuku be savo darbastalio ikoneliu, laaabai jau nuvogt norisi:D
vakar susitvarkiau visa kompa... nu zdz.. ant desktopo liko lygiai 6 ikoneles
>>
![]()
>>> Auste, as irgi labiau megstu foto.. bet siaip deduosi tas, kur su brangiais zmonemiso ypac su tais, su kuriais seniai bunu maciusis, arba visai visai neseniai.. typo pasiilgstu :H
nesugebeciau. pas mane ant ekrano visi butiniausi daiktai(programos,zaidimai ir t.t)...
Nijolė, 20 parašė:vakar susitvarkiau visa kompa... nu zdz.. ant desktopo liko lygiai 6 ikoneles
>>
![]()
oho
as gyvenime iki tokio minimumo nesugebeciau ju sumazint:D
p.s. idek ta foto su drieziuku be savo darbastalio ikoneliu, laaabai jau nuvogt norisi:D
nedrisk vogti mano Nijolytes darbalaukio
Gintautas, 24 parašė:pas mane nerealus kaip nuo menulio matos zeme ir kazkodel nieks jo nesalina(artimieji ta prasme:)
prasau del taves
Auste, 19 parašė:Nijolė, 20 parašė:vakar susitvarkiau visa kompa... nu zdz.. ant desktopo liko lygiai 6 ikoneles
>>
![]()
oho
as gyvenime iki tokio minimumo nesugebeciau ju sumazint:D
nedrisk vogti mano Nijolytes darbalaukio
![]()
as gi ir jai paliksiu:D ne apzora
Auste, 19 parašė:Gintautas, 24 parašė:pas mane nerealus kaip nuo menulio matos zeme ir kazkodel nieks jo nesalina(artimieji ta prasme:)
prasau del taves
eei, tai kad vis tiek neparodei:D
pas mane dabar
O pas mane dabar Lolo ir Pepe
Dazniausiai buna kartais
![]()
![]()
![]()
senos, bet man geros
ple bisk baisios tokios:D
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 … 22 Sekantis