Тема: zmogus- zmogui vilkas
ka apie tai manote, tiesa ar melas?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → zmogus- zmogui vilkas
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
ka apie tai manote, tiesa ar melas?
NEI TIESA, NEI MELAS...Tai toks dalykas kuri negali spresti tiek vienreiksmiskai, nors pasauliui truksta nuosirdumo gerumo, taigi nereikia buti vilkais.
vilkas? cia reiskia, kad blogai?:D
Siame kontekste - blogai...VILKAIS BUNA TIE KURIE MANO KAD EINANT KITIEMS PER GALVAS GALI STATYTI SAVO LAIME, bet taip deja nebuna.
blogai... vilkai mano silpnybe.. nors cia ne i tema... joa.. manau shiais laikais dauguma yra wieni kitiems vilkai... kodel? tereikia pazwelgt kaip motinos elgiasi su vaikais.. kaip vaikai su tevais... o apie svetimus net nesneku... nors yra ir kitokiu zmoniu... labai gerbiu tokius zmones...
tai ir ligiotis reikia i ta geruma o ne i tos kurie elgesi kaip vilkai... butent apie ta as ir kalbu.
Elena, bet zinai, ne visiem rupi, kad aplinkui butu gera ir jauku visiem... visiem dazniausiai rupi tik savo laime... na dar gal but ir artimuju... ir jos siekia, bet kokia kaina... materialistai visi siais laikais.. uztenka tik i valdzia paziuret...
Elena, bet zinai, ne visiem rupi, kad aplinkui butu gera ir jauku visiem... visiem dazniausiai rupi tik savo laime... na dar gal but ir artimuju... ir jos siekia, bet kokia kaina... materialistai visi siais laikais.. uztenka tik i valdzia paziuret...
Tame ka sakai yra tiesos ir nuo tuo negalime pabegti, bet zmones ir turi ieskoti gerio visgi o ne blogio, o svetimo skausmo kaina to nepaseksime visgi
Elena.. tai va.. jei visi zmones galvotu tai , kaip dabar mastom mes.. pasaulis butu grazus
BUTENT, taigi tuo ir slepti nereikia... ZINAI AS ZINAU KAS YRA SKAUSMAS, tai ir neskaudinu kitu aklai na bent jau stengios tuo nedaryti...
Zana, zinai, sitas teiginys yra tiesa... bet mes su Elena pasitarem.. ir as nusprendziau, kad reikia tokiems NEBUTI
Zana, zinai, sitas teiginys yra tiesa... bet mes su Elena pasitarem.. ir as nusprendziau, kad reikia tokiems NEBUTI
Pritariu 100 proc....
žmogus žmogui - vilkas, o po 40 laipsnių - brolis... Bet aš kažkaip ir be laipsnių toli nuo vilkų...
Na as tai tikriausiai arciau vilku ka jau padarysi toks laikmetis
nors atrodo kad nutolom nuo priesistoriniu butybiu, bet ka jau padarysi - islieka stipriausi..naturali atranka
p.s. bet nekiskim cia tu vargsu padareliu- jie uz zmones zymiai geresni..nepatinka man tas pasakymas - zmogus zmogui - vilkas..gal greiciau hiena
Na as tai tikriausiai arciau vilku
ka jau padarysi toks laikmetis
nors atrodo kad nutolom nuo priesistoriniu butybiu, bet ka jau padarysi - islieka stipriausi..naturali atranka
![]()
p.s. bet nekiskim cia tu vargsu padareliu- jie uz zmones zymiai geresni..nepatinka man tas pasakymas - zmogus zmogui - vilkas..gal greiciau hiena
hiena? joa
lietuvis-lietuviui wilkas...
lietuvis-lietuviui wilkas...
nu jau pasakei savo nuomone penkis kartus, visi suprato, gal laikas uzsiciaupt.
Indre, 14 пишет:lietuvis-lietuviui wilkas...
nu jau pasakei savo nuomone penkis kartus, visi suprato, gal laikas uzsiciaupt.
Labai negraziai parasei nepritariu tokiiems rasymams, zmogus yra tox koks yra, kiekvienas esam skirtingi ir nereikia taip uzsipult!!!
nereikia kist savo durnos vaikiskos nuomones i kiekviena forumo skilti. parasei viena karta ir gana, o ne visur ta pacia buka agitacija varyt.
taj va ji kai bus tokiu metu kaip tu tada ir mastys taip protingai kaip tu
o siaip zodzius galima pasakyti ir graziai - patariant...
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → zmogus- zmogui vilkas