Re: Eurovision 2007
geriauses sukis 10 tasku broliukiu lietuvai man patiko
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Eurovision 2007
geriauses sukis 10 tasku broliukiu lietuvai man patiko
Pleen laimejo tie kurie man labiausiai nepatiko....nu pleen as tai visom keturiom buvau uz Gruzija- nerealiai ten ta bobike pavare...nu tikrai maniau kad laimes...
o as nemaciau ... ne negirdejau dorai lietuviu dainos.... va sedziu, rasau darba, ir nemaciau ... :? zdz...
lietuviu tauta ka isrinko tas ir buvo, eilini karta paciam gale, o db visi apsnekines kai levai pasirode ir tt.. tai kam sneket jei patys issirinkom net nebeidomu ziuret tiesa pasakius. be lt united nebus geriau, dar bent gerus pora meteliu
man dar gruzijos daina buvo superine:)
visi kalba apie gruzija o man visai neistrigo ;D rimtai, visai nepamenu tik serbu ir ukrainieciu pamenu, na dar baltarusu truputuka... bet siaip jau 4dieni buvau pasakes, kad serbai turetu eiti i prieki... reikejo susilazint su kuo nors... ;D
pas tuos serbus kazkoks storas kinietis dainavo, vabse daina tupa, atlikejas slykstus ir paeme pirma vieta, nesamone! gruzija ir kitos salys tikrai geriau pavare.
broliai latviai saunuoliai ! mes visi plojom kai jis taip pavare o kai airiai dave 12 juokemes ;]] zodziu, kai su draugais sedet ziuret, alum cipsais, tai ir visai smagu nemaniau, kad gali but smagu ziuret eurovizija ;]
pas tuos serbus kazkoks storas kinietis dainavo, vabse daina tupa, atlikejas slykstus ir paeme pirma vieta, nesamone! gruzija ir kitos salys tikrai geriau pavare.
broliai latviai saunuoliai ! mes visi plojom kai jis taip pavare o kai airiai dave 12 juokemes ;]] zodziu, kai su draugais sedet ziuret, alum cipsais, tai ir visai smagu nemaniau, kad gali but smagu ziuret eurovizija ;]
na ten srebu buvo moteris dainininke jei ka...:D:D man tai labai patiko ispanu daina, kraikijos ir moldovijos dainos...:):)
man serbai patiko del to, kad ju daina kitokia buvo. Visiska priesingybe pernai eurovizijai... taip gaunas, kad kita met kazkas i lordi panasaus turetu imti vieta pirma
o vaizdas tai ukraina 100% pasirode geriausiai, nekalbant apie muzika
jo jo serdiucka pavare...:D:D:Dgoodbye rusia:D:D:D:Ddel to 2 vieta ir uzeme...:D:D
braliukiai musu topine fraze
Man irgi serbu daina visai nepatiko ir teisingas pastebejimas, kad ju daininke panasi i Hari Poteri
Labiausiai patiko gruzija, bulgarija na dar suomiu ir prancuzu dainuskos puse velnio, o tie visi "shekerim shekidam" jau senai atsibode...
saunuoliai latviai:D bet kaip serbija laimejo, tai nesamone, lietuviu daina buvo keleta kartu gersne uz serbu, serbijos dainoje nei vaizdo, nei garso nebuvo, o taip pat ir nieko naujo, jau geriau ukrainiete butu laimejusi
lietuviai stengesi, bet turbut europa per mazai nuo lietuviu i galva gauna, kad nezino uz ka balsuoti...
nesuprantu, kaip galėjo laimėt dainuojant savo valstybine kalba, nebent renkama ne daina, o šiaip - vaizdas (kurio tarp kitko irgi nebuvo), negi nesinori suprasti apie ką daina? Nors žinoma dauguma dainų kartojo kokią nuvalkiotą frazę (kad ir "shake it...", vienos net pavadinimas toks buvo). Kalbant apie Lietuvių dainą - negėda, lyginant su Europos "perliukais". Jeigu nebūtų kaimynai kaimynams, tai manau būtų surinkus taškų pakankamai. Kelios dainos - šlykštu ir žiūrėt buvo... Apie nugalėtoją - nematau jokio kablio jos dainoj... Pritariu, kad tikrai neblogai pasirodė Vengrijos ir Gruzijos atstovai, šaunu, kad nors lietuviai davė Gruzijai max taškų
Man Serbija - pusė velnio, klausytis galima. Baisiausia buvo UK daina... išsigandau net kažkaip...
O mūsų daina neturėjo šansų, nes ji absoliučiai neįsimenanti. Atlikėja niekuo neišsiskirianti, mano manymu, visai necharizmatiška asmenybė, o ir daina nebuvo populiarinama, taip kad vieną kartą teišgirdus ją.. nieko keisto, kad žmonėms neužkliuvo.
as tik nekertu... kuo visiems taip gruzija patiko? gi gruzijos kazkokia... nu nzn... as kai gerbejas zemiskesniu, daugiau patirties reikalaujanciu kuriniu, o ne tokio tai keista... gal kas argumentuosit?
Eee... Justai, tavo argumentacija, kodėl ta daina nepatiko, sakyčiau, gana miglota kas tai yra "žemiškas, daug patirties reikalaujantis kūrinys"?
Man bent jau ta gruzinukė labai simpatiška buvo, kažkuom priminė Bjork (o jos kūrybą labai mėgstu), todėl ir patiko ta daina.
nu ta prame... nzn kaip issireiksti patirties reikalaujantis ir balso tai tarkim yva ir juozapaitis, palyginimui, o zemiskas tai... man cia vapse muzika su balsu nesiderino toje gruzijoje
gruzinai patiko, nes kazkuo issiskirianti, neeurovizine daina, kazkiek primena mano megstama atlikeja Bjork, zodziu nebanalus popsas ir tai yra gerai
Supratimo neturiu, kiek laiko ji dainuoja ir kokia ten ta jos patirtis, bet kai aš ypatingos klausos neturiu (kaip, ko gero, dauguma Eurovizijos žiūrėtojų), tai man buvo gražu
O buvo geresnis variantas, kai muzika su balsu nesiderino - Bulgarija. Tiedu ir man nepatiko
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Eurovision 2007