1

Topic: jusu nuomone apie mane

koke mano isvaizda ir komentarai

2

Re: jusu nuomone apie mane

liux smile

3

paprastas gatves zmogus pilkas kaip ir dauguma..

.. P.S. dar viena "super duper" tema "NU TAI KAP AS TAU AR NIEKO :? "  apgailetina :::b02

4

pasakyciau bet patylesiu smile

5

žmogus kaip žmogus...

6

ne... nu cia tai viskas....... norejau rasyti, apgailetina << bet jau negaliu, 2kart to zodzio neminesiu...
zdz.. yra toks tinklapis.. berods two.lt ar three.lt vadinasi :? nepamenu.. ten yra atskiras TAVO forumas, kuriame ir klausk..>>> arba uzsidek topine fraze >> nuomones apie mane i foruma.. ir suzinosi... cia tau ne asmeninis forumas.. zdz.. nebeturiu ka pasakyti... tiesiog nusivyliau..
>> kaip kazkada kazkurioj temoj rasiau, kad tikrai is nevilties ir skausmo sukursiu tema >> MISS tema ar temos rinkimai.. ir ten bus apie 5-7 temu nominacijos >> stilium, kvailiausia tema, apgailetina savaites tema, labiausiai diskutuojama savaites tema ir ..t.t.. na tikrai sukursiu.. ir ten bus ir garbingos temos ir GEDOS lenta... dar 5 kvailas temas randu, ir tikrai kuriu ta savo << ji irgi gal nepasizymes protingumu, taciau as ramiau jausiuosi.. vo...

7

Mariau reikia marskinus gatveje susisagstyti :::008 nes neetiska :? o namie tai ir plikas gali vaikascioti... nu ,dar... papludymi ir prie baseino galime isinuoginti big_smile
-manau man jau reikia kurti tema apie ta bezdzione" IR "su raudonu uzpakaliu...bus!!!! kieno sub°ne raudonesne ir rinksis visos bezdziones su raudonom su**** ten ir demonstruosis jos ten visiem iki pamelinavimo.Ir zmones jausis geraiu kai bus siukslinama tik vienam kampe o ne po visa ieskoka ;( kas usimano tas ir kuria ir taip jau esancias temas ;(

8

o tu gal veidzodzio neturi ar ka? big_smile

9

nu grinai:Dnu bet kaip sakoma nuo kvailumo vaistu nera:D

10

Galeciau issireiksti,bet kartais per ziauriai tai padarau big_smile) tad patylesiu smile

11

O kaip jums as? ;D ;D ;D

12

lieva.. hmm

13

tas topikas lievas... visu pirma, kaip galima klausti, kokia jusu nuomone apie mane, jei nera niekas su tavimi bendraves ir jokios nuomones susidares? o vertinimas is foto... labai neobjektyvu

14

Aleksandrai nevaryk gi as grazi, princese ;D ;D ;D Justai irgi pritariu, nes absurdas spresti vien is virselio;)

15

Taigi prašo žmogus jo išvaizdą pakomentuot, o nekažin ką ten... jei jau prisireikė, tai negi gaila sakinį kitą parašyt?

16

jai atvirai nekokios nuotraukos,aisku cia skonio reikalas,ispudis toks,truputi perpusta,kvailai su ta ruzava masina,ir su motociklu ar kas ten par daigtas,atrodo lyg megintum pizona vaidinti,bet nekaip gaunasi.
na parasiau atvirai,nepyk jai nepatiko smile

17

Nijole su Tomu kurkit kurkit:::a48 as jus palaikau:D kad tik maziau tokiu temu kaip sita..:D ir tokiu beviltisku zmoniu, kurie jas kuria