21

Re: Kaip nuleidžiate garą?

Tomas, 24 parašė:
Danguole, 21 parašė:

zinau,;)bet tokia jau gimiau:::809

nu nieko svarbu kad atsiprasai:::818

na taip,nes sazine grauzia:::818

22

jo o su sazine nepakovosi

23

taip bet visdelto iskaudina jei pvz apreke mylima neutral

24

juk svarbiausia, kad atsipraso... wink as ir praktikuoju toki garo nuleidimo buda smile tik nevisada atsiprasau...:::042

25

Aušra, 14 parašė:
Martyna, 19 parašė:

Aš garo nuleidimui praktikuoju nerišlaus teksto rašymą kaire ranka. Labai liuks nusiraminimas, be kita ko dar ir naudingas mažumėlę: kai susilaužysiu dešinę ranką, nereiks verkšlent - rašysiu su kaire.

waw man ir reiikia pabandyti tik praktikuoti desine...nes su kaire ir taip viska moku..:D:D:D

Pabandyk pabandyk... smagu. Ir nekalti žmonės nenukenčia smile

26

Tomas, 24 parašė:

taip bet visdelto iskaudina jei pvz apreke mylima neutral

na kadangi mylimas zmogus zino mano buda ir zino,kad as cia isiutus rekiu tai nelabai ir demesio kreipia:::034 galvoja "pareks ir nustos" taip ir buna smile

27

aisku big_smile

28

Martyna, 19 parašė:
Aušra, 14 parašė:
Martyna, 19 parašė:

Aš garo nuleidimui praktikuoju nerišlaus teksto rašymą kaire ranka. Labai liuks nusiraminimas, be kita ko dar ir naudingas mažumėlę: kai susilaužysiu dešinę ranką, nereiks verkšlent - rašysiu su kaire.

waw man ir reiikia pabandyti tik praktikuoti desine...nes su kaire ir taip viska moku..:D:D:D

na as nerislaus teksto rasyma su kaire labai geraj moku...tik liko su desine pasimokinti kazkokias pievos iseina:D:D:Dbet del mokyklos geraj ir nesimokinti su desine...kaire luztu nieko pamokose nerasyciau...:D:D:Dna kazka suveliau:D:D:D

29

Aušra, 14 parašė:
Martyna, 19 parašė:
Aušra, 14 parašė:
Martyna, 19 parašė:

na as nerislaus teksto rasyma su kaire labai geraj moku...tik liko su desine pasimokinti kazkokias pievos iseina:D:D:Dbet del mokyklos geraj ir nesimokinti su desine...kaire luztu nieko pamokose nerasyciau...:D:D:Dna kazka suveliau:D:D:D

Tai taiiip, būtent su dešine ir praktikuokis jau tu smile Kai jau būsi pasiekus aukštą lygį, galėsi išdidžiai vadintis ambidekstre (vienodai gerai valdanti abi rankas), smagybė tiesiog big_smile

30

o tu jau ismokai valdyti abi rankas?:):):):D

31

Jau ganėtinai neblogai sekasi, nes pastaruoju metu labai dažnai reikia "nuleisti garą" big_smile

32

big_smile:)aisku...:D

33

na ir ko taip?

34

...as tai atsisedu ant savo kaires rankos ir sedziu ant jos iki kol ji visiskai nutirpsta ir tampa nekontroliuojama... tada bandau su ja masturbuotis naudodamas savas asaras kaip liubrikanta...

35

geras... ko tik bernai ne prigalvoja...

36

eh, priklauso nuo situacijos. Jei esu tikrai supykus tada nubegu kelias desimtis kilometru kad islieti energija. Jei tik seip nepatenkinta tuomet paprasciausiai islieju viska ant aplinkiniu - is karto nuotaika pakelia big_smile

37

geras... na jei as isiutusi esu tai einu pasivaiksciot kur akis mato o jei tik siaip tai daznai verkiu apsikabinus pagalve...

38

kokia tu vargse, eik dar paverk, gal praeis. as einu isgert su draugais, issipasakot, ir visos bedos dingsta.

39

kaip gerai tau kai ju tu turi mmmmmmm ar as sakiau kad esu varkse... o dar beto as negeriu bebebe