Re: Kaip nuleidžiate garą?
Danguole, 21 parašė:zinau,;)bet tokia jau gimiau
nu nieko svarbu kad atsiprasai
na taip,nes sazine grauzia
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kaip nuleidžiate garą?
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Danguole, 21 parašė:zinau,;)bet tokia jau gimiau
nu nieko svarbu kad atsiprasai
na taip,nes sazine grauzia
jo o su sazine nepakovosi
taip bet visdelto iskaudina jei pvz apreke mylima
juk svarbiausia, kad atsipraso... as ir praktikuoju toki garo nuleidimo buda
tik nevisada atsiprasau...
Martyna, 19 parašė:Aš garo nuleidimui praktikuoju nerišlaus teksto rašymą kaire ranka. Labai liuks nusiraminimas, be kita ko dar ir naudingas mažumėlę: kai susilaužysiu dešinę ranką, nereiks verkšlent - rašysiu su kaire.
waw man ir reiikia pabandyti tik praktikuoti desine...nes su kaire ir taip viska moku..:D:D:D
Pabandyk pabandyk... smagu. Ir nekalti žmonės nenukenčia
taip bet visdelto iskaudina jei pvz apreke mylima
na kadangi mylimas zmogus zino mano buda ir zino,kad as cia isiutus rekiu tai nelabai ir demesio kreipia galvoja "pareks ir nustos" taip ir buna
aisku
Aušra, 14 parašė:Martyna, 19 parašė:Aš garo nuleidimui praktikuoju nerišlaus teksto rašymą kaire ranka. Labai liuks nusiraminimas, be kita ko dar ir naudingas mažumėlę: kai susilaužysiu dešinę ranką, nereiks verkšlent - rašysiu su kaire.
waw man ir reiikia pabandyti tik praktikuoti desine...nes su kaire ir taip viska moku..:D:D:D
na as nerislaus teksto rasyma su kaire labai geraj moku...tik liko su desine pasimokinti kazkokias pievos iseina:D:D:Dbet del mokyklos geraj ir nesimokinti su desine...kaire luztu nieko pamokose nerasyciau...:D:D:Dna kazka suveliau:D:D:D
Martyna, 19 parašė:Aušra, 14 parašė:Martyna, 19 parašė:Aš garo nuleidimui praktikuoju nerišlaus teksto rašymą kaire ranka. Labai liuks nusiraminimas, be kita ko dar ir naudingas mažumėlę: kai susilaužysiu dešinę ranką, nereiks verkšlent - rašysiu su kaire.
na as nerislaus teksto rasyma su kaire labai geraj moku...tik liko su desine pasimokinti kazkokias pievos iseina:D:D:Dbet del mokyklos geraj ir nesimokinti su desine...kaire luztu nieko pamokose nerasyciau...:D:D:Dna kazka suveliau:D:D:D
Tai taiiip, būtent su dešine ir praktikuokis jau tu Kai jau būsi pasiekus aukštą lygį, galėsi išdidžiai vadintis ambidekstre (vienodai gerai valdanti abi rankas), smagybė tiesiog
o tu jau ismokai valdyti abi rankas?:):):):D
Jau ganėtinai neblogai sekasi, nes pastaruoju metu labai dažnai reikia "nuleisti garą"
:)aisku...:D
na ir ko taip?
...as tai atsisedu ant savo kaires rankos ir sedziu ant jos iki kol ji visiskai nutirpsta ir tampa nekontroliuojama... tada bandau su ja masturbuotis naudodamas savas asaras kaip liubrikanta...
geras... ko tik bernai ne prigalvoja...
eh, priklauso nuo situacijos. Jei esu tikrai supykus tada nubegu kelias desimtis kilometru kad islieti energija. Jei tik seip nepatenkinta tuomet paprasciausiai islieju viska ant aplinkiniu - is karto nuotaika pakelia
geras... na jei as isiutusi esu tai einu pasivaiksciot kur akis mato o jei tik siaip tai daznai verkiu apsikabinus pagalve...
kokia tu vargse, eik dar paverk, gal praeis. as einu isgert su draugais, issipasakot, ir visos bedos dingsta.
kaip gerai tau kai ju tu turi mmmmmmm ar as sakiau kad esu varkse... o dar beto as negeriu bebebe
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kaip nuleidžiate garą?