21

Re: Kokią gyvenimišką klaidą esate padarę?

Migle, 27 wrote:
Irmantas, 21 wrote:
Migle, 27 wrote:

Rasa, nei tu suk sau galvos nei ka;)neatleidzia - jo problema, o tu gyvenk ir zvenk, dar cia pergyvensi kas buvo ko nebuvo;)dar yra posakis tokiem atvejam: "eto bylo davno i nepravda" (mamos paklausk, isvers tau:))

man is tokis kalbos juokas jima gyvek ir zvenk jei jis neatleido jo problemos gal zmogiu reik laiko apsiprast ir atleist lb tu atleistai is karto ?? m prisidirptu bahurelis tavo kanors tai nemanau kad iskart paglostytai ir atleistai . Cia tipo mazdauk skamba jeigu myli tai atleisi ane big_smile kaskoke kavialyste raike visa tam laiko

tai tegul jis apsipranta, ar kas nors laiko jam neduoda?o kodel sau nuotaika gadintis, niekaip nesuprantu?jei ka nors padarai - atsiprasai ir taskas. nematau reikalo grauzti save ir gadinti sau sveikata del to, kad kazkam nepatinka tavo elgesys.

man kaskaip keista ziurau mergina turetai but jau subrendus bet nesimato tu taip lengvai kalbi kad taip lengva atleist ir pan tu bent ta esi patyrus ??? Tai tavo vaikinas daleiskim permiega dar su koke tu jam atliedi ir taskas big_smile big_smile antrakarta tu jam vel atleidi juk jei neatleisi tai tu jo nemyli cia pagal tave big_smile

22

P.S Migle kaip tu taip gali sakyyti kad tai jo problema tai tavo problema nes tu prisidarei nesamoniu cia tik kaip pvz sakau del to kartais neuztenka tik atsiprasau kas is to kad jis atsitojas pasakytu as tau atleidziu bet vidiu save visteik grastu ir kentetu tai nebutu atleidimas o kad atleis tai priklauso nuo to kaip dauk jis pasirenges del kasko padaryt taspats su kita puse smile 

23

Varyk Irmantai, varyk :::d03 Pritariu visom keturiom. Atleisti reikia, bet atleidimui reikia laiko ir kartu noro. Dar vienas labai svarbus faktas - kad zmogus tikrai gailetusi padares klaida, na gal ne tai, kad gailetusi, bet suprastu, ka padare negerai ir nebenoretu to kartoti, o ne tik pasakytu atmestina atleisk mintyse jau galvodamas kaip jis darys sekancia klaida.

24

tai cia mergina klause kaip jai elgtis, o ne tas kitas zmogus. o tu rasai, kaip tas kitas zmogus galbut jauciasi. tai ka jai daryt?ant blakstienu pries ji atsistot?ar keliais sliauziot puse metu, kol jam siutas praeis?o jei padarai nesamone ir paskui save visa gyvenima del jos edi, tai tik liga gali isivaryt, tuo tarpu tam kitam gal jau seniai nusispjaut.
nu kai kurie zmones tiesiog megsta kankintis ir tuo kankinti kitus...

cia tema ne apie tai pradzioj buvo:Dklausimas kaip elgtis kai prisidirbi, o ne kaip atleisti, kai tau pridirba. kaip atleisti - kita tema. ir as nerasiau, kad atleisti lengva ar sunku, ar isvis reikia, ar kaip. cia tu pats prikurei, mano ne vieno zodzio nebuvo apie tai.as rasiau, kaip paciai i save ziuret po prisidirbimo, sau atleisti butina.

25

Taip kaip kitas turi atleisti prisidirbusiam zmogui, tai ir prisidirbes turi atleisti sau. Abu praktiskai vienodai smile Jei nori atleisti sau, reikia atleisti sau. Bet velgi ne tik pasakyti as daugiau taip nedarysiu liapnt i ta pacia bala, o apgalvoti savas klaidas, kodel taip ivyko, kokios to buvo priezastys ir t.t. Juk gali buti, kad po viso apgalvojimo pasirodys, kad tai visai ne klaida buvo smile Tik kiti mane, kad tai klaida.

26

ot begalvodama apie sita tema nusipirkau ne 3 in 1 bet 2 in 1 kava. pravalas:D

27

Taip stipriai si tema ramybes neduoda? :::201

28

NIeko nesuprantu matyt todel kad neviska skaiciau galbut todel kad tingiu smile skaityti oi ir as esu prisdirbus daug klaidu. bet nieko nedarau kad butu gerai man as visa gyvenima sau gadinu ir tiek o kodel net ir pati nezinau taip suprantu netureciau to daryti bet darau savaime taip gaunasi smile

29

Dar karta pasikartosiu smile Galbut, kas kitiems atrodo klaidos, visiskai nera klaidos. Labai paprastas pavyzdys kuriuo dziaugsiuos turbut visa gyvenima smile Mokyklos baigimo laikais laikiau matematikos valstybini egzamina. Po egzamino, standartiskai visi susirinke dalijomes ispudziais ir man buvo labai nemalonu, kai dauguma klasioku sake gave vienodus atsakymus i uzduotis, bet as buvau gaves juos skirtingus... Galvojau sakes bus man. Ir zinai ka wink Gavau daugiausiai balu klaseje wink O per diskusija po egzo atrode, kiek as klaidu buvau pridares wink

30

Algis, 25 wrote:

Taip stipriai si tema ramybes neduoda? :::201

kazkaip uzsigalvojau prie lentynos;)

31

Algis, 25 wrote:

Dar karta pasikartosiu smile Galbut, kas kitiems atrodo klaidos, visiskai nera klaidos. Labai paprastas pavyzdys kuriuo dziaugsiuos turbut visa gyvenima smile Mokyklos baigimo laikais laikiau matematikos valstybini egzamina. Po egzamino, standartiskai visi susirinke dalijomes ispudziais ir man buvo labai nemalonu, kai dauguma klasioku sake gave vienodus atsakymus i uzduotis, bet as buvau gaves juos skirtingus... Galvojau sakes bus man. Ir zinai ka wink Gavau daugiausiai balu klaseje wink O per diskusija po egzo atrode, kiek as klaidu buvau pridares wink

tai kad ir rimtos klaidos - nejau grausies. nu pvz siandien paaiskejo, kad rugpjucio menesi iveliau klaida darbo laiko apskaitos ziniarastyje ir vienai bobai buvo ismoketa perdaug pinigu, o ji jau cia nebedirba. nu tai ka man daryt - verkt?nusisaut?maldaut atleisti?pasakiau sorry, jei kitos iseities nebus - grazinsiu pati tas babkes. nu ir zvengiu toliau;)

32

Migle, kai padarysi tikrai rimta klaida nekalbesi sitaip atmestinai wink Tikrai pasigriausi save truptui. Tik ziurek, kad jei jau neduok die taip ivyks, neuzsigrauztum saves negyvai wink

33

Migle... man pavedimuka netycia nepadarytum? big_smile big_smile

34

is kur tu zinai kad nesu tokios padarius?:)as ir buvau chroniskas grauztukas visa laika, tik neseniai suzinojau, kad negalima taip. sirdziai labai kenkia. jokia ten klaida nera verta, kad del jos sveikata sau susiestum, na cia per patirti man susiformavo toks poziuris wink

35

Vadinas patirtis ne kokia smile Kad grauztis negalima tai sutinku. Bet susiformuoti toki poziuri, kad padariau klaida - o man ****, gyvenimas del to nesibaigia - ir tuom uzbaigti kalbas apie ta klaida tai irgi nera geriausia iseitis wink

36

o kokia geriausia?

37

Man geriausia bus viena, tau - kita smile Bet tikrai ne anksciau aprasytas poziuris wink

38

kolkas man mano naujas poziuris tinka. apie pusmeti jau tinka:)

39

Man kelis metus tiko problemos ignoravimas ir siaip bijojimas ja pripazinti. Visada siaip sakau, kad jei tarkime yra pulinys ant rankos, tai ji reikia gydyti kuo greiciau, nes veliau gali visa ranka nugangrenuoti. Sita poziuri stengiuosi naudoti visur, bet vat savo santykiuose per paskutinius kelis metus pabijojau ji panaudoti. Ranka tarkime nugangrenavo tik iki alkunes... likusia dali dar pavyko isgelbeti.

Taigi, kas tinka sia puse metu, nebutinai tiks ir kita puse metu wink

40

nu gerai. jei apie ignoravima - pilnai sutinku. ignoruoti nieko nereikia, viska reik isgyventi. bet tiesiog pasirenki kaip reaguoti. tarkim siandien dienos ivykis, apie kuri rasiau del to pavedimo...pirmas variantas yra verkti kruvinom asarom, kad gausiu sumoketi uz klaida plius galiu gauti papeikima ir panasiai, apie tai galvoti visa diena, surukyti pakeli cigareciu, verkti prie darbo stalo ir dvi paras neuzmigti, kalbeti tik apie tai, galvoti tik apie tai, nes cia tragedija - pinigu ir taip nera, o dar mokesciai, maistas, etc. (cia mano ankstesnis elgesio modelis). antras variantas - nusispjaut. o kam dabar lengva, nia?susitaikyti su tuo, kad uz klaida teks sumoketi ir to pasekoje ateityje buti atidesnei. ir pamirst (cia svarbiausia).as renkuosi antra varianta, kad ir kaip lengvabudiskai skambetu.