21

Re: Žaibai,lietus...;]

Monika, 13 wrote:

pati su klaidom rasai:)ir nematau esmes moderatoriam det korteles,nes nei nusikeikiau nei ka:)

o mataj esmje djeti uz tokj texta ? o Uz ToKi? nera lengva skaityti....

22

na man zaibai ar griaustiniai taip patinka kad jei nakti zaibuoja ar griaudija as net uzmiegu nuo ju muzikeles:D juokauju seip bijau bet naktimis tai negirdziu bunu isigilinusi i savo sapna:D

23

kam lengva kam ne;D pati dar sy ta man atsiuntei,pvz: ;D Pgaal Alngų uvernitetsio triyjimnėus ridažių tavkra ždojye vkaisiši nearvsbi. Sbavru, kad pimra ir pakustinė radėis btūų svao vieoste. Vsia ktia glai btūi ttoali neąsmnoė, ir tai ntreudko sakttyii ir suraspti. Tiap yra tdėol, kad mes skatimoe ne atksirmois raiėmdis, o išistais žožaidis.

24

Monika, 13 wrote:

ar jums patinka,kai lyja?žaibuoja? ar bijote žaibų?:)))

geras:::036:::105 man labai patinka.Mano langas vaikysteje buvo i medziu puse ir dalis lango buvo atvira i dandu tai kai skeldavo ne tik medziai nusvisdavo dienos sviesa bet ir dangaus skliaustai skildavo per puse .Man tai buvo kaip didziausi metu feervrkas:::036 nu daba pakeiciau gyvenimo vieta  tai cia tik kaitina kaip mikgobangei ;( ir jokiu ispudindu zaibu , nu pablikgsina kazkur stratosferoi :::230

25

man nepatinka nes nuotaika iskarto dingsta

26

Mykolas, 20 wrote:

man nepatinka nes nuotaika iskarto dingsta

o jei po to saulute pasviecia?:)

27

man labai patinka labai grazu kai nakti zaibuoja smile arba kai karsta sauleta diena staiga dangus pajuoduoja viskas aptemsta ir ateina audra su zaibais...ot laukiu smile

28

Monika, 13 wrote:

kam lengva kam ne;D pati dar sy ta man atsiuntei,pvz: ;D Pgaal Alngų uvernitetsio triyjimnėus ridažių tavkra ždojye vkaisiši nearvsbi. Sbavru, kad pimra ir pakustinė radėis btūų svao vieoste. Vsia ktia glai btūi ttoali neąsmnoė, ir tai ntreudko sakttyii ir suraspti. Tiap yra tdėol, kad mes skatimoe ne atksirmois raiėmdis, o išistais žožaidis.

a tai cia per skype kur taisykliu nera ;D

29

sianakt ziabavo ir griaudejo tai labai bijojau.... hmm bet sesius 4 val rryto parnese dovanu tai ir visa baime isgaravo big_smile

30

uh kad pariciais nugriaudejo...brrrr...

31

nesamone tas lietus, pershlampi visas, tada tenka mest save i dzhiovikle..:)) dar labaj nervina kaj lietus pradeda lyt per ishkyla mishke, ar per koky tusa...bet **** vazhinet su mashina per shlapia asfalta..uuuxx...padangos geraj slysta..:)

32

Marius, 22 wrote:

nesamone tas lietus, pershlampi visas, tada tenka mest save i dzhiovikle..:)) dar labaj nervina kaj lietus pradeda lyt per ishkyla mishke, ar per koky tusa...bet **** vazhinet su mashina per shlapia asfalta..uuuxx...padangos geraj slysta..:)

o man tai siltas vasaros lietus patinka :V

33

o kaj tau makijazha nuplauna, ka tada daraj??/:D

34

nematau cia dideles bedos:D ir aplamai nereali audra turetu but ka taip jau viska nuplautu:D:D

35

siandien nakti pas mus(vokietijoja) toks orelis buvo taip zaibavo ir blablabla kad netgi mano tevai bijojo^^...o as tai megojau ir nieko negirdejau...siaip tai retkaricias patinka paziureti tokius dalykus

36

Evelina, 18 wrote:

siandien nakti pas mus(vokietijoja) toks orelis buvo taip zaibavo ir blablabla kad netgi mano tevai bijojo^^...o as tai megojau ir nieko negirdejau...siaip tai retkaricias patinka paziureti tokius dalykus

ah so big_smile Du bleben bei Doishland:? nu tikrai ten kad uzlyja tai ir kelius izplauna big_smile bet  tai nemaciau tokiu ispudingu kaip lietuvoi tikriausiai kad mazai laiko ten buvau big_smile O Liet. karta kad tvieske kokias 10 sekundsiu ilgis  kokiu 15kilometru ir puses kilometra skersmens zaibas :? ta ta tikrai nepamirsiu desimt sekundziu skaiciavau taip tukstntis ir vinas (sekunde) tukstantis ir du(skunde) taip skaiciavau iki desimt ne griausmas bubo o kazkoks cipimas :? oras turejo kazkoki keista skoni ;(
nu manau kad ir vokietijoi uzgiaudeje neblogai o stai Italijoi kaip pirs big_smile ir viskas big_smile

37

oi labai,kai zaibuoja atsidarau visus langus ir balkona ir geriuosi vaizdu,su slapta mintim kad jie ileks i kambary;)))

38

Marius, 22 wrote:

o kaj tau makijazha nuplauna, ka tada daraj??/:D

na kad as mazai kada dazausi big_smile tai man nebaisu big_smile

39

siandien koks grozis buvo...!!:D buvom vilniuj, tai pradejo krapnot is pradziu, po to vis smarkiau, smarkiau, o mes keliaujam su sese taip vasariskai apsirengusios ir slampam.. o smagu!..:D lyja ir silta - pasakiskas derinys:D:D o dar kai naktis..:D:D  paskui pradejo jau visai gerai pliaupti su zaibais ir griaustiniu, bet mes jau buvom pasislepe cili picoj ir pro duris stebejom ta grozi.. mmm=)))

40

jooooo, vakar gerumelis buvo! wink Bet jau vienu momentu visai nebejauku ir nedrasu buvo pasidare, kai uz 1km pradejo zaibuot, o nuo griaustinio sienos namo drebejo :::215 bet siaip tai labai faina, ir baisu tuo paciu wink toks labai geras jausmas smile