21

Re: Neatpazintas skraidantis objekatas Klaipedoje

siaip as tai tikiu kad yra ateiviu, nes pries kelis metus pati esu maciusi skraidancia lekste.

22

Nijolė, 20 parašė:

>>>>Visgi, liudininkės teigia įsitikinusios, kad jos matė ne sraigtasparnį, o skraidančią lėkštę <<<
NE, nu viskas ;D isitikinusios ;D kuo?? ;D miltuku stebuklingomis galiomis turbut ;D zmones rimti sako, kad tai sraigtasparnis, o jos vis tiek apie lekstes ;D
----------------------------
>> Aleksandrai... nepyk... bet siaip true true.. jei turim nuomone savo, kad ir kaip tau ji nepatinka, tai mes ja issakom... jei pasijuokiam, tai jau viskas << pagal tave visas blogis... [pats kazkur sakei, nepatinka, neskaityk << tai ir vadovaukis savo idejom, palaikyk savo minciu dvasia << Pagarbiai, Nijolė ]

O ne manai, kad jeigu valdžia sakytų taip - tai buvo NSO, prasidėtų panika? Pranešimų vis daugėja, daugėja ir klastočių žinoma, tačiau atsiranda vis daugiau nenuginčijamų įrodymų. Dėl to sraigtasparnio - apšviestas jis tikrai neatrodytų toks didelis (esu matęs koks ten tas sraigtasparnis...), o ir triukšma su vėjeliu kelia wink (buvo minėta, jog buvo visiškai tylu - standartinis NSO pasirodymo reiškinys). Iš kur tie miltukai "stebuklingi"? Galų gale tai matė ne vien tos liudininkės, buvo dar ir vyriškis, kuris taip pat davė tokius pat parodymus, o miltukai visų identiškai neveikia smile

23

Gedmantas, 20 parašė:

Gražus daiktas smile

tas tavo grazus daiktas gali but is filmo. ;D pavyzdziui stargate big_smile)

24

Beatrice, 13 parašė:
Gedmantas, 20 parašė:

Gražus daiktas smile

tas tavo grazus daiktas gali but is filmo. ;D pavyzdziui stargate big_smile)

Rask screenus, o tada tvirtink wink

25

Gedmantas, 20 parašė:

Gražus daiktas smile

Man idomu, kodel apie ta "grazu daikta" zmogelis vardu Chadas nepranese pvz kokiai nasai, saugumui ar dar kam nors :? Mate 8 kartus jei gerai pamenu, skirtingom dienom.. :? Ir nesugebejo 911 paskambint? :::909 Butu gi suskride geri dedes ir supakave.. :? Visiskai nelogiskai cia man.. :::909
O kad grazus, tai pritariu smile