Re: Neatpazintas skraidantis objekatas Klaipedoje
siaip as tai tikiu kad yra ateiviu, nes pries kelis metus pati esu maciusi skraidancia lekste.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Neatpazintas skraidantis objekatas Klaipedoje
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
siaip as tai tikiu kad yra ateiviu, nes pries kelis metus pati esu maciusi skraidancia lekste.
>>>>Visgi, liudininkės teigia įsitikinusios, kad jos matė ne sraigtasparnį, o skraidančią lėkštę <<<
NE, nu viskas ;D isitikinusios ;D kuo?? ;D miltuku stebuklingomis galiomis turbut ;D zmones rimti sako, kad tai sraigtasparnis, o jos vis tiek apie lekstes ;D
----------------------------
>> Aleksandrai... nepyk... bet siaip true true.. jei turim nuomone savo, kad ir kaip tau ji nepatinka, tai mes ja issakom... jei pasijuokiam, tai jau viskas << pagal tave visas blogis... [pats kazkur sakei, nepatinka, neskaityk << tai ir vadovaukis savo idejom, palaikyk savo minciu dvasia << Pagarbiai, Nijolė ]
O ne manai, kad jeigu valdžia sakytų taip - tai buvo NSO, prasidėtų panika? Pranešimų vis daugėja, daugėja ir klastočių žinoma, tačiau atsiranda vis daugiau nenuginčijamų įrodymų. Dėl to sraigtasparnio - apšviestas jis tikrai neatrodytų toks didelis (esu matęs koks ten tas sraigtasparnis...), o ir triukšma su vėjeliu kelia (buvo minėta, jog buvo visiškai tylu - standartinis NSO pasirodymo reiškinys). Iš kur tie miltukai "stebuklingi"? Galų gale tai matė ne vien tos liudininkės, buvo dar ir vyriškis, kuris taip pat davė tokius pat parodymus, o miltukai visų identiškai neveikia
tas tavo grazus daiktas gali but is filmo. ;D pavyzdziui stargate )
Gedmantas, 20 parašė:
tas tavo grazus daiktas gali but is filmo. ;D pavyzdziui stargate
)
Rask screenus, o tada tvirtink
Man idomu, kodel apie ta "grazu daikta" zmogelis vardu Chadas nepranese pvz kokiai nasai, saugumui ar dar kam nors :? Mate 8 kartus jei gerai pamenu, skirtingom dienom.. :? Ir nesugebejo 911 paskambint? Butu gi suskride geri dedes ir supakave.. :? Visiskai nelogiskai cia man..
O kad grazus, tai pritariu
Gedmantas, 20 parašė:
Man idomu, kodel apie ta "grazu daikta" zmogelis vardu Chadas nepranese pvz kokiai nasai, saugumui ar dar kam nors :? Mate 8 kartus jei gerai pamenu, skirtingom dienom.. :? Ir nesugebejo 911 paskambint? Butu gi suskride geri dedes ir supakave.. :? Visiskai nelogiskai cia man..
O kad grazus, tai pritariu
O aš suprantu, todėl, kad jeigu atkreiptų dėmėsį, tada visuomėnė norėtų paaiškinimo, kas tai - o paaiškinti nepasakius tiesos nepavyktų... Taigi, nėra garantijų kad ten niekas ir nesuskrido, gal suskrido, padarė ką nors ir t.t., tačiau tokie dalykai laikomi paslaptyje, tik nežinia kiek ilgai tai dar tęsis, tarp kitko ir pats esu matęs kažkokį apvalų blynelį danguj, ištraukiau tel nofotkint - nebėr... Ir dar vaikystėj teko keistą reginį matyti, bet ten tikriausiai buvo kokia kometa...
as tai tikiu tokeis dalykais, ir man nesvarbu kad del to mane kiti laiko durnele
as tai pats turiu planeta vadinasi ji Linija ;D ir ten gyvena grazus zmones Linai ir Linos
> o jei rimtai tai gi kosmosas platus kaip nzn net kas na platus.. todel visai tiketina kad ne tik zemej gyvena mastantys padarai
gyventi tai gal ir gyvena , bet neuzsiema donoru transportavimu is vilniaus i klaipeda ir dar su sraigtasparniu
tragiskai daug skaityt, bet visai neblogas straipsniukas=)
http://diskusijos.man.lt/str6987.html
o cia kitas, ganetinai juokingas;D apie ateiviu isvaizda:D
http://diskusijos.man.lt/str6934.html
ciupakabra geriausi;D "Yra ufologų, manančių, jog Čiupakabra – ateivių naminis gyvūnėlis." ot pralinksmino;D
as tikiu tais zmonem kurie liudyjo mate, ka jus norit ta sakykit bet tikiu. Kolega Gedmantas teisingai sako kad valdzia slepia tokius dalykus, pvz Jav vyriausybe turi kiek zinau visa muzieju tokiu NSO, bet ji slepia nuo visuomenes...
Na as gal ir tikiu kad buvo toks dalykas. Nes kai buvau maza as ir kazka panasaus lyk ir maciau o gal tik prisispnavo. tada buvo diena...
as tai tikiu tokeis dalykais, ir man nesvarbu kad del to mane kiti laiko durnele
ir gerai darai, kad tiki - nes panašu, kad čia yra tokių, kurie tiksliai žino, kad kai Saulės sistema baigiasi - tai nieko daugiau ir nėra. Ir žvaigždes jie visas suskaičiavę ir inventorizacijos numeriukus prikabinę... niekas negali žmogui uždraust tapt ribotu, jei jis pats to trokšta...
hebra reik knygas skaityt ir viska zinosit
as ne klaipedoj gyvenu bet straipsni raso kad ji buvo dydzio kaip namas tai kaip ji tilpo nusileisti i stotele??
tai matyt salia stoteles buvo nusileidusi
sveiki, isgirdau tikru tikriausia pasakojima , kad 2007.05. 12-13 apie 3 h nakties virs Klaipedos miesto buvo matoma skaidanti lekste , jos dydis buvo sulig namu, maciusieji patyre soka. Gal kas is jusu taipat mate kazka ? [rimtai ]
Nu joutube yra netik riskiu ir aiskiu video medziagu ,bet ir paaiskinimu(kodel nesimato lekste su normale kamera o tik su siluma fiksuojancia kamera,aisku jei nenori tai is taip matosi)dar apie rosvela ir ispudingi usa bandimai area 51(lekstes struktura ir bandimai kuriant panasu prototipa tikslumu 100 proc) dar lotynu amerikoi pasirodantys obiektai skrendantys 600km/h karines vidio medziagos ir tt ir blablaba !!! cia jau ne naujena kad ne vieni esam tik belieka laukti kai kokia nukris ir mes su Petru nuvarysim ja iskart nulekciau i amerika ir susprogdinciau ten kokia karine baze aisku paskui nulekciau is saules sistemos ir pasistatyciau hata kurnors anapus visatos
ir ten visalaik nuvaryciau su sava hebra alau paryt taip pat zmona priversciau ne zemei gymdyt kad vis vaikai ne lietuviai butu o marsiaciai butu :? dar! dar islydiciau visus tankus ir sunaikynciau visas kariaujancias tautas kad Zemei taika butu
nu ko dar nepasakiau ai !!!!
gal ka nors ismokciau daugiau nei 2 x 2 = 4 nu va
jei sugebejo zmogus atsirasti tai tikriausei taip pat sugebejo ir kitokia gyvybe uzgimti,
bet cia ka jie rase tai pasaku pasakos .
jei sugebejo zmogus atsirasti tai tikriausei taip pat sugebejo ir kitokia gyvybe uzgimti,
bet cia ka jie rase tai pasaku pasakos .
kas rase kur
joa ir as esu macius labai keistu ir fainu dalyku su savo teveliu, kai mane vede namo is darzelio, ziema . . super grozis dar tokios keistenybes nesu macius ..
ir kai papasakoju kam nors, sako kad as durna ;D tai ka gali? ;D nieko!. . . tik tyleti ;D ;D ;D as netvirtinu, kad tai buvo ateivei, bet tikrai neiprastas reginys . .
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Neatpazintas skraidantis objekatas Klaipedoje