Re: Gal kada apie tai pasvajodavai ? - Ieškau mūzos!
na gerai tu gali eiti o as paziuresiu kaip isejo ;D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Gal kada apie tai pasvajodavai ? - Ieškau mūzos!
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
gal net pats pasidarysiu:p
dar laiko man iki birzelio 31.. dar pasvarstysiu..o gal imsiu ir pasirysiu.. ir tada tu man pavydesi.... na.. tikrai nerodysiu as tau ju
Nijoliuk ar matei Theo tai buvo iki puses isinuogines ieskoke
Alesia, 21 parašė:na gerai tu gali eiti o as paziuresiu kaip isejo ;D
dar laiko man iki birzelio 31.. dar pasvarstysiu..o gal imsiu ir pasirysiu.. ir tada tu man pavydesi.... na.. tikrai nerodysiu as tau ju
na va... ir gerai kad nerodysi nera ko ;D anukams palik jie gales spoksoti ir sakyti nu geras mociute ;D
Nijolė, 20 parašė:Alesia, 21 parašė:na gerai tu gali eiti o as paziuresiu kaip isejo ;D
na va... ir gerai kad nerodysi nera ko ;D anukams palik jie gales spoksoti ir sakyti nu geras mociute ;D
o tavo anukai gales sakyti >>> nu geras... klasioko mociute....
jojo ir as pasakysiu ot nesamones buvo mano laikais ;D
Laba diena lietuvaites baikscios ;]
siek tiek gal daugiau informacijos del sito mano uzmanymo ..
Visu pirma , pagal plana , tai neturetu buti aktai , du trecdaliai lauke , trecdali studijoje . Tomas cia kelis pasiulymus gana taikliai isdeste - man reikia ne per daug , bet tikrai savim pasitikincios , siek tiek pamaivos , siek tiek aktoriskumo , visa tai turi plaukt is jos pacios - visdelto muza ..
teoriniai dalykeliai - ka turbut reikejo pasakyt is anksto , kad visdelto N-18 , kadangi reikes pasirasyt sutarti ,kur bus numatytos visos fotografo ,modelio ir nuotrauku panaudos detales . Kelios nuotraukos bus atrinktos zurnalui , taip pat ivairus konkursai etc ir tt pan ...
dekui visoms atsiuntusioms ir laukiam kitu besiruosianciu siust
p.s. nesiuskit man labai "menisku" fotkiu , pasislepusios po pagalve , akiniais per visa veiduka ir pan ,visdelto man reikia vadinamuju "polaroidu"
Na va tiksit visos ;D kam fotkintis didelis malonumas pagaliau apsireiskia temos autorius valio o dabar tik noro hmmmmmmm nepilnametes prasom nekist nosi ten kur nepriklauso ;D
beje , nebijokit parasyt apie save daugiau ! motyvacinis laiskas jusu pozicijas gali susitiprinti tikrai smarkiai .
sekmes:)
jo butinai girdejai nijole gerai viska isgirdai
Linukai galejai ir anksciau parasyti ka dabar atskirai tau laiskeli rasyt kai jau foto issiustos :?
na neaisku ;D
na, o mes siusim.... susikursim kieta motyvacini.. Linai, lauk
-------------------------
Alesiuk :{} Tau neatrodo, mieloji, kad tu cia flooooooda kazkoki neaisku meti... tu gal cia sieki kuo daugiau postu privaryt :? gali nesistengt... manes neaplenksi... as ir kartais pafloodinu, bet ne tokiais postais kaip tavo >> na, neaisku...>>> jo butinai, ar nijole gerai isgirdai ir t.t. tad raminkis, nes mano nuotaika jau senokai nekokia.. ir ji nesikeis artimiausiu laiku... tad dar vienas nuostabus ir artimas tavo postas... ir lauk.. tik tikek ir lauk .. tik tikek ir lauk.. nors kalejime ir taip sviesos nedaug... << atsimink....
NIJOLIUK Tu rimtai
na, o mes siusim.... susikursim kieta motyvacini.. Linai, lauk
![]()
-------------------------
Alesiuk :{} Tau neatrodo, mieloji, kad tu cia flooooooda kazkoki neaisku meti... tu gal cia sieki kuo daugiau postu privaryt :? gali nesistengt... manes neaplenksi... as ir kartais pafloodinu, bet ne tokiais postais kaip tavo >> na, neaisku...>>> jo butinai, ar nijole gerai isgirdai ir t.t.tad raminkis, nes mano nuotaika jau senokai nekokia.. ir ji nesikeis artimiausiu laiku... tad dar vienas nuostabus ir artimas tavo postas... ir lauk.. tik tikek ir lauk .. tik tikek ir lauk.. nors kalejime ir taip sviesos nedaug... << atsimink....
Na ne as tik noriu pakalbeti bet neturiu su kuo sori jei izeidziau to daryti tikrai nenorejau... na kaip minejau noriu paklabeti nezinau kaip ir su kuo tad grebuosi uz paskutinio siaudo nes i chata i eiti negaliu
na Alesia galima kalbetis bet ne stilium tyciotis
ir yra tam privatus laiskai... as labai puikiai naudojuosi ta funkcija jei noriu pabendrauti
>> Linai, tai mes galesim pasitaisyti, atsiusdamos nauja laiska ir kt foto ?
Na atsiprasau daugiau niekam nieko neberasysiu iki ir sekmes
Na atsiprasau daugiau niekam nieko neberasysiu iki ir sekmes
tu tik rasyk rasyk bet nereikia tyciotis mes gi jausmus turim
>>> jo Linukai mes reikalaujam tavo atsakymo
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Gal kada apie tai pasvajodavai ? - Ieškau mūzos!