1

Topic: kas zino?

gal kas zino grupe The Rasmus ir ka manot apie ja

2

Re: kas zino?

Temos pavadinima rasyk i TEMA! :::022 :::022 :::022 :::022
O siaip isgirdus sios grupes pavadinima, pirma mintis - in the shadows, of my life ar kazkas panasaus..

3

na gerai aciu uz patarima kita syki rasysiu i tema big_smile nepyk taip ziauriai

4

na ir ka manai?

5

Alesia, 21 wrote:

na gerai aciu uz patarima kita syki rasysiu i tema big_smile nepyk taip ziauriai

Na taigi ne is manes pirmos jau pastaba gauni del forumo taisykliu nesilaikymo.. Tai gal imk ir persiskaityk jas?...

Ka manau? Nieko nemanau big_smile Suskamba ta daina man mintyse ir prisimenu kaip pirma karta atejau i gimnazija..

6

tingiu skaityti big_smile

7

Alesia, 21 wrote:

tingiu skaityti big_smile

Temas kurt netingi, rasyt jose ne visada i tema irgi netingi, o paskaitymas taisykliu labai vargina? Ech, mergyte..

8

jau tas tavo ech, mergyte.... tai kai kokios mamytes... big_smile

9

na kuriu tik tai kas domina rasyti taip pat megstu.... o taisykles reikaligos tam kad lauzyti
siaip man patinka grupe the rasmus ir noriu suzinot ar daugiau kam nors jie patinka ar ne? ir tiek

10

na jo ir teisintis reikia kaip pries mama...

11

Visai ne kaip mamytes.. tongue ir teisintis nereikia, jei jautiesi neprasikaltus.. tuo labiau kad as tik uzdaviau klausima..
Jei i tema.. Man The Rasmus nesukelia jokiu, nei teigiamu, nei neigiamu emociju.. Tarkim jei groja kazkur fone, neatkreipia itin mano demesio..

12

na, as gal ir zinau sita grupe ir jos dainas, bet as labai nesidomiu muzika, tai nzn kas groja.. bet dainas tai zinau.. nes mane ne atlikejas domina, o TIK daina... :?
>>> Alesia.. su tuo.... taisykles kuriamos, tam kad lauzyti jas... tikiuosi tave uzplus koks geltonas lietus :::918

13

aisku

14

Nijolė, 20 wrote:

na, as gal ir zinau sita grupe ir jos dainas, bet as labai nesidomiu muzika, tai nzn kas groja.. bet dainas tai zinau.. nes mane ne atlikejas domina, o TIK daina... :?
>>> Alesia.. su tuo.... taisykles kuriamos, tam kad lauzyti jas... tikiuosi tave uzplus koks geltonas lietus :::918

gal nereikia taip ziaurai ir taip nemegstu geltona spalva fu fe

15

niekas ieskok forume nemegsta geltono lietaus ir raudonos spalvos......:::310 taciau forumo taisykles paskaityti reikia :::022

--> nelabai patinka man ta grupe..... cia jau i tema big_smile)

16

skaiciau jau bukit ramus...
O kodel?

17

zodziu rakinkit ar trinkit sia tema

18

Alesia, 21 wrote:

zodziu rakinkit ar trinkit sia tema

Kad nereiktu rakint ar trint tokiu temu, tai galima ju tokiu ir nekurt...

19

rakinu o po to trinsiu :V