Тема: kas zino?
gal kas zino grupe The Rasmus ir ka manot apie ja
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → kas zino?
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
gal kas zino grupe The Rasmus ir ka manot apie ja
Temos pavadinima rasyk i TEMA!
O siaip isgirdus sios grupes pavadinima, pirma mintis - in the shadows, of my life ar kazkas panasaus..
na gerai aciu uz patarima kita syki rasysiu i tema nepyk taip ziauriai
na ir ka manai?
na gerai aciu uz patarima kita syki rasysiu i tema nepyk taip ziauriai
Na taigi ne is manes pirmos jau pastaba gauni del forumo taisykliu nesilaikymo.. Tai gal imk ir persiskaityk jas?...
Ka manau? Nieko nemanau Suskamba ta daina man mintyse ir prisimenu kaip pirma karta atejau i gimnazija..
tingiu skaityti
tingiu skaityti
Temas kurt netingi, rasyt jose ne visada i tema irgi netingi, o paskaitymas taisykliu labai vargina? Ech, mergyte..
jau tas tavo ech, mergyte.... tai kai kokios mamytes...
na kuriu tik tai kas domina rasyti taip pat megstu.... o taisykles reikaligos tam kad lauzyti
siaip man patinka grupe the rasmus ir noriu suzinot ar daugiau kam nors jie patinka ar ne? ir tiek
na jo ir teisintis reikia kaip pries mama...
Visai ne kaip mamytes.. ir teisintis nereikia, jei jautiesi neprasikaltus.. tuo labiau kad as tik uzdaviau klausima..
Jei i tema.. Man The Rasmus nesukelia jokiu, nei teigiamu, nei neigiamu emociju.. Tarkim jei groja kazkur fone, neatkreipia itin mano demesio..
na, as gal ir zinau sita grupe ir jos dainas, bet as labai nesidomiu muzika, tai nzn kas groja.. bet dainas tai zinau.. nes mane ne atlikejas domina, o TIK daina... :?
>>> Alesia.. su tuo.... taisykles kuriamos, tam kad lauzyti jas... tikiuosi tave uzplus koks geltonas lietus
aisku
na, as gal ir zinau sita grupe ir jos dainas, bet as labai nesidomiu muzika, tai nzn kas groja.. bet dainas tai zinau.. nes mane ne atlikejas domina, o TIK daina... :?
>>> Alesia.. su tuo.... taisykles kuriamos, tam kad lauzyti jas... tikiuosi tave uzplus koks geltonas lietus
gal nereikia taip ziaurai ir taip nemegstu geltona spalva fu fe
niekas ieskok forume nemegsta geltono lietaus ir raudonos spalvos...... taciau forumo taisykles paskaityti reikia
--> nelabai patinka man ta grupe..... cia jau i tema )
skaiciau jau bukit ramus...
O kodel?
zodziu rakinkit ar trinkit sia tema
zodziu rakinkit ar trinkit sia tema
Kad nereiktu rakint ar trint tokiu temu, tai galima ju tokiu ir nekurt...
rakinu o po to trinsiu :V
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → kas zino?