Re: Meetas Kaune...
Vaida, ta TRECIOJI... zinaj gi tu ja:) jai pagal nuotaika
o siandientaj planu jau yra visam vakarui;)
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Meetas Kaune...
Vaida, ta TRECIOJI... zinaj gi tu ja:) jai pagal nuotaika
o siandientaj planu jau yra visam vakarui;)
o pravalas tame, kad siandien uzsiemes:D
Deivi-pravalas
Raminta, nu ikalbesim..kaip nors:D et..:) su bernioku veiksi?:D
Vaida - kur pravalas? koks pravalas? tu apie ka cia jau?
oho kiek cia wisko priplanuota;) wisai idomiai sakyciau
nu joa.. o ka pats manai?
niuz man tinka ir kawinej, nors aishku plotas wisada smagiau, bet ir brangiau:) tik reikia sugalwoti kokioj kawinej;)
va, tai tam ir yra forumas, kad VISI garsiai reikstu savo nuomone.. pakolkas 3se reiskiam..
ti kad mes cia is viso kaip mazi vaikai.. vat. siulau taip.. paskelbiam viena ir laika, paprasom ieskoko, kad pareklamuotu kaip nors forume (koki baneri uzdetu ar dar ka), tada padarom mailiuka adresu meetas@kazkas.lt (cia tik pvz.) i ji registruojasi norintys ir meetinames
nu gerai tuomet pirmiausia reikia nuspresti del laiko ir wietos. ash siulau 24diena bajorkiemi:) dbr laukiu kitu pasiulymu, o po to bus galima balsuot
bajorkiemi?:V peskom ateit siulai?:) ar autobusa turi?:D
siulau laisvej Bella Italia rezervuotis viena is tu kampiuku.. ir kainos geros, ir patogi vieta, ir siaip nemanau, kad musu labai daug susirinks, taip kad bus miela kamerine vietike paplepejimui
nu ne tox ir prastas susisiekimas su bajorkiemiu;) bet tinka ir bella italia. ten labai jauku, ir nebrangu sakyciau, bet jei susirinktu daugiau, y tuos kampukus nelabai pawyktu susispraust...
va del to ir siulau isankstine registracija , kad pavyktu pritaikyti stala pagal poreikius
na man tinka;) ka mano kiti?
man tinka.. registracija bus, tereikia serva atgaivint man..
Sakot, Bella Italia.. ach sitkaip:) nu man tinka:D
tai tvakoj, Deividas atasako uz registracija, as is jo gavusi zinias, galiu rezervinti staliuka Bella Italia
vadinasi kita penktadieni tarkim 18:00 ar visiems tiktu???
dar nesu tikras del penkt, bet tikriausiai tiktu..
Gal 18.30 ar 19val. geriau:V
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Meetas Kaune...