Re: Meetas Kaune...
Kurioj vietoj aleksote?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Meetas Kaune...
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 12 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Kurioj vietoj aleksote?
kaune kiek buvau, visur nekazkatais.. nei sandoj, nei liute, nei visur kitur nelabai patiko.. uzusaliu vaizdines medziagos neturiu, aparatura dregmes pabijojo ir uzsilenke anksciau laiko.. va.. o seip kaip suprantu, noretumet pirteles visi?
joa, kaipgi be pirteles??:)
niu va, as siulau uzusaliuose, ten bent jau linksma buva.. kas dar ka siulot? nubalsuosim..
girdejau yra wietele babtuose... su pirtele. ir kaina tik apie pora shimtu. kas buwo, sake, kad fainai. placiau nezinau, bet galiu pamegint suzhinot tixlesne info
yra dar viena uz kulautuvos, apie 500, ne daugiau 20 zmoniu, bet irgi sake nebloga.. seip per brangu..
nu jau tikrai;) nereik pamirsht, kad dar maistas ir gerimai......... brangoka
vava.. seip gerimai geriausiai kai savus pasiema.. niekad nzn kas ka megsta..
tai tik taip ir reikia daryt;) nors daugiausia jauciu eis alus.... kaip su ta anketa? jau paruoshei?
Kulautuvoj vakar tusinausi:D didelis namas 600lt su pirtim (mazyte tik ji gan) bet paciam name taj vietos DAUG
gediminas - paruosiau, bet pointo nera det, pakol tik 5 zmones reiskiasi, ir dar nzn kur bus..
joa, suprantu.... bet jei idetum, gal daugiau norinciu atsirastu. gal ne wisi tik forume reishkias, o norinciu daugiau:) tik wietos aishku reik zinot... o raminta, tu dalywautum?:)
Gediminai, gal ir dalyvauciau :V
Kaip tik kaune
niu ir shaunu:) wa jau po bishki renkasi chebra... manau kokia 20-30 gal susirinx. o daugiau jau ir nereik:)
kazkaip manu, kad didziaja dali tos kompanijos sudarys vyriska lytis..
taj raminta, judink merginas!:))
Gediminai, buk geras, rasyk mano varda is didziosios raides.. dekuj
o del merginu taj nzn, man paciai nedrasu butu vaziuot tusintis su nepazistamais zmonemis.. vat :pp
oj oj ;D ot triukshma keli del tokiu dalyku
o kas cia tokio, m?... juk tam ir yra meetai, kad susipazhint:)
as nekeliu triuksmo, as reiskiu savo nuomone (jei nepastebejai)
ir as cia nematau, kad reikstusi merginos norincios dalyvaut tokiam ,,renginy" . Ir vel tik mano nuomone, bet vaikinai labiau nori ,,susimeetint"
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 12 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Meetas Kaune...