Re: Meetas Kaune...
Raminta, nevaryk..;)
as gi esu:-D
ir as varau;) ir bus proga sugert;) dar treciaja saunuole prikirpsim :-D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Meetas Kaune...
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 … 12 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Raminta, nevaryk..;)
as gi esu:-D
ir as varau;) ir bus proga sugert;) dar treciaja saunuole prikirpsim :-D
O jus vaikinai, ziurekit paorganizuokit vyriskosios gimines, o mes moteriskaja tai tikrai pasirupinsim
Uj, Vaida, is foto vos beatpazinau o trecioji saunuole tikraj nemanau, kad pasirasys ant toko meeto:)
Raminta - zinau kad pasirasys bent dvi merginos.. pasistengsiu ir daugiau pakalbint, kad tau liudna nebutu..
ir kodel sumastet, kad i pirti reikia.. nemegstu as ju.. siaip tai tikrai dalyvauciau, bet dabar tai ner prasmes.. ka as ten veiksiu
siulyk kitus variantus, mes idemiai klausomes.. tarkim man pirtis irgi neypatingai prie sirdies, bet anyway..
as uz labai tradicine kavine rezervuojames dideli stala ir laukia, kas susirinks
tada gal imam ramzi, atlekiam su rytietisko stiliaus aprangom, pasiemam spec programa, pilvo sokejas.. pasedesim, padumosim..
kad man jau teko sudalyvauti teminiame vakarelyje.. brangiai tas kainuoja.. tiek pinigine israiska, tiek nervu atzvilgiu nebent kokia tema sugalvoti, kad nereiktu labai galvos sukti
Vija - parasyk man i pm, papasakosiu paciau.. man rodos nebrangiai atsieitu..
nu nebutina eiti i pirti:) galima tik plota imt:V niekas nevercia:P as galiu ir be pirties pabut, bet iki ryto pasitusint..;) nu ot..:D ka tos kavines..:) aisku pradziai galima i kavine, o paskui po savaites, kitos.. ir paplotavot;)
galima, galima.. viskas galima.. tik man, kaip studentui, kas savaite kavinej/pirtelej tusavotis nelabai apsimoka..
nebutinai kas savaite.. galima kas menesi:P leist sau tokia pramoga:D
tia gal geriau kas metus? just joking..
ehm, seip gal kita sav visi susirenkam? kaip manot? i kokia kavine/picerija/bara? pasedet pasneket.. jei patiks - antra karta rimtesni darysim, su pirtele..
tai va, jau galim pradet deretis, kam kada tinka..
man tinka 20,23-26 dienos..
o jau vieta bei laikas - likusiuju nuoziura..
kas trejus:P nenuori?;) ok..man kol kas tinka visos datos:)
man irgi visos datos tinka
Raminta, ka siandien planuoji?;)
nu saunu, kad tinka, o kodel abejoji del treciosios?:V
Vaida - o tai tu jau sian sumastei meeta, kad Ramintos klausi ar laisva?
Jo, drasiai butu galima..
o jos klausiu, is smalsumo, mat mes esam kaip ir pazystamos;p
aaa.. aiskuma tada.. as tei sian negaliu niekaip..
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 … 12 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Meetas Kaune...