Re: Daug įvairių klausimų ir atsakymų
tik dievas tezino
kokiam charakterio tipui save priskiriat?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Daug įvairių klausimų ir atsakymų
Страницы Назад 1 … 36 37 38 39 40 … 44 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
tik dievas tezino
kokiam charakterio tipui save priskiriat?
Cholerikas,
ka manote apie tai, kad ne kiekvienas individas sugeba ignoruoti parodaksaliu iliuziju tendencijas
Cholerikas,
ka manote apie tai, kad ne kiekvienas individas sugeba ignoruoti parodaksaliu iliuziju tendencijas
Tai sausas abeingumas viskam
o kur klausimas?
o kur klausimas?
klausimo gali ir nebūti jei pokalbis susirutuliojo!
Galit užduoti "max" tris klausimus. Vienas būtinas!
Taip pat galit į kitų narių klausimus atsakyt( aiškinantis klausti ar ne pasirenka pašnekovas) . Labai paprasta
Dėl klausimu galima ginčytis ir diskutuoti :)Jei iš klausimo susirutulios visa tema, nieko tokio. Narstykit ja po kauleli kol gausit reikiamus atsakymus
--ar galima pasikeisti ID nekeiciant visos anketos ir jos duomenų statuso banko ir tt
is principo ne
nu, ka, varau tusintis sian, gero visiems vakaro
klauismas.... kuo skiriasi burbonas nuo viskio ?
is principo nesiskiria. Burbonas ir yra viskis jis tik ale Amerikietiskas. Pagrindinis skirtumas, kad burbonas gaminamas distiliuojant kukuruzus, o standartinis (airiskas) viskis gaminamas is grudu... tai tiek:] skonio skirtumukas siokis tokis bet abu jie yra viskiai :]
Ka atsakyti merginai jei ji klausia "ar pasiilgai manes"? *is patirties zino kad sis klausimas nieko gero nezada*
sakyk taip :Dpasiilgau, kazkaip visu pasiilgstu, su kuriais miela bendrauti ;D Auri, ar man cia atrodo, ar kukluniesi vel? :? nemiegok, juk mergos pacios va, kariasi ant kaklo, o tu... negerai, negerai...reiks steigt man isrankiuju kluba
Ar vakar stebejot i dalini saules uztemima? isvis, zinojot, kad toks bus?
gi as niekur neskubu... o cia pasiilgimai visokie mat.. eh... :?
Zinojau kad bus uztemimas bet as tingejau akis varvinti i ta reiskini nes neturejau teleskopo... :? :?
*klausimo neturi tad galvokites patys*
hmmm....na, ji tik norejo suzinot ar pasiilgai jos :)turbut klaipedieciai visi taip, nelinke pasisakyt, kad kazko pasiilgsta ek..bijai isipareigot..kas cia yra?juk taukst pliaukst, jei nepatiks i vsio
:D:D
Ar neper karsta jums sia vasara? :?
tikrai ne jei as dar miegu su dviem anklodem tai manau viska pasako
Geriausia knyga vaikystes,kuria tau sakite ar pats skaitei?
hmm..isimintiniausia Erlicko "Bilietas is dangaus":D ....esu as vargsas Grigas, mane kankina gripas ... ;D
kuo svajojai but uzauges/us?
svajojau? as turbut vaikystej buvau traumuota tai nesvajojau tokiu dalyku
Ar verkti ne vyriska?
is principo ne
Taip ir galvojau nu bet bet gerai išmanant ši darbą galima perlaužti iš serverio mano duomenis ? Tik reikia ... patylėsiu
kitaip bus nekas
Kas matėt kungfu panda/. Ar geras ?
>>>Verki yra vyriska :] jei Vaiva butu salia su savo kindzalais tai as pvz apsiverkciau tik neaisku ar is laimes ar is skausmo... ;D
> Maciau kungfu panda ir supratau kad issvaisciau 2 val savo brangaus gyvenimo ;D ;D Tiek to.. ne pirmas ir nepaskutinis kartas.
Kuo skiriasi rutukine skutimosi masinele nuo kombainines (tiesiosios)?
gal..emm rutuline labiau prisitaiko prie islinkimu, idubimu ir t.t. :?
kodel stresas nuolat sokdina zmogu?
Auri> nebutina jau taip varyt ant mano nagu...
Ingrida>kas kaip suvokia sokdinima,stresas turbut pats ziauriausias dalykas kuris istinka zmogui...kai nesuvokiama savo elgesio...
ka manote apie poras,kuriu amzius tarp ju labai didelis,ir jie vos ne tevu amziaus?
jei jiems gerai, tai vualia , kai man bus 60, su mielu noru turesiu 16likine
...
kokia arbata skaniausia ?
hmm man tai vaisines skaniausios kokia kinroziu visai nieko,ar su kokiais vaisiu gabaliukais..
Saldumynai retas svecias namuose? ar be ju neisivaizduoji dienos?r kokie jie?
mesos kumpis
kur vln labiausiai megstate tusintis ?
Страницы Назад 1 … 36 37 38 39 40 … 44 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Daug įvairių klausimų ir atsakymų