Re: Daug įvairių klausimų ir atsakymų
Edgaras, 23 пишет:hebra gal yra vairuojanciu bmw
[url=http://forumas.ieskok.lt/index.php?id=5&lockme=0&sys=10]spausk ant mÄ—lino užraÅ
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Daug įvairių klausimų ir atsakymų
Страницы Назад 1 … 40 41 42 43 44 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Edgaras, 23 пишет:hebra gal yra vairuojanciu bmw
[url=http://forumas.ieskok.lt/index.php?id=5&lockme=0&sys=10]spausk ant mÄ—lino užraÅ
galvoju galvoju ,bet as ne kalakuts ...
ka padovanoti kaledoms suniuj ?
ar kas nors man parasys siais metais, nu ne sitais tai gal kitais?
ka manote apie ta iviki kur jungtiniu valstiju laivas nuskendo(salia grenlandijos) su keturiomis atominemis bombomis, tiesa viena atomine dingo ir ja TIKRIAUSIAI rado koks uzbekistanas todi dabar azijoj gresia branduolinis karas tikriausiai forimieciai sukurs dar viena tema apie rusijos ir jungtiniu valstiju konflikta
tai "visos tos rasliavos" klausimas, kiek dar mane dominsit idomiomis temomis ?
Fiodorai, anoks cia klausimas, cia ju keli tad as renkuos atsakyti i sau aktualesni
ka padovanot suniui :? taigi koki kaula gali, kojines numegzk :? ai, ne, ten silta pas tave turbut
padovanok jam pasimatyma su kokia sunyte
<-------->
nzn, o gal apkabink, pabuciuok, pasakyk, kad myli ir jam to uzteks
man sudetingiau, as noriu suns, o dovana jau jam sugalvociau, dovana buciau as jam ;D (o jis man
)
kiek kartu i diena valaisi dantis? :?
Fiodorai, anoks cia klausimas, cia ju keli
tad as renkuos atsakyti i sau aktualesni
ka padovanot suniui :? taigi koki kaula gali, kojines numegzk :? ai, ne, ten silta pas tave turbut
<-------->
man sudetingiau, as noriu suns, o dovana jau jam sugalvociau, dovana buciau as jam ;D (o jis man
)
kiek kartu i diena valaisi dantis? :?
suniuk
visalaik pavalgius 5 kar i diena:D
Ingrida, 23 пишет:Fiodorai, anoks cia klausimas, cia ju keli
<-------->
)
kiek kartu i diena valaisi dantis? :?suniuk
![]()
dabar kaip durnele skaitau ir zvengiu viena ;D;D;D o tai tu ne šuni turejai galvoj? ;D nesuprantu, kas cia blogai? :D:D o kur tavo klausimas? ;D
Fiodoras, 26 пишет:Ingrida, 23 пишет:Fiodorai, anoks cia klausimas, cia ju keli
<-------->
)
kiek kartu i diena valaisi dantis? :?suniuk
![]()
dabar kaip durnele skaitau ir zvengiu viena ;D;D;D o tai tu ne šuni turejai galvoj? ;D nesuprantu, kas cia blogai?
:D:D o kur tavo klausimas? ;D
laiku susigrebiai o tai paciam nesmagu pasidare:D tiesiog kiekvienais metai vis pakartoja po tapacia tema ,todi ir uzkn.
<< matai klausimo gali nebuti jeigu nagrineji jau klausima arba i klausim atsakineji, tokiais atvejeis klasumo nebuna nes destai mintis ...
<< klausimas butinas naujiems isiterpusiems i poklabi arba norintiems patenkinti savo zines kitokia tema ar aisku ? sita pastoviai su tomu darau esmesais nete ir siaip pokalbi , viskas prasideda nuo klausimo
tik kazkodel jis norejo tai ikelti i ieskoka kad dialogas butu tarp daugiau komunikuojanciu
asiku tema dar nepilnaverte nes dar nevisi ja moka naudotis ir isnaudoti
koks nesmagu gi tik su šuniuku palyginau ;D gerai, kitais metais nekartosiu (emo)
hhmm, neblogai jus cia sugalvojot dabar ir as zinosiu
bet jetau, dar vis paskaitau..tai nzn, geros dovanos kaip ne šuniui ;D
Kas yra laikas, kaip ji įsivaizduojat , kaip ji " sveriat "
tai ketvirtoji dimensija suteikianti trejoms pries tai esancioms dimensijoms testinumo vyksma. Tai paprasciausia erdves butis kaip ir trecioji dimensija be kurios nebutu gylio ar aukscio.
Kas jus vercia sypsotis? :}
tai ketvirtoji dimensija suteikianti trejoms pries tai esancioms dimensijoms testinumo vyksma. Tai paprasciausia erdves butis kaip ir trecioji dimensija be kurios nebutu gylio ar aukscio.
Kas jus vercia sypsotis? :}
Aurio atsakymai:D
-Einsteinas "tai ką rodo laikrodis" klausimas vis dar galioja kitiems... Auri dešimt už originalumą gali ateity papildyti jei pasikeis nuomone ar sužinosi daugiau
Anoks cia originalumas, cia beveik kopi paste nuo fiziku teoriju, tik kad ivilkta galbut i beveik suprantama zmoniu kalba O siaip... galeciau plestis bet zinau kad neskaitysit ;DDDD
Anoks cia originalumas, cia beveik kopi paste nuo fiziku teoriju, tik kad ivilkta galbut i beveik suprantama zmoniu kalba
O siaip... galeciau plestis bet zinau kad neskaitysit ;DDDD
Šendi gal užteks, bet rytoj rašom plačia analize su visom detalėm įrodymais ir faktais
susinervinau, negaliu siusti i privata laisku del tu kvailu skaiciu ;( ar juos galima kaip nors isjunkti ? ne jauciu negalima gal man kas is adminu padarytu privilegija ir man jas pasalintu :?
Kaip filmuoti žaidimo eiga žaidžiat su Xbox360 arba Playstation3 ? Kompe galima naudoti Fraps progama o kaip su konsolėmis?
http://life.ru/video/1373
ar tai meile zmogui ?
manau kad tam liutui tesiog poravimosi metas ;D ;D ;D ;D ;D na o seip jei rimtai nemanau kad tai meile zmogui...
manau kad tam liutui tesiog poravimosi metas ;D ;D ;D ;D ;D na o seip jei rimtai nemanau kad tai meile zmogui...
na seip sexas ten ju labai ziaurus http://www.youtube.com/watch?v=Bp5CZk4x4Us
na taip jeigu tas patinas su tuo zmogum rimtai norejo poruotis tai jam nepasiseke ;D
na taip jeigu tas patinas su tuo zmogum rimtai norejo poruotis tai jam nepasiseke ;D
lol manau ten lezbes ;D o ka tu pasakytum jei tave taip liutai
Love is the irresistible desire to be desired irresistibly. (Meile tai nenugalimas troshkimas buti neatsispiremai geidziamu).
Are u in love?
Страницы Назад 1 … 40 41 42 43 44 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Daug įvairių klausimų ir atsakymų