Re: Daug įvairių klausimų ir atsakymų
karviu ash bijau... taip nesazininga...
as gan geras draugas GALECIAU BUTI bet problema tame kad as labai baisus
baisesnis uz karves net
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Daug įvairių klausimų ir atsakymų
Страницы Назад 1 … 12 13 14 15 16 … 44 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
karviu ash bijau... taip nesazininga...
as gan geras draugas GALECIAU BUTI bet problema tame kad as labai baisus
baisesnis uz karves net
man karwes nebaisios...jos man gresmingai atrodancios... ir neisivaizduoju nei vienos is ju esant mano geriausiu draugu
nu nereikia eiti su karvem apsikabinus ir miegoti su jom reikia valgyti ju mesa ir gerti ju piena
ir dziaugtis tuom kad jos yra
Nijole o kodi merginos iesko geriausio (stipraus,isvaizdaus,protingo,turtingo) aaaa
nes mes kai buvom mazos.. mums seke pasakas apie princus su baltais arkliais ;D
ieskom stipraus, nes tasiu mes is parduotuviu pacios nenesiosim
> ieskom isvaizdaus, kad nebutu geda eit salia ;D
>> ieskom protingo, kad galetume ji pristatyt tevams ir draugams ;D
>>> ieskom turtingo, nes po galais... mums valgyti juk reikia ;D
>>>> bet svarbiausia, kad mes atrandam geresni, nei kiti :H
nu nereikia eiti su karvem apsikabinus ir miegoti su jom
reikia valgyti ju mesa ir gerti ju piena
o kas apkabins? paguos? patars? nemanau, kad malonu, kai vietoj mielu zodeliu, isgirstum "mūūūūūū"
Tomas, 25 пишет:nu nereikia eiti su karvem apsikabinus ir miegoti su jom
o kas apkabins? paguos? patars? nemanau, kad malonu, kai vietoj mielu zodeliu, isgirstum "mūūūūūū"
tu nori pasakyt, kad mergina yra geriausias zmogaus draugas ? cia kaip ta reklama kazkada buvo, kad blondine geriausias zmogaus draugas ? o tau nieko baisaus, va taip zemint savo lyti ?
Gerda, 17 пишет:Tomas, 25 пишет:nu nereikia eiti su karvem apsikabinus ir miegoti su jom
tu nori pasakyt, kad mergina yra geriausias zmogaus draugas ? cia kaip ta reklama kazkada buvo, kad blondine geriausias zmogaus draugas ? o tau nieko baisaus, va taip zemint savo lyti ?
NE! jei sakytu, kad mokslas,zinios geriausias zmogaus draugas...sutikciau.. jei sakytu, kad zmogus , kuris tau galbut isgelbejo tavo gyvybe.. sutikciau... cia kaip pazvelgsi i sita klausima... na, bet karve... del pieno gal... bet man drauge ji niekada nebus..
O prie ko cia "zemint savo lyti" ?
Tomas, 25 пишет:nu nereikia eiti su karvem apsikabinus ir miegoti su jom
va del sito as supratau, ka tu norejai pasakyt. mokslas, zinios siaip irgi neapkabins ir pan..
Tomas, 25 пишет:Nijole o kodi merginos iesko geriausio (stipraus,isvaizdaus,protingo,turtingo) aaaa
nes mes kai buvom mazos.. mums seke pasakas apie princus su baltais arkliais ;D
ieskom stipraus, nes tasiu mes is parduotuviu pacios nenesiosim![]()
> ieskom isvaizdaus, kad nebutu geda eit salia ;D
>> ieskom protingo, kad galetume ji pristatyt tevams ir draugams ;D
>>> ieskom turtingo, nes po galais... mums valgyti juk reikia ;D>>>> bet svarbiausia, kad mes atrandam geresni, nei kiti :H
Supanasiejei su Tomu ;D geras beveik apsisisiojau is juoko ;D
Gerda, 17 пишет:Tomas, 25 пишет:nu nereikia eiti su karvem apsikabinus ir miegoti su jom
va del sito as supratau, ka tu norejai pasakyt. mokslas, zinios siaip irgi neapkabins ir pan..
jo o prieko cia zemint savo lyti ??? Taves paklause!!!
O prie ko cia "zemint savo lyti" ?
Taigi kodel isisukineji ir begi nuo klausimo SAuNUOLE Gerda 17 pagavai savo pasnekova
tes staigiai nukreipe minti kita linkme
jo o prieko cia zemint savo lyti ??? Taves paklause!!!
na cia taip pasakiau todel, kad man nepatinka karves..bet su mokslu ir ziniom jausiesi laimingesnis nei su karwe..juk taip?
taiptaip... tu taip ir neatsakei... prie ko cia tas zemint savo lyti...?
Tomas, 25 пишет:Nijole o kodi merginos iesko geriausio (stipraus,isvaizdaus,protingo,turtingo) aaaa
nes mes kai buvom mazos.. mums seke pasakas apie princus su baltais arkliais ;D>>>> bet svarbiausia, kad mes atrandam geresni, nei kiti :H
aha ir tie princai dabar vadzinami yr pijokais, alkoholikais ir arklių pas juos būna begalo be krašto ;D ;D ;D
Nijolė, 20 пишет:Tomas, 25 пишет:Nijole o kodi merginos iesko geriausio (stipraus,isvaizdaus,protingo,turtingo) aaaa
nes mes kai buvom mazos.. mums seke pasakas apie princus su baltais arkliais ;D>>>> bet svarbiausia, kad mes atrandam geresni, nei kiti :H
aha ir tie princai dabar vadzinami yr pijokais, alkoholikais ir arklių pas juos būna begalo be krašto ;D ;D ;D
nu zinai tevus mokydavo perkeltine prasme tais laikais moterys myledavo labai traktoristus
tai traktoristas su baltu traktorium galejo atstoti princa ant balto zirgo :?ar kazkas tokio
taiptaip... tu taip ir neatsakei... prie ko cia tas zemint savo lyti...?
taip ir neatsakys Aleksandrai nebek i krumus
ar jus durni ar ka ? taigi atsakiau. pacituosiu dar karta, kodel pasakiau zemint savo lyti:
Gerda17: o kas apkabins? paguos? patars? nemanau, kad malonu, kai vietoj mielu zodeliu, isgirstum "mūūūūūū"
Aleksandras22: tu nori pasakyt, kad mergina yra geriausias zmogaus draugas ? cia kaip ta reklama kazkada buvo, kad blondine geriausias zmogaus draugas ? o tau nieko baisaus, va taip zemint savo lyti ?
Gerdos pasakymas akivaizdziai parodo, kad ji mano, jog geriausias zmogaus draugas yra moteris, juk kas dar gali "apkabinti, paguosti, patarti" ir tarti meilius zodelius ? tai as ir palyginau jos pasakyma su ta skandalinga reklama, kur moterys pradejo saukt, kaip cia dabar jos zeminamos ir su sunim lyginamos.
p.s. as ne visada bunu namie, ir dazniausiai skaitau tik 10 paskutiniu temu, tai jei neatsakau, galit ir i privata kreiptis su nuoroda i forumo skilti, kad atsakyciau, jei labai dega ;]
Aleksandrai.. Man bent jau visiškai neakivaizdu.. :V O gal ji pvz turėjo omeny vyrą? Kodėl taip nepagalvojai? Juk vyras irgi gali apkabint, paguosti, patarti.. :V
Aleksandrai.. ir vyras gali apkabint, paguost ir panasiai... sakydama tuos zodzius neturejau galvoj butent moters... turejau galvoj, kad NENORECIAU, kad mano draugas butu KARWE! is jos jokios silumos.. tik pienas...
Aleksandrai.. ir vyras gali apkabint, paguost ir panasiai... sakydama tuos zodzius neturejau galvoj butent moters... turejau galvoj, kad NENORECIAU, kad mano draugas butu KARWE! is jos jokios silumos.. tik pienas...
draugas??? karvė??? ;D tai gal bulius geriau kokis??? ;D
Gerda, 17 пишет:Aleksandrai.. ir vyras gali apkabint, paguost ir panasiai... sakydama tuos zodzius neturejau galvoj butent moters... turejau galvoj, kad NENORECIAU, kad mano draugas butu KARWE! is jos jokios silumos.. tik pienas...
visai nejuokinga.
ir buliaus nenoreciau...
Gediminas, 29 пишет:Gerda, 17 пишет:Aleksandrai.. ir vyras gali apkabint, paguost ir panasiai... sakydama tuos zodzius neturejau galvoj butent moters... turejau galvoj, kad NENORECIAU, kad mano draugas butu KARWE! is jos jokios silumos.. tik pienas...
visai nejuokinga.
![]()
ir buliaus nenoreciau...
nu man tai nejuokinga visai
-kai gyvenau kaime buvau tikras lietuvos kaimietis
ir kaip visi kaimieciai buvau apsuptas naminiu gyvunu ,nu ten zinot karves kaiules vistos ir sieip gyvunai neduodantis ne pieno ne miesos :? sunys ir kates
nu dar pacu ten buvo
ir visus as juos myledavau (net pacus
nes buva i ka pasautyt is orinia sautuva
) zodziu su visais gyvunais sugyvenau ir meiles is ju puses tikrai sulauktavau, na ten antys sekiodavo is paskos :?karves kai girdydavau jos kartais lyzdeldavo man veida ar kojas /fui kaip slykstu
,lieziuvis kaip svytriakas
/ sunys man naikus isnesiodavao po pievas
.kate sunesdavo savo kaciukus ant mano islyginto mokyklinio kostiumo ;( ............vat su gyvunais tikrai galima sugyventi
-o suzmonem :? o taip!!! dazniausiai tie asmenys tampa geri draugai kurie dar draugu neturi
visi kas atsikraustydavo sale mano namu tapo man gerais darugais, nes turbut neturejo draugu o as buvau arciausiai ir taip per mane jie susipazino su mano darugais. Taip mano draugi tapo mano nauju draugu draugais :Dva ka as zinau apie draugyste
-------------------------o ka jus ?
Страницы Назад 1 … 12 13 14 15 16 … 44 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Daug įvairių klausimų ir atsakymų