681

Re: Daug įvairių klausimų ir atsakymų

na gerai, pasiziuresiu prie progos...:) as vat irgi galiu sese "pagirti" big_smile kai buvom pas pussesere kaime..tai kazkaip ten gavos, kad lipau is antro auksto tamsoj ir ten ties laiptu pabaiga toks kampas buvo...sese buvo uz jo pasislepusi ir turejo toki gumini cypianti zaisla, tai va...as ejau ir ji sucypsejo juo, lb issigadau..nuo tada eit pvz mieste nlb baisu, bet kai ieinu i laipte pvz tai lb bijau to kampo, prabegu big_smile
Ar radot Joniniu nakti paparcio zieda?

682

Vaiva, 19 пишет:

todel kad Vaiva turi broli kuris  ja sulinyje uz koju palaike...tai kaskokia tokia baime susiformavusi...
o del vaikstinejimo po visa foruma nu nezinau bet kaskaip tingiu perpasakoti ta pati(berods prie baisiu istoriju tai galima atrasti..)

Už kojų laike?:D vargše ;D

683

Tomas, 26 пишет:
Vaiva, 19 пишет:

todel kad Vaiva turi broli kuris  ja sulinyje uz koju palaike...tai kaskokia tokia baime susiformavusi...
o del vaikstinejimo po visa foruma nu nezinau bet kaskaip tingiu perpasakoti ta pati(berods prie baisiu istoriju tai galima atrasti..)

cia jau ne vargse, o net nezinau kas smile speju, kad brolis labai gailis, kad taip padare smile

684

Tomas, 26 пишет:
Vaiva, 19 пишет:

Jop.. laike... bet ir su karve kai  ji man prarijo mano basutes kurias buvau isimovus tai ju bijau...

685

Vaiva, 19 пишет:
Tomas, 26 пишет:
Vaiva, 19 пишет:

Jop.. laike... bet ir su karve kai  ji man prarijo mano basutes kurias buvau isimovus tai ju bijau...

Karvė monstras ryja žmonės su tapkem ;D

686

Tomai>>kazin kaip tau rodytus jei butum mazas ir tau prarytu?nemanau kad kada galesi suprast mano baime...

687

Tai kas ten buvo?
As tai arkiu kazkada bijojau big_smile

688

kazin kiek metu ieskok gyvuoja?

689

idomiai cia sugalvojai tongue ir as susmislijau :?ant seno ieskoko parasyta 2007, naujo 2008..kazi kiek dar buvo ju pries tai..gal nebuvo?

690

;D na zinai ten gal sukurta arba tie metai big_smile  bet juk as jau cia tris metai bus...

691

nu tai as ir domiuos kiek ten dar pries tai buvo :::819 tu tiek anketu turi, kad jau pati painiojies turbut tongue

692

Ingrida>as kelias teturiu ;D ir tikrai nieko nesipainioju tongue (cia tera tik viena juk)

693

na as ieskoke uzsiregines esu nuo 16. :] Tad ieskokas gyvuoja gana ilgai, broluziai ir broluzes :]

694

Vaiva, 19 пишет:

oi ne tikrai ne karvinai atskiriu as tokius...kaskur esu rasiusi istorija kaip atsirado si fobija...(jei bus idomu rasit forume)

radau kur tai galima rasti...(broliukai ir sesutes temoje yra papasakota kaip as igijau cia fobija)

o kada rimtai taip ir niekas nezino kada ieskok atsirado?

695

Auris, 21 пишет:

na as ieskoke uzsiregines esu nuo 16. :] Tad ieskokas gyvuoja gana ilgai, broluziai ir broluzes :]

jetus :::819sugadintas vaikas :::225o as siemet, berods rugpjucio 12 diena (reiks pasitikslint) svesiu 1 metuku gimtadieni neutral :::459

696

Kad laimingas butum ko reikia? "man reikia ne daug kad laimingas buciu tik tai meiles truputi.."

697

Vaiva, 19 пишет:

Kad laimingas butum ko reikia? "man reikia ne daug kad laimingas buciu tik tai meiles truputi.."

kad laiminga butum, susimazink laimes poreikius.

698

Aleksandrai> as klausiu taves ko tau reikia kad laimingas butum,o ten is dainos zodziai todel ir kilo toks klausimas,o meiles gaunu smile

699

Ingrida, 22 пишет:
Auris, 21 пишет:

jetus :::819sugadintas vaikas :::225o as siemet, berods rugpjucio 12 diena (reiks pasitikslint) svesiu 1 metuku gimtadieni neutral :::459

Kas per gimtadienis :? praeita mėnesi 06 25 buvo NIKO gimtadienis ir pražiopsojau neutral

700

Tomas, 26 пишет:
Ingrida, 22 пишет:
Auris, 21 пишет:

Kas per gimtadienis :? praeita mėnesi 06 25 buvo NIKO gimtadienis ir pražiopsojau neutral

labas, Tomuk tongue 2007-08-12 Ingrida susikure cia anketa big_smile